Gå til innhold

Tråden for dumme spørsmål


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

4 minutter siden, PNG skrev:

Hvordan smørdamper man? Blir vel ikke damp av smør?

Nei, jeg vet ikke jeg. Pleier å slenge det oppi en plastboks med en kladd smør og salt og pepper, og varme det opp i mikroen. Blir vel no' slags smørdamping det, vel?

Annonse

8 minutter siden, PNG skrev:

Men smøret smelter vel bare, og ligger på bunnen av boksen? Trodde det måtte være fuktighet for at den skulle bli kokt.

Det dreier seg om frossen brokkoli, vel. Det er mulig den er halv-kokt fra før? Det blir ihvertfall nok av fuktighet.

   img_1512-e1395081743775.jpg

Endret av gråstein
6 minutes ago, gråstein said:

Det dreier seg om frossen brokkoli, vel. Det er mulig den er halv-kokt fra før? Det blir ihvertfall nok av fuktighet.

   img_1512-e1395081743775.jpg

*

Hm, den er kanskje litt varmebehandlet først... det er som du sier mye vann i den. Liker "ekte vare" best... :P

Annonse

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...