gråstein Skrevet 22. januar 2016 Skrevet 22. januar 2016 ***Ja, du har et poeng. Men det kan like gjerne gjelde "norske" steder med bra fasade...Det kan det sikkert, men sannsynligvis mindre sjanse for det.Uansett, det er en grunn til at man aldri spiser ute, vel. 0 Siter
PNG Skrevet 22. januar 2016 Forfatter Skrevet 22. januar 2016 Det kan det sikkert, men sannsynligvis mindre sjanse for det.Uansett, det er en grunn til at man aldri spiser ute, vel.Kan være mye rart på Rema og. At de har blandet inn kjøtt fra gamle, sjuke hester. Eller at spekepølsene må trekkes pga. at noen har blitt smittet av e.coli. Jeg tenker ikke så mye over slikt, men jeg antar jeg er heldig der, hvis den angsten der blir sterk nok er det en sykdom som heter OCD... 0 Siter
gråstein Skrevet 22. januar 2016 Skrevet 22. januar 2016 Kan være mye rart på Rema og. At de har blandet inn kjøtt fra gamle, sjuke hester. Eller at spekepølsene må trekkes pga. at noen har blitt smittet av e.coli. Jeg tenker ikke så mye over slikt, men jeg antar jeg er heldig der, hvis den angsten der blir sterk nok er det en sykdom som heter OCD...Er nok trggest å holde seg til kneip og kokka. 0 Siter
Annkarin Skrevet 22. januar 2016 Skrevet 22. januar 2016 I Oslo smaker ikke kebab godt, har ikke spist det siden jeg la om til sunnere livsstil men i hjembyen er kebab veldig godt 0 Siter
PNG Skrevet 23. januar 2016 Forfatter Skrevet 23. januar 2016 Er nok trggest å holde seg til kneip og kokka.2,5 liter i dag.Men men. 0 Siter
Inner self Skrevet 23. januar 2016 Skrevet 23. januar 2016 En kebab (bare babben) skal koste minst 80 kroner for å dekke avgifter som MVA, samt være profitabel. De fleste sjapper selger for langt under det. Så kan man jo lure på hvordan de klarer å selge det for 50,- Samtidig som de tjener penger på det.. Kan løssluppenhet mht MVA og kjøttpriser, si noe om hvor seriøst man tar hygiene? Er det en sammenheng, mellom billig utlendingskebab, og svart arbeid, samt dårlig mathygiene? 1 Siter
PNG Skrevet 23. januar 2016 Forfatter Skrevet 23. januar 2016 En kebab (bare babben) skal koste minst 80 kroner for å dekke avgifter som MVA, samt være profitabel. De fleste sjapper selger for langt under det. Så kan man jo lure på hvordan de klarer å selge det for 50,- Samtidig som de tjener penger på det.. Kan løssluppenhet mht MVA og kjøttpriser, si noe om hvor seriøst man tar hygiene? Er det en sammenheng, mellom billig utlendingskebab, og svart arbeid, samt dårlig mathygiene?Jeg tror også det er mye snusk og fanteri, men hvor har du 80 kr fra? 0 Siter
PNG Skrevet 23. januar 2016 Forfatter Skrevet 23. januar 2016 *Her er det en som har forstått det. 0 Siter
Inner self Skrevet 23. januar 2016 Skrevet 23. januar 2016 Jeg tror også det er mye snusk og fanteri, men hvor har du 80 kr fra?Det var en artikkel i dagbladet for mange år siden. Det er velkjent att kebab ofte kommer fra smuglerkjøtt. 0 Siter
PNG Skrevet 23. januar 2016 Forfatter Skrevet 23. januar 2016 Det var en artikkel i dagbladet for mange år siden. Det er velkjent att kebab ofte kommer fra smuglerkjøtt.Kan jo være endel rev og mink i det også... hva er det pelsdyroppdretterne gjør med skrottene? Trodde egentlig de foret det til de levende dyrene, men kan jo hende det går til babb og. 0 Siter
AnonymBruker Skrevet 23. januar 2016 Skrevet 23. januar 2016 Kan jo være endel rev og mink i det også... hva er det pelsdyroppdretterne gjør med skrottene? Trodde egentlig de foret det til de levende dyrene, men kan jo hende det går til babb og.Norsk kebab består hovedsaklig av rotte og bakgårdskatt. Jeg skal ikke nevne hva sausen består av. Lurt å holde seg unna. Anonymkode: 3d8f8...0e7 0 Siter
PNG Skrevet 23. januar 2016 Forfatter Skrevet 23. januar 2016 Norsk kebab består hovedsaklig av rotte og bakgårdskatt. Jeg skal ikke nevne hva sausen består av. Lurt å holde seg unna.Anonymkode: 3d8f8...0e7Du mener det er sæd i sausen? 0 Siter
AnonymBruker Skrevet 23. januar 2016 Skrevet 23. januar 2016 Du mener det er sæd i sausen?http://vgd.no/kultur-og-fritid/ufo-og-alternative-teorier/tema/1746284/tittel/saed-i-kebabsaus Anonymkode: 3d8f8...0e7 0 Siter
AnonymBruker Skrevet 23. januar 2016 Skrevet 23. januar 2016 http://vgd.no/index.php/samfunn/politikk-norsk/tema/501865/innlegg/ Anonymkode: 3d8f8...0e7 0 Siter
Gjest Xtra Skrevet 23. januar 2016 Skrevet 23. januar 2016 God kebab er knallgodt! Men ikke for ofte, og ikke som alternativ til ordentlig middag. 0 Siter
PNG Skrevet 23. januar 2016 Forfatter Skrevet 23. januar 2016 ufo-og-alternative-teorierHm... 0 Siter
AnonymBruker Skrevet 24. januar 2016 Skrevet 24. januar 2016 Kebab, etter mange sitt sigende det beste de fremmedkulturelle har kommet med til Norge. Jeg er enig, og jeg liker ikke kebab.. Jeg begynner å lure på om jeg egentlig er rasist. Hvordan kan jeg bli vanlig igjen? Anonymkode: 2e355...450 0 Siter
PNG Skrevet 24. januar 2016 Forfatter Skrevet 24. januar 2016 Kebab, etter mange sitt sigende det beste de fremmedkulturelle har kommet med til Norge. Jeg er enig, og jeg liker ikke kebab.. Jeg begynner å lure på om jeg egentlig er rasist. Hvordan kan jeg bli vanlig igjen? Anonymkode: 2e355...450Jeg syns ikke du er rasist, men du overdriver og generaliserer. 0 Siter
gråstein Skrevet 24. januar 2016 Skrevet 24. januar 2016 Kebab, etter mange sitt sigende det beste de fremmedkulturelle har kommet med til Norge. Jeg er enig, og jeg liker ikke kebab.. Jeg begynner å lure på om jeg egentlig er rasist. Hvordan kan jeg bli vanlig igjen? Anonymkode: 2e355...450Du er bare en fornuftig skeptiker. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.