umakenverdt Skrevet 6. november 2015 Del Skrevet 6. november 2015 Har du noen middagsfavoritter som kan fryses ned? Skal prøve å lage litt opp denne helgen, og tar gjerne imot gode råd 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/408360-nedfrosset-middag/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 6. november 2015 Del Skrevet 6. november 2015 Har du noen middagsfavoritter som kan fryses ned? Skal prøve å lage litt opp denne helgen, og tar gjerne imot gode råd Alle typer gryteretter. Anonymkode: 7d0de...c9b 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/408360-nedfrosset-middag/#findComment-3660156 Del på andre sider Flere delingsvalg…
stjernestøv Skrevet 6. november 2015 Del Skrevet 6. november 2015 Har du noen middagsfavoritter som kan fryses ned? Skal prøve å lage litt opp denne helgen, og tar gjerne imot gode råd Pizza- 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/408360-nedfrosset-middag/#findComment-3660160 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mrs D Skrevet 6. november 2015 Del Skrevet 6. november 2015 Kjøttkaker, fiskegrateng, pølsegrateng. 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/408360-nedfrosset-middag/#findComment-3660165 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 6. november 2015 Del Skrevet 6. november 2015 Supper er genialt å lage en stor kjele av, ha i porsjonsbokser og sette i fryseren. Gresskarsuppe, gulrotsuppe, kylligsuppe - alle sorter egentlig. Jeg pleier å variere mellom å ha i kjøttdeig/karbonadedeig eller grønne linser for å gjøre den mer mettende og proteinholdig. 5-10 min i mikroen så er suppa klar. 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/408360-nedfrosset-middag/#findComment-3660170 Del på andre sider Flere delingsvalg…
umakenverdt Skrevet 6. november 2015 Forfatter Del Skrevet 6. november 2015 Supper er genialt å lage en stor kjele av, ha i porsjonsbokser og sette i fryseren. Gresskarsuppe, gulrotsuppe, kylligsuppe - alle sorter egentlig. Jeg pleier å variere mellom å ha i kjøttdeig/karbonadedeig eller grønne linser for å gjøre den mer mettende og proteinholdig. 5-10 min i mikroen så er suppa klar.Jeg har aldri smakt verken gresskarssuppe eller gulrotsuppe. Det hadde vært spennende å prøve. Og de kan fryses ned? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/408360-nedfrosset-middag/#findComment-3660173 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 6. november 2015 Del Skrevet 6. november 2015 Jeg har aldri smakt verken gresskarssuppe eller gulrotsuppe. Det hadde vært spennende å prøve. Og de kan fryses ned?De kan utmerket godt fryses ned. Jeg pleier innimellom å lage en stor kjele, ha over i porsjonsbokser og sette i fryseren. Kjempesnedig å ta med til lunsj og varme i microen på jobb (spesielt når jeg har seinvakt) eller å ha til middag en dag jeg har dårlig tid eller ikke gidder lage noe annet. 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/408360-nedfrosset-middag/#findComment-3660184 Del på andre sider Flere delingsvalg…
gråstein Skrevet 6. november 2015 Del Skrevet 6. november 2015 Supper er genialt å lage en stor kjele av, ha i porsjonsbokser og sette i fryseren. Gresskarsuppe, gulrotsuppe, kylligsuppe - alle sorter egentlig. Ikke tomatsuppe. Den skiller seg. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/408360-nedfrosset-middag/#findComment-3660189 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 6. november 2015 Del Skrevet 6. november 2015 Ikke noe med squash, den smaker grusomt selv etter noen timer i kjøleskapet.*Men, det går stort sett bra med all mat som i utgangspunktet skal være "bløtt". Supper, gryter... det funker relativt dårlig med f.eks. sprøstekte torskefileter, vårruller og pizza. Fiskegrateng går bra, wok er på grensa... Anonymkode: d76c6...b32 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/408360-nedfrosset-middag/#findComment-3660201 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Trine Skrevet 6. november 2015 Del Skrevet 6. november 2015 Lapskaus 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/408360-nedfrosset-middag/#findComment-3660217 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 7. november 2015 Del Skrevet 7. november 2015 Ikke tomatsuppe. Den skiller seg.Jeg er ikke så begeistret for tomatsuppe, men om den skiller seg kommer vel an på hva du har oppi? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/408360-nedfrosset-middag/#findComment-3660257 Del på andre sider Flere delingsvalg…
umakenverdt Skrevet 7. november 2015 Forfatter Del Skrevet 7. november 2015 De kan utmerket godt fryses ned. Jeg pleier innimellom å lage en stor kjele, ha over i porsjonsbokser og sette i fryseren. Kjempesnedig å ta med til lunsj og varme i microen på jobb (spesielt når jeg har seinvakt) eller å ha til middag en dag jeg har dårlig tid eller ikke gidder lage noe annet. Det høres ut som en god plan Jeg får prøve på det, jeg vil bli bedre på matlaging! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/408360-nedfrosset-middag/#findComment-3660284 Del på andre sider Flere delingsvalg…
umakenverdt Skrevet 7. november 2015 Forfatter Del Skrevet 7. november 2015 Ikke noe med squash, den smaker grusomt selv etter noen timer i kjøleskapet.*Men, det går stort sett bra med all mat som i utgangspunktet skal være "bløtt". Supper, gryter... det funker relativt dårlig med f.eks. sprøstekte torskefileter, vårruller og pizza. Fiskegrateng går bra, wok er på grensa...Anonymkode: d76c6...b32Det høres ut som en god regel Tenk om jeg kunne blitt ok til å lage mat og spist middag hver dag, det hadde virkelig vært noe det! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/408360-nedfrosset-middag/#findComment-3660285 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mrs D Skrevet 7. november 2015 Del Skrevet 7. november 2015 Ikke noe med squash, den smaker grusomt selv etter noen timer i kjøleskapet.Anonymkode: d76c6...b32Og ikke noe med potet. Potet blir veldig ekkel når den har vært frosset. F.eks er konsistensen på opptint lapskaus hinsides ekkel. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/408360-nedfrosset-middag/#findComment-3660371 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Madelenemie Skrevet 7. november 2015 Del Skrevet 7. november 2015 Ikke tomatsuppe. Den skiller seg.Hei!Jeg har aldri fryst tomatsuppe, men pizzasaus, den skiller seg ikke.hvorfor mener du tomatsuppe skiller seg?ellers lager jeg en oksehalesuppe på tomat og kokosmelk og lime,den fryser jeg, og om du vil kan du få oppskrift,Jeg har også oppskrift på en rask tomatsuppe, men har aldri fryst den, den går så fort:-)Men gryterett er greit å fryse, (men jeg er lite tilhenger av fryst mat, syns det meste går like fort, det har mer med planlegging, vane og erfaring tror jeg) ellers syns jeg det meste jeg kommer på, går like fort å lage bare, og all mat taper seg på smak ved frysing, 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/408360-nedfrosset-middag/#findComment-3660376 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Trine Skrevet 7. november 2015 Del Skrevet 7. november 2015 Og ikke noe med potet. Potet blir veldig ekkel når den har vært frosset. F.eks er konsistensen på opptint lapskaus hinsides ekkel. Neineinei....lapskaus er bedre når den blir varmet opp på nytt enn når den er helt fersk. Men en gang fikk jeg servert potetsalat som hadde vært fryst, det var ekkelt, skikkelig ekkelt. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/408360-nedfrosset-middag/#findComment-3660377 Del på andre sider Flere delingsvalg…
gråstein Skrevet 7. november 2015 Del Skrevet 7. november 2015 Jeg er ikke så begeistret for tomatsuppe, men om den skiller seg kommer vel an på hva du har oppi?Det var posesuppe fra Toro uten noe "ekstra" oppi. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/408360-nedfrosset-middag/#findComment-3660379 Del på andre sider Flere delingsvalg…
gråstein Skrevet 7. november 2015 Del Skrevet 7. november 2015 (endret) Hei!Jeg har aldri fryst tomatsuppe, men pizzasaus, den skiller seg ikke.hvorfor mener du tomatsuppe skiller seg?Jeg vet ikke hvorfor den gjorde det, det bare skjedde;) Det ble en halvdel med vann, og en halvdel med tomatguffe. Endret 7. november 2015 av gråstein 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/408360-nedfrosset-middag/#findComment-3660380 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Madelenemie Skrevet 7. november 2015 Del Skrevet 7. november 2015 Jeg vet ikke hvorfor den gjorde det, det bare skjedde;) Det ble en halvdel med vann, og en halvdel med tomatguffe.hm,jeg lager både pizzasaus , nesten bare tomat, (fryser hvis alt alt for mye, aldri skilt seg)oksehalesuppe, har mye tomat i seg, fryser jeg gjerne fordi det tar ca 2 timer å koke den, gjøre den ferdig, har heller aldri skilt seg. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/408360-nedfrosset-middag/#findComment-3660384 Del på andre sider Flere delingsvalg…
umakenverdt Skrevet 7. november 2015 Forfatter Del Skrevet 7. november 2015 Hei!Jeg har aldri fryst tomatsuppe, men pizzasaus, den skiller seg ikke.hvorfor mener du tomatsuppe skiller seg?ellers lager jeg en oksehalesuppe på tomat og kokosmelk og lime,den fryser jeg, og om du vil kan du få oppskrift,Jeg har også oppskrift på en rask tomatsuppe, men har aldri fryst den, den går så fort:-)Men gryterett er greit å fryse, (men jeg er lite tilhenger av fryst mat, syns det meste går like fort, det har mer med planlegging, vane og erfaring tror jeg) ellers syns jeg det meste jeg kommer på, går like fort å lage bare, og all mat taper seg på smak ved frysing,Jeg tar gjerne imot en oppskrift på det, hørtes spennende ut Selv er jeg ganske så dårlig på kjøkkenet, men jeg skal prøve å bli flinkere. I første omgang er det mest i helgene jeg skal prøve meg på matlaging og da er det greit at noe kan fryses ned, siden jeg kun er en person. Da slipper jeg også spise det samme en hel uke Det er ikke alltid like praktisk å alltid lage fersk mat til bare en person synes jeg da. 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/408360-nedfrosset-middag/#findComment-3660387 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.