Bella Dotte Skrevet 15. januar 2015 Del Skrevet 15. januar 2015 Både på det ene og det andre viset! I løpet av det siste året har jeg begynt å spise mer "tradisjonelt", og siden i høst har flere og flere røtter sneket seg inn i kostholdet mitt. Jeg har begynt å spise rødbeter, neper og knutekål, bruker pastinakk og persillerot i matlagingen; kålrota har også vent tilbake. I dag har jeg spist gulrotstaver til frokosten, som ellers var knekkebrød med røkelaks, melk og pasjonsfrukt; deretter var det en middelmådig - må jeg si - frunsj på Litteraturhuset i form av yoghurt med syltetøy og to croissanter, men det var vidunderlig kaffe, det skal de ha - lunsjen var en vidunderlig smoothie på melk, banan og aprikos, med rødbetestaver ved siden av, og til middag ble det kryddersild med ovnsstekte poteter og kålrot- og pastinakkmos. Den salte silda komplimentertes perfekt av sødmen i rotmosen. Det var muligens det beste jeg noensinne har smakt 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/403355-tilbake-til-r%C3%B8ttene/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Madelenemie Skrevet 15. januar 2015 Del Skrevet 15. januar 2015 Både på det ene og det andre viset! I løpet av det siste året har jeg begynt å spise mer "tradisjonelt", og siden i høst har flere og flere røtter sneket seg inn i kostholdet mitt. Jeg har begynt å spise rødbeter, neper og knutekål, bruker pastinakk og persillerot i matlagingen; kålrota har også vent tilbake. I dag har jeg spist gulrotstaver til frokosten, som ellers var knekkebrød med røkelaks, melk og pasjonsfrukt; deretter var det en middelmådig - må jeg si - frunsj på Litteraturhuset i form av yoghurt med syltetøy og to croissanter, men det var vidunderlig kaffe, det skal de ha - lunsjen var en vidunderlig smoothie på melk, banan og aprikos, med rødbetestaver ved siden av, og til middag ble det kryddersild med ovnsstekte poteter og kålrot- og pastinakkmos. Den salte silda komplimentertes perfekt av sødmen i rotmosen. Det var muligens det beste jeg noensinne har smakt Flott. Jeg har i kveld spist meg mett på empanadas, med god oliveolje, masse godt krydder og sitron..:-) Jeg skulle ønsket du lagde en god tråd om din vei fra overvektig til slank, på gode norske råvarer uten light-juks! Spis deg mett det syns jeg er en god måte å holde seg slank på! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/403355-tilbake-til-r%C3%B8ttene/#findComment-3599597 Del på andre sider Flere delingsvalg…
skrevet Skrevet 15. januar 2015 Del Skrevet 15. januar 2015 Godt og sunt. Er mest glad i kinesisk mat jeg. Men jeg er ikke noen god Kina-kokk. Jeg er derimot Norgesmester i lapskaus. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/403355-tilbake-til-r%C3%B8ttene/#findComment-3599598 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Madelenemie Skrevet 15. januar 2015 Del Skrevet 15. januar 2015 Godt og sunt. Er mest glad i kinesisk mat jeg. Men jeg er ikke noen god Kina-kokk. Jeg er derimot Norgesmester i lapskaus. Oi. Visste ikke om en sånn tittel, kult 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/403355-tilbake-til-r%C3%B8ttene/#findComment-3599600 Del på andre sider Flere delingsvalg…
skrevet Skrevet 15. januar 2015 Del Skrevet 15. januar 2015 Oi. Visste ikke om en sånn tittel, kult Å, joda. Det er ikke bare en billig medalje heller; faktisk er det en rekke fordeler ved Hoffet. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/403355-tilbake-til-r%C3%B8ttene/#findComment-3599602 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Madelenemie Skrevet 15. januar 2015 Del Skrevet 15. januar 2015 Å, joda. Det er ikke bare en billig medalje heller; faktisk er det en rekke fordeler ved Hoffet. :-) Du skulle kokkelert for noen matglad som meg da Veien til meg, er et godt måltid, forstår du. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/403355-tilbake-til-r%C3%B8ttene/#findComment-3599603 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Bella Dotte Skrevet 15. januar 2015 Forfatter Del Skrevet 15. januar 2015 Flott. Jeg har i kveld spist meg mett på empanadas, med god oliveolje, masse godt krydder og sitron..:-) Jeg skulle ønsket du lagde en god tråd om din vei fra overvektig til slank, på gode norske råvarer uten light-juks! Spis deg mett det syns jeg er en god måte å holde seg slank på! Du spiser mer kontinentalt du... og asiatisk Jeg var ikke bare overvektig, jeg var feit. Nå kan jeg "pull off" (og "pull on") en 29 tommers skinny low waist jeans. Den henger på hoftekammene. Hadde vært kult å lagd en tråd om vektnedgang ala Bella Dotte, men det er nok ingen i målgruppen som er interessert 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/403355-tilbake-til-r%C3%B8ttene/#findComment-3599655 Del på andre sider Flere delingsvalg…
missmas Skrevet 15. januar 2015 Del Skrevet 15. januar 2015 Du spiser mer kontinentalt du... og asiatisk Jeg var ikke bare overvektig, jeg var feit. Nå kan jeg "pull off" (og "pull on") en 29 tommers skinny low waist jeans. Den henger på hoftekammene. Hadde vært kult å lagd en tråd om vektnedgang ala Bella Dotte, men det er nok ingen i målgruppen som er interessert hva spiste du før da? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/403355-tilbake-til-r%C3%B8ttene/#findComment-3599656 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Bella Dotte Skrevet 15. januar 2015 Forfatter Del Skrevet 15. januar 2015 (endret) hva spiste du før da? Jeg spiste for en stor del det samme som jeg spiser nå, men på en helt annen måte. Jeg droppet måltider, for så å overspise. Jeg småspiste ikke, jeg beitet! Et måltid kunne vare hele dagen, og dagen strekke seg til fire om natta. Jeg spiste mye potetgull, sjokolade, smågodt og is. Kaker, desserter, sjokoladepålegg, karamellsaus, cookies, popcorn, rømmedipp. Pleide å "proviantere" litt her og litt der for at det ikke skulle se så påfallende ut. Men jeg måtte fylle på hele tiden, for lageret ble fort tomt. Hadde angst for både å gå tom for snop, og for å bli sulten. Samtidig var jeg matlei. Middagene var mye ferdigmat, jeg spiste opp alt selv om det var beregnet på en liten familie. Når jeg kokte ris, poteter eller pasta, tilberedte jeg tre ganger så stor porsjon som jeg spiser nå, spiste det meste og kastet resten. Jeg ble både overmett og skyldtynget, men klarte ikke å knekke koden for hvor mye som var passe - jeg trodde at jeg måtte spise til jeg ikke klarte mer for å få i meg næringen jeg trengte. Frukt og nøtter spiste jeg i altfor store mengder om gangen. Jeg spiste mye ferdigblandet fruktyoghurt. Drakk te med sitron, bare to teskjeer sukker i hvert krus, men mange krus hver dag. Prøvde også å demme opp for inntaket av søtsaker og saltsnacks ved å spise lettprodukter - mager leverpostei, fettredusert gulost, kokt skinke, ekstra lett melk, lettbrus. Handlekurvene mine så helt schizofrene ut (no offense). Av gode vaner jeg har beholdt, er fet fisk, både til pålegg og middag, rå grønnsaker, havregryn, melk, knekkebrød og frisk frukt. Endret 15. januar 2015 av Bella Dotte 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/403355-tilbake-til-r%C3%B8ttene/#findComment-3599668 Del på andre sider Flere delingsvalg…
skrevet Skrevet 15. januar 2015 Del Skrevet 15. januar 2015 Pleide å "proviantere" litt her og litt der for at det ikke skulle se så påfallende ut.Det gjør jeg og, men også fordi jeg ikke vil at det skal bli så tydelig at jeg har råd til unødigheter. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/403355-tilbake-til-r%C3%B8ttene/#findComment-3599669 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.