AnonymBruker Skrevet 13. juni 2015 Skrevet 13. juni 2015 Tror egentlig kjøttet på alle grandiosaene er av ett litt betenkelig slag. Slik at vi antagelig ikke ville spist det hvis de opplyste om hva det i virkeligheten var laget av. Men opplyser de om det? Det er egentlig såpass lite kjøtt på grandiosaene, så de kunne egentlig tatt seg råd ti å brukt ordentlig kjøtt, og heller tatt 2 kr mer for pizzaen. Anonymous poster hash: 1f6f1...2d2 0 Siter
Mrs D Skrevet 13. juni 2015 Skrevet 13. juni 2015 Tror egentlig kjøttet på alle grandiosaene er av ett litt betenkelig slag. Anonymous poster hash: 1f6f1...2d2 Det tror jeg også. 0 Siter
AnonymBruker Skrevet 13. juni 2015 Skrevet 13. juni 2015 Det tror jeg også. http://nb.xiandos.info/Pizza_Grandiosa#Menneskekj.C3.B8tt_.26_Kommentar_til_Dagbladet-artikkel Anonymous poster hash: 29b95...5fa 0 Siter
Kayia Skrevet 13. juni 2015 Skrevet 13. juni 2015 Tror egentlig kjøttet på alle grandiosaene er av ett litt betenkelig slag. Slik at vi antagelig ikke ville spist det hvis de opplyste om hva det i virkeligheten var laget av. Men opplyser de om det? Det er egentlig såpass lite kjøtt på grandiosaene, så de kunne egentlig tatt seg råd ti å brukt ordentlig kjøtt, og heller tatt 2 kr mer for pizzaen. Anonymous poster hash: 1f6f1...2d2 Stabburet har "alltid" vært åpne på at "pizzakjøttet" i Grandiosaen ikke er kjøtt http://www.dagbladet.no/2008/12/08/magasinet/tilsetningsstoffer/mat/3902813/ 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.