AnonymBruker Skrevet 24. april 2017 Skrevet 24. april 2017 Skal osten oppå skinken, eller skinen oppå osten? Det lurer jeg litt på nå. Anonymkode: 05cd3...165 0 Siter
AnonymBruker Skrevet 24. april 2017 Skrevet 24. april 2017 Det minst klissete skal på toppen. Btw. kjøper du loff, smører på med pålegg til en dobbeltdekker, og skjærer bort alt der hvor skorpen er, og kaster alt det, inkludert pålegg-avskjær, rett i søpla? Anonymkode: 67372...6db 0 Siter
AnonymBruker Skrevet 24. april 2017 Skrevet 24. april 2017 Akkurat nå, AnonymBruker skrev: Det minst klissete skal på toppen. Men hverken ost eller skinke er klissete. Så dette er litt vrient å avgjøre. Derfor lurer man veldig på dette. Akkurat nå, AnonymBruker skrev: Btw. kjøper du loff, smører på med pålegg til en dobbeltdekker, og skjærer bort alt der hvor skorpen er, og kaster alt det, inkludert pålegg-avskjær, rett i søpla? Anonymkode: 67372...6db Nei, spiser da skorper. Makan! Anonymkode: 05cd3...165 0 Siter
AnonymBruker Skrevet 24. april 2017 Skrevet 24. april 2017 9 minutes ago, AnonymBruker said: Men hverken ost eller skinke er klissete. Så dette er litt vrient å avgjøre. Derfor lurer man veldig på dette. Jarlsbergen er nå fin og tørr, og fungerer som isolasjon mot skinkens fuktighet. En vil ikke ha kjøttsaft på hånden. Anonymkode: 67372...6db 0 Siter
Lillemus Skrevet 25. april 2017 Skrevet 25. april 2017 6 timer siden, AnonymBruker skrev: Skal osten oppå skinken, eller skinen oppå osten? Det lurer jeg litt på nå. Anonymkode: 05cd3...165 Jeg ville hatt osten under og skinken oppå, slik at man smaker skinken mest. 0 Siter
Gjest Gargamel Skrevet 25. april 2017 Skrevet 25. april 2017 Det tradisjonelle er å ha osten oppå skinken, men jeg mener man bør være åpen for å prøve nye ting matveien. Jeg lurer på hvorfor majonesen er på toppen når smøret er nederst. Hvis smørklatten var på toppen ville den gitt mer smak. Kanskje smør på tube hadde vært noe? 0 Siter
laban Skrevet 25. april 2017 Skrevet 25. april 2017 30 minutter siden, Gargamel skrev: Kanskje smør på tube hadde vært noe? I Danmark hadde de smør på tube på 70-tallet. Vet ikke om det finnes lenger. 0 Siter
Gjest Gargamel Skrevet 25. april 2017 Skrevet 25. april 2017 7 timer siden, laban skrev: I Danmark hadde de smør på tube på 70-tallet. Vet ikke om det finnes lenger. Spennende. Det må ha vært en utfordring å lage smør som var mykt nok rett fra kjøleskapet, men som ikke ble helt flytende i romtemperatur. Tipper det finnes, men Norge er jo litt konservativt på meierifronten. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.