Gå til innhold

På skiva


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Ost og kaviar.

 

Er det rart, da? :D

 

Spiste ofte ost og kaviar på skiva i oppveksten. Nå for tida er kaviar forbeholdt egg.

 

Jeg kjenner forresten ei som spiser majones på røykt laks, det syns jeg er virkelig rart.

Endret av Mrs D
Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/407355-p%C3%A5-skiva/#findComment-3648352
Del på andre sider

Er det rart, da? :D

 

Spiste ofte ost og kaviar på skiva i oppveksten. Nå for tida er kaviar forbeholdt egg.

 

Jeg kjenner forresten ei som spiser majones på røykt laks, det syns jeg er virkelig rart.

 

Noe av det jeg alltid synes ser rart ut, er majones på gul ost - men enig i at majones på røkt laks nok også ville ha vekket forbauselse hos meg ;-)

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/407355-p%C3%A5-skiva/#findComment-3648361
Del på andre sider

Annonse

Jeg er et ekstremt vanemenneske når det kommer til pålegg. For noen år siden spiste jeg 2 knekkebrød med makrell i tomat til frokost og det samme til lunsj i flere år. Nå er det veldig sjeldent jeg spiser det, nå går det i knekkebrød med kaviar og hvitost, helst edamer.

 

Peanuttsmør og bringebærsyltetøy er godt da! :) 

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/407355-p%C3%A5-skiva/#findComment-3648405
Del på andre sider

Tja... mer arbeid enn "grandis", siden man må steke kjøttdeigen. Det blir også betydelig bedre enn grandis, skal jeg si... men det er ganske kjekt, for man kan steke f.eks. to pakker med kjøttdeig, og ha to Dolmio-glass. Så setter man dette bare i kjøleskapet. Så når man skal spise så bare finner man frem en ferdigoppskjært kneipp fra fryseren, slenger på litt "bolognese", noen skiver med Jarlsberg - og slenger i ovnen. Blandingen kan stå i kjøleskapet i minst 4 døgn. Så da har man i praksis 4 middager for arbeidet med 1!!! Genialt, Egon!!!

Smart opplegg, får prøve det en dag.

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/407355-p%C3%A5-skiva/#findComment-3648424
Del på andre sider

Har aldri skjønt greia med majones. Smaker jo minimalt, og er i praksis bare en mix av fett og kolesterol (sistnevnte fra eggeplomme). Nam :)

 

Hvis jeg først skal spise noe usunt, så forventer jeg at det smaker litt. F.eks Nugatti eller Nutella. Men det er lite kompatibelt med å slanke seg, dessverre. Hvis jeg nå først skal spise brød (noe jeg ikke gjør så ofte) så bruker jeg mager ost og skinke. 

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/407355-p%C3%A5-skiva/#findComment-3648442
Del på andre sider

Annonse

Har aldri skjønt greia med majones. Smaker jo minimalt, og er i praksis bare en mix av fett og kolesterol (sistnevnte fra eggeplomme). Nam :)

 

Lager man majones selv, så kan man tilsette så mye smak man bare vil.

 

I dag skal vi kose oss med krabbe, så da lagde jeg majones i går. Majones med chili og sitron. Den er slett ikke smakløs.

 

Skalldyr uten majones er i alle fall tamt, så Gargamel har helt rett i innlegget over.

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/407355-p%C3%A5-skiva/#findComment-3648452
Del på andre sider

Hvis jeg først skal spise noe usunt, så forventer jeg at det smaker litt. F.eks Nugatti eller Nutella. Men det er lite kompatibelt med å slanke seg, dessverre. Hvis jeg nå først skal spise brød (noe jeg ikke gjør så ofte) så bruker jeg mager ost og skinke. 

 

For å si det sånn, fett i kombinasjon med sukker er vel noe med det verste man kan ha i seg.

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/407355-p%C3%A5-skiva/#findComment-3648453
Del på andre sider

En periode spiste barna mine brunost med syltetøy. Det blir litt sært for meg.

 

Vet flere som spiser brunost med syltetøy, men jeg er enig i at det er sært. Har aldri smakt det, men regner ikke med at jeg har gått glipp av en stor kulinarisk opplevelse av den grunn.

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/407355-p%C3%A5-skiva/#findComment-3648507
Del på andre sider

Peanøttsmør og syltetøy er helt vanlig i USA, mer vanlig enn peanøttsmør alene, tror jeg.

 

En periode spiste barna mine brunost med syltetøy. Det blir litt sært for meg.

 

Salami med rekesalat vet jeg også om noen som liker.

 

 

Vet flere som spiser brunost med syltetøy, men jeg er enig i at det er sært. Har aldri smakt det, men regner ikke med at jeg har gått glipp av en stor kulinarisk opplevelse av den grunn.

Brunost med syltetøy er vel ikke sært? Det er kjempegodt!

 

Noe annet som er kjempegodt er brød (gjerne ristet og varmt) med smør/bremykt, honning eller sirup og brunost... Mmmm... Men det spiser jeg omtrent aldri altså, det er jo en sukkerbombe av dimensjoner!

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/407355-p%C3%A5-skiva/#findComment-3648510
Del på andre sider

Noe annet som er kjempegodt er brød (gjerne ristet og varmt) med smør/bremykt, honning eller sirup og brunost... Mmmm... Men det spiser jeg omtrent aldri altså, det er jo en sukkerbombe av dimensjoner!

 

Rista brød med honning lukter kattapiss, at noen spiser det er for meg en gåte. :D Men så syns jeg generelt at honning både lukter og smaker guffent.

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/407355-p%C3%A5-skiva/#findComment-3648516
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...