AnonymBruker Skrevet 30. juni 2017 Del Skrevet 30. juni 2017 Hei, Lurer på om det er noen store ernæringsmessige forskjeller på feks kikerter kontra fullkornspasta/grove rundstykker/knekkebrød. Sett at resten av måltidet består av proteiner og grønnsaker (feks kylling med brokkoli og paprika) - Bør man velge kikerter eller grovt rundstykke til? Spør fordi kikerter er så lettvint å slenge oppi salat etc, men man hører jo mest om det som erstatning for kjøtt. Sett bort fra at variasjon er det beste, finnes det noen grunner til å holde seg til grove rundstykker? Anonymkode: 1069a...9f2 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/421888-belgfrukter-i-stedet-for-grove-kornprodukter/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gargamel Skrevet 30. juni 2017 Del Skrevet 30. juni 2017 2 timer siden, AnonymBruker skrev: Hei, Lurer på om det er noen store ernæringsmessige forskjeller på feks kikerter kontra fullkornspasta/grove rundstykker/knekkebrød. Sett at resten av måltidet består av proteiner og grønnsaker (feks kylling med brokkoli og paprika) - Bør man velge kikerter eller grovt rundstykke til? Spør fordi kikerter er så lettvint å slenge oppi salat etc, men man hører jo mest om det som erstatning for kjøtt. Sett bort fra at variasjon er det beste, finnes det noen grunner til å holde seg til grove rundstykker? Anonymkode: 1069a...9f2 Ja, det er myemer protein og mye mindre karbohydrater i kikerter, så det er en stor forskjell. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/421888-belgfrukter-i-stedet-for-grove-kornprodukter/#findComment-3780730 Del på andre sider Flere delingsvalg…
frosken Skrevet 1. juli 2017 Del Skrevet 1. juli 2017 19 timer siden, AnonymBruker skrev: Hei, Lurer på om det er noen store ernæringsmessige forskjeller på feks kikerter kontra fullkornspasta/grove rundstykker/knekkebrød. Sett at resten av måltidet består av proteiner og grønnsaker (feks kylling med brokkoli og paprika) - Bør man velge kikerter eller grovt rundstykke til? Spør fordi kikerter er så lettvint å slenge oppi salat etc, men man hører jo mest om det som erstatning for kjøtt. Sett bort fra at variasjon er det beste, finnes det noen grunner til å holde seg til grove rundstykker? Anonymkode: 1069a...9f2 Hvis du spiser godt med grønnsaker, så kan du gjerne spise kikerter i stedet for grove rundstykker eller pasta. Kikerter er en super matvare:-) 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/421888-belgfrukter-i-stedet-for-grove-kornprodukter/#findComment-3780753 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 2. juli 2017 Del Skrevet 2. juli 2017 På 30.6.2017 den 22.16, AnonymBruker skrev: Hei, Lurer på om det er noen store ernæringsmessige forskjeller på feks kikerter kontra fullkornspasta/grove rundstykker/knekkebrød. Sett at resten av måltidet består av proteiner og grønnsaker (feks kylling med brokkoli og paprika) - Bør man velge kikerter eller grovt rundstykke til? Spør fordi kikerter er så lettvint å slenge oppi salat etc, men man hører jo mest om det som erstatning for kjøtt. Sett bort fra at variasjon er det beste, finnes det noen grunner til å holde seg til grove rundstykker? Anonymkode: 1069a...9f2 Jeg bruker kikerter som en erstatning for poteter / ris / pasta, ikke som en erstatning for kjøtt. Etter min oppfatning er det bedre å spise en god neve kikerter enn et grovt rundstykke, vi får som regel i oss mer enn nok karbohydrater (som rundstykket har mest av) uansett. Kikertene inneholder en del proteiner + masse næringsstoffer som rundstykket mangler. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/421888-belgfrukter-i-stedet-for-grove-kornprodukter/#findComment-3780805 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.