Zyprexus Skrevet 9. april 2017 Del Skrevet 9. april 2017 Hei! På torsdag laget jeg meg kjøttboller av vanlig Gilde Kjøttdeig. Jeg blandet sammen kjøttdeig og krydder i en bolle. Jeg stekte ikke opp alt så det ble liggende igjen en del i bollen. Jeg dro til kjæresten på kvelden og hadde så klart glemt å kaste resten av den rå kjøttdeigen i søpla. Da jeg kom hjem i dag så jeg at det krabbet masse hvite små mark i bollen og på kjøkkenbnken. ÆSJ!!! Er dette normalt? Er det liksom egg i kjøttdeigen som utvikler seg til larver ved riktig temperatur? Jeg mistet i allefall lysten på kjøttdeig nå. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/420395-mark-i-kj%C3%B8ttdeig-%C3%A6sj/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
FjellOgDalar Skrevet 13. april 2017 Del Skrevet 13. april 2017 ÆÆÆSJ og FYSJ!! Det der skal ikke skje - forutsatt at du har det normalt hygjenisk hjemme, og det har de fleste. Kan jo hende det har vært noen egg oppi der som har klekket, men de kan godt ha vært der før deigen kom fra fabrikken. Ville kontaktet Gilde. Kanskje blir det seint ute for din egen del, men de bør jo sjekke rutinene sine uansett tenker jeg. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/420395-mark-i-kj%C3%B8ttdeig-%C3%A6sj/#findComment-3766252 Del på andre sider Flere delingsvalg…
stjernestøv Skrevet 13. april 2017 Del Skrevet 13. april 2017 Det var ekkelt ja! Vi hadde mel stående lenge, sikkert for gammelt. Det kravlet larver i hele skuffen så alt måtte kastet, det var så ufyselig:( 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/420395-mark-i-kj%C3%B8ttdeig-%C3%A6sj/#findComment-3766265 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Blomsterfluen Skrevet 17. april 2017 Del Skrevet 17. april 2017 På 9.4.2017 den 23.49, Zyprexus skrev: Hei! På torsdag laget jeg meg kjøttboller av vanlig Gilde Kjøttdeig. Jeg blandet sammen kjøttdeig og krydder i en bolle. Jeg stekte ikke opp alt så det ble liggende igjen en del i bollen. Jeg dro til kjæresten på kvelden og hadde så klart glemt å kaste resten av den rå kjøttdeigen i søpla. Da jeg kom hjem i dag så jeg at det krabbet masse hvite små mark i bollen og på kjøkkenbnken. ÆSJ!!! Er dette normalt? Er det liksom egg i kjøttdeigen som utvikler seg til larver ved riktig temperatur? Jeg mistet i allefall lysten på kjøttdeig nå. Det er vanlig med mark i kjøtt i afrika.vder får folk epilepsi fordi marken ofte kryper opp til hjernen. Men jeg trodde ikke dette var vanlig i norge. Kanskje gilde har gitt opp. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/420395-mark-i-kj%C3%B8ttdeig-%C3%A6sj/#findComment-3766808 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.