Gå til innhold

Hvor mye mel i kransekakedeigen?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hei. Skal lage 1 kg marsipan og lage kransekake. Har hørt om tipset å ha litt mel i deigen for å få kransekakene seige. Men hvor mye mel bør jeg ha i deigen?

Skrevet

Jeg har aldri mel i kransekakedeigen. Jeg bruker en oppskrift med 500g mandler, 500 melis og 2 dl eggehvite. Varmer det opp og avkjøler deigen raskt utendørs. I tillegg avkjøler jeg de stekte ringene raskt. Kransekaken blir alltid seig.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...