stjernestøv Skrevet 14. januar 2015 Forfatter Skrevet 14. januar 2015 De fleste dagligvarer har det, de som ikke er bittesmå i alle fall. Står gjerne sammen med litt mer eksotiske matvarer som kokosmelk og slikt. Er på et lite glass. Får se om jeg finner det da :-) 0 Siter
AnonymBruker Skrevet 14. januar 2015 Skrevet 14. januar 2015 Får se om jeg finner det da :-) Eller du kan gå en på invandrerkneipe. Anonymous poster hash: 5aaaf...e19 0 Siter
stjernestøv Skrevet 14. januar 2015 Forfatter Skrevet 14. januar 2015 Eller du kan gå en på invandrerkneipe. Anonymous poster hash: 5aaaf...e19 Det har de ikke her.... 0 Siter
Tussilago13 Skrevet 14. januar 2015 Skrevet 14. januar 2015 Har gjort det men det ble ikke det samme, den var så god den karri sausen. Det er jo veldig enkelt å lage fiskeboller i karrisaus selv, da, f.eks denne: http://www.godfisk.no/Oppskrifter/Norge/Fiskeboller-i-karrisaus 0 Siter
Tussilago13 Skrevet 14. januar 2015 Skrevet 14. januar 2015 Å, hvor får jeg kjøpt det da? Karri og curry er to forskjellige ting: http://no.wikipedia.org/wiki/Curry 0 Siter
stjernestøv Skrevet 14. januar 2015 Forfatter Skrevet 14. januar 2015 Det er jo veldig enkelt å lage fiskeboller i karrisaus selv, da, f.eks denne: http://www.godfisk.no/Oppskrifter/Norge/Fiskeboller-i-karrisaus Takk Det så enkelt og godt ut ja. 0 Siter
stjernestøv Skrevet 14. januar 2015 Forfatter Skrevet 14. januar 2015 Karri og curry er to forskjellige ting: http://no.wikipedia.org/wiki/Curry Da holder jeg meg til karri 0 Siter
Lillemus Skrevet 14. januar 2015 Skrevet 14. januar 2015 Da holder jeg meg til karri Men red curry pasta er kjempegodt i f.eks. thaisuppe! 0 Siter
Tussilago13 Skrevet 14. januar 2015 Skrevet 14. januar 2015 Men red curry pasta er kjempegodt i f.eks. thaisuppe! Enig! Ulike typer curry paste er fortreffelig i mange retter, men kanskje ikke i "fiskeboller i karrisaus" 0 Siter
Trine Skrevet 14. januar 2015 Skrevet 14. januar 2015 Curry-pasta i fiskebollesausen hørtes veldig feil ut. Curry er godt i wok med kylling eller fisk, men ikke fiskeboller vel? Men det er noe av det letteste i verden å lage karrisaus. Man tar bare ca 3 ss med smør og smelter i en kjele, så blander man inn ca 3 ss mel så man får en passe tykk "kladd", bland inn en rikelig mengde med karri og litt salt. Så sper man med krafta fra fiskebollene. Rører hele tiden så det ikke klumper seg og man må ikke ha i for mye væske av gangen. Lenge siden jeg har laget det nå, men tror jeg bruker ca halve boksen med kraft, om sausen fortsatt er for tykk sper jeg med melk. Den sausen blir aldri for tynn. Ha i fiskebollene og varm dem i sausen. Sausen bør småkoke i minst 5 min for å ikke få melsmak. 0 Siter
skrevet Skrevet 14. januar 2015 Skrevet 14. januar 2015 Kjøper First Price frossentorsk i stedet for de hermetikk-fiskeavkoks-meljevnings-bollene. Tror ikke det er noe dyrere. "Fisk"eboller er bare humbug. 0 Siter
slabbedask Skrevet 14. januar 2015 Skrevet 14. januar 2015 "Fiske"boller og "fiske"pudding er ekkel mat. Sånn er det med den saken. Men men. 0 Siter
skrevet Skrevet 14. januar 2015 Skrevet 14. januar 2015 "Fiske"boller og "fiske"pudding er ekkel mat.Sånn er det med den saken.Men men.Hør, hør.Jeg syns matvareindustrien lurer oss. Den selger et kjipt produkt som hermetiserte "fisk"eboller til, hva, 50 kr?Hermetikk var genialt når de ikke hadde kjøpeskap og fryser...Spaghetti à la Capri, hva er det for no? Bare ræl, og det koster like mye som 1 kg svinekoteletter. 0 Siter
slabbedask Skrevet 15. januar 2015 Skrevet 15. januar 2015 (endret) Spaghetti à la Capri, hva er det for no? Kokt hyssing og vassne gummiballer i smakløs rød saus? (noe sånt) Endret 15. januar 2015 av slabbedask 0 Siter
skrevet Skrevet 15. januar 2015 Skrevet 15. januar 2015 Kokt hyssing og vassne gummiballer i smakløs rød saus? (noe sånt)Hadde det enda vært så vel... men det er tydeligvis noe animalsk oppi der... spørsmålet er hva slags "animal"... kanskje det er analimal. Usj. Glad jeg ikke har spist Capri siden jeg ble barn. 0 Siter
stjernestøv Skrevet 15. januar 2015 Forfatter Skrevet 15. januar 2015 Men red curry pasta er kjempegodt i f.eks. thaisuppe! Men ikke til fiskeboller? 0 Siter
Trine Skrevet 15. januar 2015 Skrevet 15. januar 2015 Hør, hør. Jeg syns matvareindustrien lurer oss. Den selger et kjipt produkt som hermetiserte "fisk"eboller til, hva, 50 kr? Hermetikk var genialt når de ikke hadde kjøpeskap og fryser... Spaghetti à la Capri, hva er det for no? Bare ræl, og det koster like mye som 1 kg svinekoteletter. Fiskeboller er egentlig ganske godt dersom man kjøper de med 50% fisk, har gode poteter, ordentlig saus og raspa gulrøtter med sitron til. Men jeg har ikke spist det på mange år. Det har blitt for dyrt, var da ikke så dyrt før? Æsj....spaghetti à la Capri er noe av det jævligste jeg har smakt. Jeg kan fint forstå at folk spiser ferdigmat, det er drit kjedelig å lage middag, men det meste innen hermetikk og ferdigmat er ikke annet en fantastiske slankekurer, blir jo mett bare av å se på maten. 0 Siter
Trine Skrevet 15. januar 2015 Skrevet 15. januar 2015 Hadde det enda vært så vel... men det er tydeligvis noe animalsk oppi der... spørsmålet er hva slags "animal"... kanskje det er analimal. Usj. Glad jeg ikke har spist Capri siden jeg ble barn. Siden du ble barn? 0 Siter
Trine Skrevet 15. januar 2015 Skrevet 15. januar 2015 Men ikke til fiskeboller? Det passer ikke til fiskeboller, men det som er godt er å lage fiskekaker med currypasta som du blander inn i fisken og har ris med currypasta og koriander(? husker ikke helt, har bare fått det en par ganger, men har aldri laget det selv) er noe andre greier i også tror jeg. så har man lime på og sweet chillisaus ved siden av. Det er skikkelig godt. Men den currypataen man får i vanlige butikker er ikke så god. Altfor mye salt i den. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.