Gå til innhold

karri saus


Anbefalte innlegg

Skrevet

De fleste dagligvarer har det, de som ikke er bittesmå i alle fall. Står gjerne sammen med litt mer eksotiske matvarer som kokosmelk og slikt. :) Er på et lite glass.

Får se om jeg finner det da :-)

  • Svar 46
  • Opprettet
  • Siste svar

Mest aktive i denne tråden

  • stjernestøv

    17

  • Lillemus

    8

  • skrevet

    6

  • Trine

    4

Mest aktive i denne tråden

Skrevet

Får se om jeg finner det da :-)

 

Eller du kan gå en på invandrerkneipe.

Anonymous poster hash: 5aaaf...e19

Skrevet

 

Eller du kan gå en på invandrerkneipe.

Anonymous poster hash: 5aaaf...e19

 

Det har de ikke her....

Skrevet

Da holder jeg meg til karri :)

Men red curry pasta er kjempegodt i f.eks. thaisuppe!

Skrevet

Men red curry pasta er kjempegodt i f.eks. thaisuppe!

 

Enig! Ulike typer curry paste er fortreffelig i mange retter, men kanskje ikke i "fiskeboller i karrisaus" :P

Skrevet

Curry-pasta i fiskebollesausen hørtes veldig feil ut. Curry er godt i wok med kylling eller fisk, men ikke fiskeboller vel?

 

Men det er noe av det letteste i verden å lage karrisaus. Man tar bare ca 3 ss med smør og smelter i en kjele, så blander man inn ca 3 ss mel så man får en passe tykk "kladd", bland inn en rikelig mengde med karri og litt salt. Så sper man med krafta fra fiskebollene. Rører hele tiden så det ikke klumper seg og man må ikke ha i for mye væske av gangen. Lenge siden jeg har laget det nå, men tror jeg bruker ca halve boksen med kraft, om sausen fortsatt er for tykk sper jeg med melk. Den sausen blir aldri for tynn. Ha i fiskebollene og varm dem i sausen. Sausen bør småkoke i minst 5 min for å ikke få melsmak.

Skrevet

Kjøper First Price frossentorsk i stedet for de hermetikk-fiskeavkoks-meljevnings-bollene. Tror ikke det er noe dyrere. "Fisk"eboller er bare humbug.

Skrevet

"Fiske"boller og "fiske"pudding er ekkel mat.

Sånn er det med den saken.

Men men.

Skrevet

"Fiske"boller og "fiske"pudding er ekkel mat.

Sånn er det med den saken.

Men men.

Hør, hør.

Jeg syns matvareindustrien lurer oss. Den selger et kjipt produkt som hermetiserte "fisk"eboller til, hva, 50 kr?

Hermetikk var genialt når de ikke hadde kjøpeskap og fryser...

Spaghetti à la Capri, hva er det for no? Bare ræl, og det koster like mye som 1 kg svinekoteletter.

Skrevet (endret)

Spaghetti à la Capri, hva er det for no? 

 

Kokt hyssing og vassne gummiballer i smakløs rød saus? (noe sånt)

Endret av slabbedask
Skrevet

Kokt hyssing og vassne gummiballer i smakløs rød saus? (noe sånt)

Hadde det enda vært så vel... men det er tydeligvis noe animalsk oppi der... spørsmålet er hva slags "animal"... kanskje det er analimal. Usj. Glad jeg ikke har spist Capri siden jeg ble barn.

Skrevet

Men red curry pasta er kjempegodt i f.eks. thaisuppe!

Men ikke til fiskeboller?

Skrevet

Hør, hør.

Jeg syns matvareindustrien lurer oss. Den selger et kjipt produkt som hermetiserte "fisk"eboller til, hva, 50 kr?

Hermetikk var genialt når de ikke hadde kjøpeskap og fryser...

Spaghetti à la Capri, hva er det for no? Bare ræl, og det koster like mye som 1 kg svinekoteletter.

 

Fiskeboller er egentlig ganske godt dersom man kjøper de med 50% fisk, har gode poteter, ordentlig saus og raspa gulrøtter med sitron til. Men jeg har ikke spist det på mange år. Det har blitt for dyrt, var da ikke så dyrt før?

Æsj....spaghetti à la Capri er noe av det jævligste jeg har smakt. Jeg kan fint forstå at folk spiser ferdigmat, det er drit kjedelig å lage middag, men det meste innen hermetikk og ferdigmat er ikke annet en fantastiske slankekurer, blir jo mett bare av å se på maten.

Skrevet

Hadde det enda vært så vel... men det er tydeligvis noe animalsk oppi der... spørsmålet er hva slags "animal"... kanskje det er analimal. Usj. Glad jeg ikke har spist Capri siden jeg ble barn.

 

Siden du ble barn?

Skrevet

Men ikke til fiskeboller?

 

Det passer ikke til fiskeboller, men det som er godt er å lage fiskekaker med currypasta som du blander inn i fisken og har ris med currypasta og koriander(? husker ikke helt, har bare fått det en par ganger, men har aldri laget det selv) er noe andre greier i også tror jeg. så har man lime på og sweet chillisaus ved siden av. Det er skikkelig godt. Men den currypataen man får i vanlige butikker er ikke så god. Altfor mye salt i den.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...

×
×
  • Opprett ny...