Gjest flaut dette her Skrevet 6. januar 2002 Del Skrevet 6. januar 2002 hei! jeg har som liten spist pålegget nugatti, mest fordi jeg er gaaaanske småspist og liker svært lite. men nå som jeg er blitt eldre så er jeg både lei av nugatti og vil satse på sunnere ting, problemet er at etter disse årene er det så vanskelig å venne meg av med nugatti, flaut er det! det er ikke lettere siden foreldrene spiser det av og til også.. har nok vilje styrke, må bare klare å finne den, men jeg lurer, hvorfor er det så vanskelig? er det noen som har noen råd? synes dette er flaut.. (flaut er det..spesielt siden da jeg gikk barneskolen så kommenterte en lærer flere ganger at dette pålegget var så usunt, at jeg burde tenke mer på maten jeg spiser. dette resulterte i dårlig samvittighet når jeg spiste det, og den samvittigheta er der enda..vet jeg bør tenke at det var nå bra jeg fikk i meg mat i det hele tatt.. det tenkte nemlig ikke læreren på, var ganske spinkel og spiste lite.. så kom læreren oppå det hele.. ) 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nemesis Skrevet 6. januar 2002 Del Skrevet 6. januar 2002 hvorfor venne seg av med noe man liker? Men prøv andre påleggssorter, så kanskje du blir hektet på noen annet - sunt? Jeg er veldig glad i tomatskiver på brødskiven, med purre og salt og pepper på. Eller tomat- og agurkskiver. Issalat + gulost (cheddar!) + paprika. Tunfiskpålegg: 1 boks tunfisk, 1-2 ss fiiinhakket løk, 2 ss sitronsaft, en skvett skummetmelk, salt og pepper. Ingrediensene tilpasses din smak. Rør sammen, bruk som brødpålegg. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest flaut dette her Skrevet 6. januar 2002 Del Skrevet 6. januar 2002 hvorfor venne seg av med noe man liker? Men prøv andre påleggssorter, så kanskje du blir hektet på noen annet - sunt? Jeg er veldig glad i tomatskiver på brødskiven, med purre og salt og pepper på. Eller tomat- og agurkskiver. Issalat + gulost (cheddar!) + paprika. Tunfiskpålegg: 1 boks tunfisk, 1-2 ss fiiinhakket løk, 2 ss sitronsaft, en skvett skummetmelk, salt og pepper. Ingrediensene tilpasses din smak. Rør sammen, bruk som brødpålegg. Hei! hvorfor jeg vil avvenne meg med dette pålegget er at jeg er lei av det, men samtidig er det veldig lite jeg liker av annet.. men det største problemet er å kutte det ut.. så å si er pålegget blitt en vane! 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.