Live Skrevet 21. januar 2002 Del Skrevet 21. januar 2002 Når det gjelder små barn så skal de jo ikke ha mat med så mye salt i, så da lurer jeg på om min sønn på 14 mnd kan spise følgende: Ferdig Fiskegrateng i form( kjøpt på Rema/rimi) Fiskepinner Kjøtboller/karbonader/kjøttkaker (Gilde el. l.) Fiskeboller/Fiskegrateng/Fiskekaker (Fiskemannens el. l. kjøpt på Rema) Jeg gir han ikke ferdig poser m/potetstappe eller supper, for det er vel litt mye salt i, men hva med all den andre feridgmaten som jeg har nevnt ovenfor? Jeg og samboeren jobber 100% begge to, og det er begrenset hvor lang tid vi kan bruke på kjøkkenet.. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gemini Skrevet 21. januar 2002 Del Skrevet 21. januar 2002 Hvorfor ikke lage opp store mengder middag (f.x. på lørdag/søndag) og frys ned i passe porsjoner (for 1, 2 og 3 personer)? Disse kan dere så ta opp kvelden i forveien og sett i kjøleskapet natta over, så kan det varmes i kjele på plata (evt. i stekeovnen eller microen), eller ta ut samme dag som det skal spises og varm i micro'n :-) 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
dewey Skrevet 21. januar 2002 Del Skrevet 21. januar 2002 Samme sak, det er altfor mye salt og tilsetningsstoffer i sånn ferdigmat. Skjønner ikke at dere orker å ete det selv heller. Lær dere noen kjappe retter, det tar ikke lang tid å lage middag. Endel ting skal steke lenge (feks. lasagne), men steketid er jo fritid. Mat generelt tar ikke lang tid å lage, det er stort sett holdningen det går på. Tenkt litt nytt, og lykke til!:-) (det finnes egne kokebøker for kjappmat..) 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.