Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Jeg skal bake en kake til et selskap i helga, sannsynligvis en gulrotkake. Jeg tenkte å bake med glutenfritt mel, men har aldri gjort det før. Er det noen som har erfaring med dette? Er det som å bake med vanlig mel, eller er det noe spesielt jeg må tenkte på? Har dere noen lure tips for å få et vellykket resultat?

Er det kun melet jeg må bytte ut, eller må jeg også være obs på andre ingredienser?

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/41469-baking-med-glutenfritt-mel/
Del på andre sider

Fortsetter under...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...