AnonymBruker Skrevet 30. mars 2017 Del Skrevet 30. mars 2017 - Men vi kom nå til enighet. Vel hjemme i Norge måtte vi så bestemme hvor vi kunne starte produksjonen med å legge på pizzafyllet og deretter få dem inn i frysemaskinen. Det endte med at jeg ringte til Ivar Moss på fabrikken i Stranda. «Vi lurer på om vi skal starte med frossenpizza og tenkte at det kunne passe å gjøre hos dere» sa jeg. «Klart det», svarte fabrikksjefen. Da samtalen var over, snudde Ivar Moss seg til kona og spurte «Ka faen e pizza?». http://www.dagbladet.no/mat/da-grandisen-ble-oppdaget-i-usa-ble-fabrikksjefen-pa-stranda-svar-skyldig/67435896 Anonymkode: d422a...b93 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/417779-pizzaeventyret-p%C3%A5-stranda/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 30. mars 2017 Del Skrevet 30. mars 2017 Og så begynte hjulet å rulle... og i dag vet vi nordmenn alle hva en "pizza" er, og kan kose oss med en slik en, i alskens varianter, på daglig basis. Tenke seg til. Anonymkode: d422a...b93 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/417779-pizzaeventyret-p%C3%A5-stranda/#findComment-3761705 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 31. mars 2017 Del Skrevet 31. mars 2017 Ja, pizza er godt. Grandiosa også, selv om jeg spiser det sjeldent. blir lett lei grandis. Anonymkode: 7a0b6...69e 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/417779-pizzaeventyret-p%C3%A5-stranda/#findComment-3761773 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Andreaswell Skrevet 31. mars 2017 Del Skrevet 31. mars 2017 Grandiosa finnes jo ikke godt.... 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/417779-pizzaeventyret-p%C3%A5-stranda/#findComment-3761777 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 31. mars 2017 Del Skrevet 31. mars 2017 15 timer siden, AnonymBruker skrev: - Men vi kom nå til enighet. Vel hjemme i Norge måtte vi så bestemme hvor vi kunne starte produksjonen med å legge på pizzafyllet og deretter få dem inn i frysemaskinen. Det endte med at jeg ringte til Ivar Moss på fabrikken i Stranda. «Vi lurer på om vi skal starte med frossenpizza og tenkte at det kunne passe å gjøre hos dere» sa jeg. «Klart det», svarte fabrikksjefen. Da samtalen var over, snudde Ivar Moss seg til kona og spurte «Ka faen e pizza?». http://www.dagbladet.no/mat/da-grandisen-ble-oppdaget-i-usa-ble-fabrikksjefen-pa-stranda-svar-skyldig/67435896 Anonymkode: d422a...b93 Jeg har hørt rykter om at det er noe 'lurings' med kjøttet? Stemmer det, eller er det bare 'tullings'? Anonymkode: a937a...95c 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/417779-pizzaeventyret-p%C3%A5-stranda/#findComment-3761780 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Worrisome Plenty Skrevet 1. april 2017 Del Skrevet 1. april 2017 20 timer siden, AnonymBruker skrev: Jeg har hørt rykter om at det er noe 'lurings' med kjøttet? Stemmer det, eller er det bare 'tullings'? Anonymkode: a937a...95c Bare tull. M.U.K av fineste kvalitet. Mekanisk Utbeinet Kjøtt. DVS miljøvennlig slintrer av slakt. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/417779-pizzaeventyret-p%C3%A5-stranda/#findComment-3761950 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 1. april 2017 Del Skrevet 1. april 2017 Er mest soyabønner. Anonymkode: d422a...b93 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/417779-pizzaeventyret-p%C3%A5-stranda/#findComment-3762318 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.