Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Både på det ene og det andre viset!

 

I løpet av det siste året har jeg begynt å spise mer "tradisjonelt", og siden i høst har flere og flere røtter sneket seg inn i kostholdet mitt. Jeg har begynt å spise rødbeter, neper og knutekål, bruker pastinakk og persillerot i matlagingen; kålrota har også vent tilbake.

 

I dag har jeg spist gulrotstaver til frokosten, som ellers var knekkebrød med røkelaks, melk og pasjonsfrukt; deretter var det en middelmådig - må jeg si - frunsj på Litteraturhuset i form av yoghurt med syltetøy og to croissanter, men det var vidunderlig kaffe, det skal de ha - lunsjen var en vidunderlig smoothie på melk, banan og aprikos, med rødbetestaver ved siden av, og til middag ble det kryddersild med ovnsstekte poteter og kålrot- og pastinakkmos. Den salte silda komplimentertes perfekt av sødmen i rotmosen. Det var muligens det beste jeg noensinne har smakt  :o

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/403355-tilbake-til-r%C3%B8ttene/
Del på andre sider

Fortsetter under...

Både på det ene og det andre viset!

 

I løpet av det siste året har jeg begynt å spise mer "tradisjonelt", og siden i høst har flere og flere røtter sneket seg inn i kostholdet mitt. Jeg har begynt å spise rødbeter, neper og knutekål, bruker pastinakk og persillerot i matlagingen; kålrota har også vent tilbake.

 

I dag har jeg spist gulrotstaver til frokosten, som ellers var knekkebrød med røkelaks, melk og pasjonsfrukt; deretter var det en middelmådig - må jeg si - frunsj på Litteraturhuset i form av yoghurt med syltetøy og to croissanter, men det var vidunderlig kaffe, det skal de ha - lunsjen var en vidunderlig smoothie på melk, banan og aprikos, med rødbetestaver ved siden av, og til middag ble det kryddersild med ovnsstekte poteter og kålrot- og pastinakkmos. Den salte silda komplimentertes perfekt av sødmen i rotmosen. Det var muligens det beste jeg noensinne har smakt  :o

Flott.

 

Jeg har i kveld spist meg mett på empanadas, med god oliveolje, masse godt krydder og sitron..:-)

 

Jeg skulle ønsket du lagde en god tråd om din vei fra overvektig til slank, på gode norske råvarer uten light-juks!

 

Spis deg mett det syns jeg er en god måte å holde seg slank på!

Annonse

Flott.

 

Jeg har i kveld spist meg mett på empanadas, med god oliveolje, masse godt krydder og sitron..:-)

 

Jeg skulle ønsket du lagde en god tråd om din vei fra overvektig til slank, på gode norske råvarer uten light-juks!

 

Spis deg mett det syns jeg er en god måte å holde seg slank på!

 

Du spiser mer kontinentalt du... og asiatisk  :)

 

Jeg var ikke bare overvektig, jeg var feit. Nå kan jeg "pull off" (og "pull on") en 29 tommers skinny low waist jeans. Den henger på hoftekammene.

 

Hadde vært kult å lagd en tråd om vektnedgang ala Bella Dotte, men det er nok ingen i målgruppen som er interessert  :ph34r:

Du spiser mer kontinentalt du... og asiatisk  :)

 

Jeg var ikke bare overvektig, jeg var feit. Nå kan jeg "pull off" (og "pull on") en 29 tommers skinny low waist jeans. Den henger på hoftekammene.

 

Hadde vært kult å lagd en tråd om vektnedgang ala Bella Dotte, men det er nok ingen i målgruppen som er interessert  :ph34r:

hva spiste du før da?

hva spiste du før da?

 

Jeg spiste for en stor del det samme som jeg spiser nå, men på en helt annen måte. Jeg droppet måltider, for så å overspise. Jeg småspiste ikke, jeg beitet! Et måltid kunne vare hele dagen, og dagen strekke seg til fire om natta.

 

Jeg spiste mye potetgull, sjokolade, smågodt og is. Kaker, desserter, sjokoladepålegg, karamellsaus, cookies, popcorn, rømmedipp. Pleide å "proviantere" litt her og litt der for at det ikke skulle se så påfallende ut. Men jeg måtte fylle på hele tiden, for lageret ble fort tomt. Hadde angst for både å gå tom for snop, og for å bli sulten. Samtidig var jeg matlei. Middagene var mye ferdigmat, jeg spiste opp alt selv om det var beregnet på en liten familie. Når jeg kokte ris, poteter eller pasta, tilberedte jeg tre ganger så stor porsjon som jeg spiser nå, spiste det meste og kastet resten. Jeg ble både overmett og skyldtynget, men klarte ikke å knekke koden for hvor mye som var passe - jeg trodde at jeg måtte spise til jeg ikke klarte mer for å få i meg næringen jeg trengte. Frukt og nøtter spiste jeg i altfor store mengder om gangen. Jeg spiste mye ferdigblandet fruktyoghurt. Drakk te med sitron, bare to teskjeer sukker i hvert krus, men mange krus hver dag. Prøvde også å demme opp for inntaket av søtsaker og saltsnacks ved å spise lettprodukter - mager leverpostei, fettredusert gulost, kokt skinke, ekstra lett melk, lettbrus. Handlekurvene mine så helt schizofrene ut (no offense).

 

Av gode vaner jeg har beholdt, er fet fisk, både til pålegg og middag, rå grønnsaker, havregryn, melk, knekkebrød og frisk frukt. 

Endret av Bella Dotte

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...