bollekinn Skrevet 20. desember 2015 Del Skrevet 20. desember 2015 Hei. Skal lage 1 kg marsipan og lage kransekake. Har hørt om tipset å ha litt mel i deigen for å få kransekakene seige. Men hvor mye mel bør jeg ha i deigen? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/409073-hvor-mye-mel-i-kransekakedeigen/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
frosken Skrevet 20. desember 2015 Del Skrevet 20. desember 2015 Jeg har aldri mel i kransekakedeigen. Jeg bruker en oppskrift med 500g mandler, 500 melis og 2 dl eggehvite. Varmer det opp og avkjøler deigen raskt utendørs. I tillegg avkjøler jeg de stekte ringene raskt. Kransekaken blir alltid seig. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/409073-hvor-mye-mel-i-kransekakedeigen/#findComment-3667976 Del på andre sider Flere delingsvalg…
bollekinn Skrevet 20. desember 2015 Forfatter Del Skrevet 20. desember 2015 3 ss mel http://forum.kvinneguiden.no/topic/555289-kransekakehjelp/Takk Linda! :-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/409073-hvor-mye-mel-i-kransekakedeigen/#findComment-3667977 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.