stjernestøv Skrevet 1. september 2015 Del Skrevet 1. september 2015 Liker du merkelige ting på skiva? Jeg er nok kjedelig der, men har hørt om peanøttsmør med syltetøy på. Og sønnen min har spist skive med vaniljesaus på. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/407355-p%C3%A5-skiva/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
missmas Skrevet 1. september 2015 Del Skrevet 1. september 2015 liker bare ost og majones 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/407355-p%C3%A5-skiva/#findComment-3648342 Del på andre sider Flere delingsvalg…
slabbedask Skrevet 1. september 2015 Del Skrevet 1. september 2015 Ost og kaviar. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/407355-p%C3%A5-skiva/#findComment-3648344 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mrs D Skrevet 1. september 2015 Del Skrevet 1. september 2015 (endret) Ost og kaviar. Er det rart, da? Spiste ofte ost og kaviar på skiva i oppveksten. Nå for tida er kaviar forbeholdt egg. Jeg kjenner forresten ei som spiser majones på røykt laks, det syns jeg er virkelig rart. Endret 1. september 2015 av Mrs D 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/407355-p%C3%A5-skiva/#findComment-3648352 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fregnefjes Skrevet 1. september 2015 Del Skrevet 1. september 2015 Jeg bruker majones på røkt laks :-) Nam :-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/407355-p%C3%A5-skiva/#findComment-3648359 Del på andre sider Flere delingsvalg…
frosken Skrevet 1. september 2015 Del Skrevet 1. september 2015 Er det rart, da? Spiste ofte ost og kaviar på skiva i oppveksten. Nå for tida er kaviar forbeholdt egg. Jeg kjenner forresten ei som spiser majones på røykt laks, det syns jeg er virkelig rart. Noe av det jeg alltid synes ser rart ut, er majones på gul ost - men enig i at majones på røkt laks nok også ville ha vekket forbauselse hos meg ;-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/407355-p%C3%A5-skiva/#findComment-3648361 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mrs D Skrevet 1. september 2015 Del Skrevet 1. september 2015 Noe av det jeg alltid synes ser rart ut, er majones på gul ost Har aldri sett noen som spiser det, tror jeg. Men det høres definitivt ikke godt ut. Jeg er ikke noen storspiser av majones, er forbeholdt skalldyr og sausen til potetsalat. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/407355-p%C3%A5-skiva/#findComment-3648365 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 1. september 2015 Del Skrevet 1. september 2015 Baconost, salami, masse sort pepper og agurk, vel. Sunn og nærende kost det, vel. Anonymous poster hash: b6a41...ad0 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/407355-p%C3%A5-skiva/#findComment-3648388 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 1. september 2015 Del Skrevet 1. september 2015 Jeg er et ekstremt vanemenneske når det kommer til pålegg. For noen år siden spiste jeg 2 knekkebrød med makrell i tomat til frokost og det samme til lunsj i flere år. Nå er det veldig sjeldent jeg spiser det, nå går det i knekkebrød med kaviar og hvitost, helst edamer. Peanuttsmør og bringebærsyltetøy er godt da! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/407355-p%C3%A5-skiva/#findComment-3648405 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 2. september 2015 Del Skrevet 2. september 2015 Kneipp med kjøttdeig+Dolmio og Jarlsberg gratinert i ovnen... og iskald cola ved siden. Hjemmelaget latmanns-pizza? Anonymous poster hash: b0979...523 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/407355-p%C3%A5-skiva/#findComment-3648419 Del på andre sider Flere delingsvalg…
slabbedask Skrevet 2. september 2015 Del Skrevet 2. september 2015 Tja... mer arbeid enn "grandis", siden man må steke kjøttdeigen. Det blir også betydelig bedre enn grandis, skal jeg si... men det er ganske kjekt, for man kan steke f.eks. to pakker med kjøttdeig, og ha to Dolmio-glass. Så setter man dette bare i kjøleskapet. Så når man skal spise så bare finner man frem en ferdigoppskjært kneipp fra fryseren, slenger på litt "bolognese", noen skiver med Jarlsberg - og slenger i ovnen. Blandingen kan stå i kjøleskapet i minst 4 døgn. Så da har man i praksis 4 middager for arbeidet med 1!!! Genialt, Egon!!! Smart opplegg, får prøve det en dag. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/407355-p%C3%A5-skiva/#findComment-3648424 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Trine Skrevet 2. september 2015 Del Skrevet 2. september 2015 Nå savner jeg vanlig brød og majones og makrell i tomat og egg....dumme dumme mage!!!! Og forresten, brødskive med gulost og majones er godt, spes om man slenger på litt tomat og paprika i tillegg 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/407355-p%C3%A5-skiva/#findComment-3648432 Del på andre sider Flere delingsvalg…
ISW Skrevet 2. september 2015 Del Skrevet 2. september 2015 Har aldri skjønt greia med majones. Smaker jo minimalt, og er i praksis bare en mix av fett og kolesterol (sistnevnte fra eggeplomme). Nam Hvis jeg først skal spise noe usunt, så forventer jeg at det smaker litt. F.eks Nugatti eller Nutella. Men det er lite kompatibelt med å slanke seg, dessverre. Hvis jeg nå først skal spise brød (noe jeg ikke gjør så ofte) så bruker jeg mager ost og skinke. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/407355-p%C3%A5-skiva/#findComment-3648442 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gargamel Skrevet 2. september 2015 Del Skrevet 2. september 2015 Poenget med majones er at det er FETT, og det får maten til å bli god. Har man mat med lite fett, sånn som salat, torsk eller reker må man rette på det med hhv oljedressing, sandefjordssmør og majones. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/407355-p%C3%A5-skiva/#findComment-3648447 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mrs D Skrevet 2. september 2015 Del Skrevet 2. september 2015 Har aldri skjønt greia med majones. Smaker jo minimalt, og er i praksis bare en mix av fett og kolesterol (sistnevnte fra eggeplomme). Nam Lager man majones selv, så kan man tilsette så mye smak man bare vil. I dag skal vi kose oss med krabbe, så da lagde jeg majones i går. Majones med chili og sitron. Den er slett ikke smakløs. Skalldyr uten majones er i alle fall tamt, så Gargamel har helt rett i innlegget over. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/407355-p%C3%A5-skiva/#findComment-3648452 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mrs D Skrevet 2. september 2015 Del Skrevet 2. september 2015 Hvis jeg først skal spise noe usunt, så forventer jeg at det smaker litt. F.eks Nugatti eller Nutella. Men det er lite kompatibelt med å slanke seg, dessverre. Hvis jeg nå først skal spise brød (noe jeg ikke gjør så ofte) så bruker jeg mager ost og skinke. For å si det sånn, fett i kombinasjon med sukker er vel noe med det verste man kan ha i seg. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/407355-p%C3%A5-skiva/#findComment-3648453 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Xtra Skrevet 2. september 2015 Del Skrevet 2. september 2015 Peanøttsmør og syltetøy er helt vanlig i USA, mer vanlig enn peanøttsmør alene, tror jeg. En periode spiste barna mine brunost med syltetøy. Det blir litt sært for meg. Salami med rekesalat vet jeg også om noen som liker. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/407355-p%C3%A5-skiva/#findComment-3648456 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mrs D Skrevet 2. september 2015 Del Skrevet 2. september 2015 En periode spiste barna mine brunost med syltetøy. Det blir litt sært for meg. Vet flere som spiser brunost med syltetøy, men jeg er enig i at det er sært. Har aldri smakt det, men regner ikke med at jeg har gått glipp av en stor kulinarisk opplevelse av den grunn. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/407355-p%C3%A5-skiva/#findComment-3648507 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 2. september 2015 Del Skrevet 2. september 2015 Peanøttsmør og syltetøy er helt vanlig i USA, mer vanlig enn peanøttsmør alene, tror jeg. En periode spiste barna mine brunost med syltetøy. Det blir litt sært for meg. Salami med rekesalat vet jeg også om noen som liker. Vet flere som spiser brunost med syltetøy, men jeg er enig i at det er sært. Har aldri smakt det, men regner ikke med at jeg har gått glipp av en stor kulinarisk opplevelse av den grunn. Brunost med syltetøy er vel ikke sært? Det er kjempegodt! Noe annet som er kjempegodt er brød (gjerne ristet og varmt) med smør/bremykt, honning eller sirup og brunost... Mmmm... Men det spiser jeg omtrent aldri altså, det er jo en sukkerbombe av dimensjoner! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/407355-p%C3%A5-skiva/#findComment-3648510 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mrs D Skrevet 2. september 2015 Del Skrevet 2. september 2015 Noe annet som er kjempegodt er brød (gjerne ristet og varmt) med smør/bremykt, honning eller sirup og brunost... Mmmm... Men det spiser jeg omtrent aldri altså, det er jo en sukkerbombe av dimensjoner! Rista brød med honning lukter kattapiss, at noen spiser det er for meg en gåte. Men så syns jeg generelt at honning både lukter og smaker guffent. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/407355-p%C3%A5-skiva/#findComment-3648516 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.