stjernestøv Skrevet 14. januar 2015 Skrevet 14. januar 2015 Ingen butikker selger karri saus mer, det savner jeg for det var godt til fiskeboller. Noen som vet hvorfor? 0 Siter
Lillemus Skrevet 14. januar 2015 Skrevet 14. januar 2015 Ingen butikker selger karri saus mer, det savner jeg for det var godt til fiskeboller. Noen som vet hvorfor? Lag vanlig hvit saus (eller kjøp på pose om det finnes) og tilsett karri... 0 Siter
stjernestøv Skrevet 14. januar 2015 Forfatter Skrevet 14. januar 2015 Sikkert fordi det var ulønnsomt... De solgte vel ikke så mye av det kanskje. 0 Siter
stjernestøv Skrevet 14. januar 2015 Forfatter Skrevet 14. januar 2015 Lag vanlig hvit saus (eller kjøp på pose om det finnes) og tilsett karri... Har gjort det men det ble ikke det samme, den var så god den karri sausen. 0 Siter
stjernestøv Skrevet 14. januar 2015 Forfatter Skrevet 14. januar 2015 Tror det hjelper med smør... Tviler jeg på 0 Siter
Lillemus Skrevet 14. januar 2015 Skrevet 14. januar 2015 Har gjort det men det ble ikke det samme, den var så god den karri sausen. Nei, det blir sikkert ikke det samme, aner du noe om hva som var i den kjøpe-sausen? Da er det jo litt lettere å prøve å gjenskape den. Det finnes jo massevis av oppskrifter på karrisaus om du googler, kanskje du kan prøve det? Jeg spiser veldig ofte kylling i karri om jeg er ute og spiser - det er så godt! Dvs. som oftest, noen steder har de ikke noen god saus, men en som virker som den er laget på vann eller skummet melk. Usj. 0 Siter
stjernestøv Skrevet 14. januar 2015 Forfatter Skrevet 14. januar 2015 Nei, det blir sikkert ikke det samme, aner du noe om hva som var i den kjøpe-sausen? Da er det jo litt lettere å prøve å gjenskape den. Det finnes jo massevis av oppskrifter på karrisaus om du googler, kanskje du kan prøve det? Jeg spiser veldig ofte kylling i karri om jeg er ute og spiser - det er så godt! Dvs. som oftest, noen steder har de ikke noen god saus, men en som virker som den er laget på vann eller skummet melk. Usj. Får prøve å finne på nettet da, jeg er så glad i karri saus. Det er godt til kylling også. Nei det er vel ikke alt som er godt, og man må bruke H melk sikkert. 0 Siter
Lillemus Skrevet 14. januar 2015 Skrevet 14. januar 2015 Får prøve å finne på nettet da, jeg er så glad i karri saus. Det er godt til kylling også. Nei det er vel ikke alt som er godt, og man må bruke H melk sikkert. Helmelk eller fløte. I alle fall noe som gjør sausen fyldig og ikke like tynn som vann omtrent, det har jeg opplevd og det blir helt feil. 0 Siter
slabbedask Skrevet 14. januar 2015 Skrevet 14. januar 2015 Sikkert fordi det var ulønnsomt... Akkurat det er ikke så rart. 0 Siter
stjernestøv Skrevet 14. januar 2015 Forfatter Skrevet 14. januar 2015 Helmelk eller fløte. I alle fall noe som gjør sausen fyldig og ikke like tynn som vann omtrent, det har jeg opplevd og det blir helt feil. Ok Nei det hørtes ikke godt ut med saus like tynt som vann. 0 Siter
Gjest gjesteleser Skrevet 14. januar 2015 Skrevet 14. januar 2015 Prøvd å lage karrisaus med kokosmelk? Vi bruker ofte det sammen, syns smakene passer fint overens. Og kokosmelken gir en fin fylde til sausen... 0 Siter
Lillemus Skrevet 14. januar 2015 Skrevet 14. januar 2015 Prøvd å lage karrisaus med kokosmelk? Vi bruker ofte det sammen, syns smakene passer fint overens. Og kokosmelken gir en fin fylde til sausen... Det er godt ja! Namnam! 0 Siter
Gjest gjesteleser Skrevet 14. januar 2015 Skrevet 14. januar 2015 Må dog legge til at jeg ikke har prøvd kokosmelk sammen med fiskeboller :-) 0 Siter
stjernestøv Skrevet 14. januar 2015 Forfatter Skrevet 14. januar 2015 Prøvd å lage karrisaus med kokosmelk? Vi bruker ofte det sammen, syns smakene passer fint overens. Og kokosmelken gir en fin fylde til sausen... Det kan jeg prøve :-) 0 Siter
stjernestøv Skrevet 14. januar 2015 Forfatter Skrevet 14. januar 2015 Bruk currypaste og ikke karripulver. Å, hvor får jeg kjøpt det da? 0 Siter
Lillemus Skrevet 14. januar 2015 Skrevet 14. januar 2015 Bruk currypaste og ikke karripulver. Det er vel egentlig to helt forskjellige ting? Men jeg er enig - jeg lager thaisuppe med kokosmelk, creme fraiche, red curry paste, gurkemeie og linser/karbonadedeig + løk og paprika bl.a. NAM!!!!! 0 Siter
Lillemus Skrevet 14. januar 2015 Skrevet 14. januar 2015 Å, hvor får jeg kjøpt det da? De fleste dagligvarer har det, de som ikke er bittesmå i alle fall. Står gjerne sammen med litt mer eksotiske matvarer som kokosmelk og slikt. Er på et lite glass. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.