Gå til innhold

Synes dere fløte og melk blir mye fortere sur nå selv om ikke gått ut på datostempel???


Anbefalte innlegg

AnonymBruker

Vi har kanskje hatt kjøleskapsdørene for mye oppe i disse dagene men allikevel?

Alt surt og nå bare egnet til vaffelrøre selv om veldig mange dager før datostempel som vel er best  iallefall for ømfientlige gamle mager som her

men selvfølgelig Aldri så galt ...

Vi har alle vårt Kanskje det nå er sommer

Anonymkode: 29fe6...a8a

Fortsetter under...

AnonymBruker
4 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Vi har kanskje hatt kjøleskapsdørene for mye oppe i disse dagene men allikevel?

Alt surt og nå bare egnet til vaffelrøre selv om veldig mange dager før datostempel som vel er best  iallefall for ømfientlige gamle mager som her

men selvfølgelig Aldri så galt ...

Vi har alle vårt Kanskje det nå er sommer

Anonymkode: 29fe6...a8a

Nei.

men blir ikke vafflene sure?

Anonymkode: 41122...9f3

AnonymBruker
48 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Vi har kanskje hatt kjøleskapsdørene for mye oppe i disse dagene men allikevel?

Alt surt og nå bare egnet til vaffelrøre selv om veldig mange dager før datostempel som vel er best  iallefall for ømfientlige gamle mager som her

men selvfølgelig Aldri så galt ...

Vi har alle vårt Kanskje det nå er sommer

Anonymkode: 29fe6...a8a

Har dere sjekket temperaturen i kjøleskapet?

Anonymkode: d1ae5...971

AnonymBruker

Kjøleskapene er nesten nye

Temperaturen er den samme Ingen endring fra før når resultat var ikke sure melk

Jo tror noe kan brukes i vafler som en her er veldig glad i

Temkte litt på landbruket Man er jo veldig  opptatt der nå og vanskeligheter overalt...

Anonymkode: 29fe6...a8a

AnonymBruker
1 minutt siden, AnonymBruker skrev:

Kjøleskapene er nesten nye

Temperaturen er den samme Ingen endring fra før når resultat var ikke sure melk

Jo tror noe kan brukes i vafler som en her er veldig glad i

Temkte litt på landbruket Man er jo veldig  opptatt der nå og vanskeligheter overalt...

Anonymkode: 29fe6...a8a

Det er bare sorgen over alt nå for tiden?

Anonymkode: 41122...9f3

Melken som står i ansiktshøyde i butikken er alltid den eldste. Forsyn deg nede i hylla for å få ferskest melk. 

Ellers framstilles melk akkurat som før, og er verken bedre eller dårligere kvalitet

Annonse

18 timer siden, issomethingwrong skrev:

Melken som står i ansiktshøyde i butikken er alltid den eldste. Forsyn deg nede i hylla for å få ferskest melk. 

Ellers framstilles melk akkurat som før, og er verken bedre eller dårligere kvalitet

Kan det være en liten forskjell på smaken når kuene begynner å beite ute?

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...