Gå til innhold

Stikkelsbær


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

de blir supert syltetøy,

Jeg kokte litt av dem sammen med litt vann og sukker i går. Syntes det smakte rart. Litt som rabarbra, men uten den gode rabarbrasmaken - haha!!! Hadde nok litt for mye vann i, så det ble velidg tyntflytende, og hadde ikke noen pose med certo liggende, så jeg må koke det opp på nytt i kveld med certo, for å få det litt tykkere.

 

Men har du i noen andre smaker enn sukker? Syntes det var litt emmen smak - litt sånn "gammelt-kjøkken"-smak/lukt på det... :-P

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/408652-stikkelsb%C3%A6r/#findComment-3663136
Del på andre sider

Annonse

Takk! Her var det jo mange oppskrifter! Jeg hadde nok i for lite sukker i mitt syltetøy i går. Skal koke det opp på nytt i kveld, med mer sukker og med certo. Skal lese gjennom alle oppskrifter for å se om det er noe krydder jeg kan tilsette. Kanskje kanel?

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/408652-stikkelsb%C3%A6r/#findComment-3663138
Del på andre sider

Jeg kokte litt av dem sammen med litt vann og sukker i går. Syntes det smakte rart. Litt som rabarbra, men uten den gode rabarbrasmaken - haha!!! Hadde nok litt for mye vann i, så det ble velidg tyntflytende, og hadde ikke noen pose med certo liggende, så jeg må koke det opp på nytt i kveld med certo, for å få det litt tykkere.

 

Men har du i noen andre smaker enn sukker? Syntes det var litt emmen smak - litt sånn "gammelt-kjøkken"-smak/lukt på det... :-P

Har aldri brukt stikkelsbær selv, men fikk ofte stikkelsbærsyltetøy hos min mormor. Jeg synes smaken av stikkelsbær er god, men syltetøyet blir litt "trevlete" fordi stikkelsbærene har så tykt skall, så vidt jeg husker.

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/408652-stikkelsb%C3%A6r/#findComment-3663158
Del på andre sider

Jeg kokte litt av dem sammen med litt vann og sukker i går. Syntes det smakte rart. Litt som rabarbra, men uten den gode rabarbrasmaken - haha!!! Hadde nok litt for mye vann i, så det ble velidg tyntflytende, og hadde ikke noen pose med certo liggende, så jeg må koke det opp på nytt i kveld med certo, for å få det litt tykkere.

 

Men har du i noen andre smaker enn sukker? Syntes det var litt emmen smak - litt sånn "gammelt-kjøkken"-smak/lukt på det... :-P

Hei!

nei :-) Må vel tilstå jeg får det meste av syltetøy:-)

Jeg fryser bær jeg og rører med sukker når jeg tar det opp:-)

Men skal spørre min mor, det smaker i vertfall ikke gammelt-kjøkken:-) kanskje bærene var overmodne?

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/408652-stikkelsb%C3%A6r/#findComment-3663185
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...