AnonymBruker Skrevet 16. desember 2015 Del Skrevet 16. desember 2015 Hva er poenget med å selge den til 3 kr når det er helt umulig å få tak i? Anonymkode: 03e8c...d72 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/409021-f%C3%A5r-ikke-tak-i-riskrem/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 16. desember 2015 Del Skrevet 16. desember 2015 Hva er poenget med å selge den til 3 kr når det er helt umulig å få tak i?Anonymkode: 03e8c...d72Kjøp risengryn, melk og fløte. Kok grøt. Avkjøl. Pisk fløten til krem. Bland og smak til med mandler og evt. essens. Myyyye bedre enn ferdigkjøpt! 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/409021-f%C3%A5r-ikke-tak-i-riskrem/#findComment-3667219 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 16. desember 2015 Del Skrevet 16. desember 2015 Kjøp risengryn, melk og fløte. Kok grøt. Avkjøl. Pisk fløten til krem. Bland og smak til med mandler og evt. essens. Myyyye bedre enn ferdigkjøpt!Kos sin riskrem smaker fortreffelig!Men jeg må si meg rimelig lei av denne prisdumpingen som gjør masse juleprodukter helt umulig å få tak i. Om det skyldes kjøpmannens vegring etter å tape penger ved hvert salg eller om det er leverandøren som ikke klarer å produsere tilstrekkelig er for meg som kunde egentlig ikke relevant. Jeg ønsker at varene er tilgjengelig!De burde hatt en egen "fullpris hylle" med disse varene for oss som gjerne betaler vanlig pris, det er faktisk bedre enn å gå tomhendt fra butikken, enten man er i beita for julepølse, mandler, julebus, edamerost, riskrem eller masipan. Det er tap butikkene når de verken har fornøyde kunder eller varene i hyllene. Anonymkode: 03e8c...d72 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/409021-f%C3%A5r-ikke-tak-i-riskrem/#findComment-3667242 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 16. desember 2015 Del Skrevet 16. desember 2015 Hva er poenget med å selge den til 3 kr når det er helt umulig å få tak i?Anonymkode: 03e8c...d72Er flere av de billige varene som er vanskelig å få tak i nå. Blant annet Vossakorven fra Nordfjord Kjøtt som Rema selger. Det er butikkens tommeste hylle for tida. Anonymkode: b8e7a...44d 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/409021-f%C3%A5r-ikke-tak-i-riskrem/#findComment-3667258 Del på andre sider Flere delingsvalg…
slabbedask Skrevet 16. desember 2015 Del Skrevet 16. desember 2015 Hele billig-opplegget er direkte latterlig.Så sånn er det nok. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/409021-f%C3%A5r-ikke-tak-i-riskrem/#findComment-3667277 Del på andre sider Flere delingsvalg…
slabbedask Skrevet 16. desember 2015 Del Skrevet 16. desember 2015 Julepølse og sossiser, det er bra det er billig, for da kan jeg bare fylle opp fryseren så jeg har resten av året.Problemet er å finne en butikk som faktisk har det, vel.*Hvor er Medister-Lovisa når man trenger henne?Hvem vet. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/409021-f%C3%A5r-ikke-tak-i-riskrem/#findComment-3667283 Del på andre sider Flere delingsvalg…
slabbedask Skrevet 16. desember 2015 Del Skrevet 16. desember 2015 *Kan bli tøft ja, virker som det er rift etter medisteren!Rart, for medister-produkter er virkelig ikke godt. Medisterfarse er bare mukk og fett. Gud vet hva den inneholder. Ekkelt. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/409021-f%C3%A5r-ikke-tak-i-riskrem/#findComment-3667288 Del på andre sider Flere delingsvalg…
slabbedask Skrevet 16. desember 2015 Del Skrevet 16. desember 2015 *Tror det inneholder den delen av ribba man ikke spiser... eller verre. Uansett er det neppe festmat.Er skeptisk til "kjøtt"-farse som selges for under tredve kr kiloen. Er nok en herlig blandings. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/409021-f%C3%A5r-ikke-tak-i-riskrem/#findComment-3667295 Del på andre sider Flere delingsvalg…
slabbedask Skrevet 16. desember 2015 Del Skrevet 16. desember 2015 Kokt skinke, er det blandings? Jeg skjønner ikke hvordan kjøttet kan stekes/kokes til å få den konsistensen?Ekte ren skinke er det neppe. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/409021-f%C3%A5r-ikke-tak-i-riskrem/#findComment-3667300 Del på andre sider Flere delingsvalg…
slabbedask Skrevet 16. desember 2015 Del Skrevet 16. desember 2015 *Kanskje man skulle boikotte slikt? Kun spise "rene" produkter. Farvel burger, farvel wiener... farvel fårepølse.YOLO, vel. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/409021-f%C3%A5r-ikke-tak-i-riskrem/#findComment-3667301 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Inner self Skrevet 17. desember 2015 Del Skrevet 17. desember 2015 Medister er jo knall da. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/409021-f%C3%A5r-ikke-tak-i-riskrem/#findComment-3667311 Del på andre sider Flere delingsvalg…
slabbedask Skrevet 17. desember 2015 Del Skrevet 17. desember 2015 *Men, tenk over det. Er dette egentlig godt? Eller er det bare lettvint?pølse er egentlig ikke godt. Hjemmelaget burger laget av ekte kjøttdeig er snadder (det gjelder bare å "orke" lage det). 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/409021-f%C3%A5r-ikke-tak-i-riskrem/#findComment-3667319 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Trine Skrevet 17. desember 2015 Del Skrevet 17. desember 2015 Hyllene hadde ikke vært tomme for billige produkter om folk ikke hadde vært så griske. På Rema 1000 der jeg bor har de hengt opp en lapp om at man ikke kan kjøpe mer enn 3 stk dersom det er en vare med kraftig redusert pris. Altså, kun 3 stk kos riskrem pr. pers. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/409021-f%C3%A5r-ikke-tak-i-riskrem/#findComment-3667325 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Dorthe Skrevet 17. desember 2015 Del Skrevet 17. desember 2015 Lag medisterkakene sjøl. Kjøp svinekjøttdeig og bruk oppskriften til Tine, de smaker skikkelig godt. Jeg liker best at de er grove jeg da. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/409021-f%C3%A5r-ikke-tak-i-riskrem/#findComment-3667327 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 17. desember 2015 Del Skrevet 17. desember 2015 Kokt skinke, er det blandings? Jeg skjønner ikke hvordan kjøttet kan stekes/kokes til å få den konsistensen?Sjekk innholdsfortegnelsen på kokt skinke neste gang du er i butikken. Det er mer e-stoffer enn kjøtt... 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/409021-f%C3%A5r-ikke-tak-i-riskrem/#findComment-3667334 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Trine Skrevet 17. desember 2015 Del Skrevet 17. desember 2015 Sjekk innholdsfortegnelsen på kokt skinke neste gang du er i butikken. Det er mer e-stoffer enn kjøtt...Seriøst??? Bah...hvorfor kan ikke mat bare være mat? Jeg syns det er ille nok med alt saltet og vannet de skal sprøyte inn jeg. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/409021-f%C3%A5r-ikke-tak-i-riskrem/#findComment-3667350 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 17. desember 2015 Del Skrevet 17. desember 2015 Seriøst??? Bah...hvorfor kan ikke mat bare være mat? Jeg syns det er ille nok med alt saltet og vannet de skal sprøyte inn jeg.Mer i vekt er det jo ikke da. Men sist jeg sjekket inneholdt vanlig kokt skinke 10-13 e-stoffer, noen av dem er naturlige stoffer, men jeg vil ha kjøtt - ikke et lass tilsetningsstoffer. Jeg sluttet i grunnen å spise skinke etter det. Salami inneholder ett e-stoff såvidt jeg husker og roastbiff 1 eller 2, så jeg spiser mye heller det. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/409021-f%C3%A5r-ikke-tak-i-riskrem/#findComment-3667408 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Trine Skrevet 17. desember 2015 Del Skrevet 17. desember 2015 Mer i vekt er det jo ikke da. Men sist jeg sjekket inneholdt vanlig kokt skinke 10-13 e-stoffer, noen av dem er naturlige stoffer, men jeg vil ha kjøtt - ikke et lass tilsetningsstoffer. Jeg sluttet i grunnen å spise skinke etter det. Salami inneholder ett e-stoff såvidt jeg husker og roastbiff 1 eller 2, så jeg spiser mye heller det. Jeg spiser ikke kokt skinke selv heller. Men hundene mine får det som godbiter i trening. Jeg trodde det bare var kjøtt. Jeg syns salami og roastbiff er mye bedre enn kokt skinke. Kanskje ikke så rart det da, siden det er renere produkter 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/409021-f%C3%A5r-ikke-tak-i-riskrem/#findComment-3667421 Del på andre sider Flere delingsvalg…
slabbedask Skrevet 17. desember 2015 Del Skrevet 17. desember 2015 *Kanskje det er flere gram av det ene e-stoffet i salami enn totalt av de 10-13 i kokt skinke...E'er eller ikke, det er definitivt mer fett i salami enn kokt "skinke". 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/409021-f%C3%A5r-ikke-tak-i-riskrem/#findComment-3667524 Del på andre sider Flere delingsvalg…
slabbedask Skrevet 17. desember 2015 Del Skrevet 17. desember 2015 *Du har rett i dette, ja. Men jeg tror ikke jeg vil ha medister mer.Så sånn er det.Spiste no' slags medister/julepølse i dag. Det smake ikke spesielt godt, og nå har jeg vondt i magen.Så sånn er det med den saken.Men men. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/409021-f%C3%A5r-ikke-tak-i-riskrem/#findComment-3667525 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.