Gå til innhold

Grandiosa-kjøttet


Anbefalte innlegg

AnonymBruker

Tror egentlig kjøttet på alle grandiosaene er av ett litt betenkelig slag.

Slik at vi antagelig ikke ville spist det hvis de opplyste om hva det i virkeligheten var laget av.

Men opplyser de om det?

Det er egentlig såpass lite kjøtt på grandiosaene, så de kunne egentlig tatt seg råd ti å brukt ordentlig kjøtt, og heller tatt 2 kr mer for pizzaen.



Anonymous poster hash: 1f6f1...2d2
Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/406187-grandiosa-kj%C3%B8ttet/
Del på andre sider

Fortsetter under...

 

Tror egentlig kjøttet på alle grandiosaene er av ett litt betenkelig slag.

Slik at vi antagelig ikke ville spist det hvis de opplyste om hva det i virkeligheten var laget av.

Men opplyser de om det?

Det er egentlig såpass lite kjøtt på grandiosaene, så de kunne egentlig tatt seg råd ti å brukt ordentlig kjøtt, og heller tatt 2 kr mer for pizzaen.

Anonymous poster hash: 1f6f1...2d2

 

Stabburet har "alltid" vært åpne på at "pizzakjøttet" i Grandiosaen ikke er kjøtt :)http://www.dagbladet.no/2008/12/08/magasinet/tilsetningsstoffer/mat/3902813/

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...