AnonymBruker Skrevet 17. september 2017 Del Skrevet 17. september 2017 Har du noen rett som liksom er din spesialitet å lage? Min er "fisk and ships" Anonymkode: 21bee...477 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/422940-hvilken-matrett-er-din-spesialitet/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Eva Sofie Skrevet 22. september 2017 Del Skrevet 22. september 2017 Spaghetti bolognese og lasagne - begge laget fullstendig fra bunnen 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/422940-hvilken-matrett-er-din-spesialitet/#findComment-3792756 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 22. september 2017 Del Skrevet 22. september 2017 På 17.9.2017 den 18.10, AnonymBruker skrev: Har du noen rett som liksom er din spesialitet å lage? Min er "fisk and ships" Anonymkode: 21bee...477 Robåt eller tankskip? Sorry, men matretten heter "fish and chips". Ifølge kjæresten lager jeg verdens beste pizza, men jeg er ikke like sikker på at andre ville synes det. 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/422940-hvilken-matrett-er-din-spesialitet/#findComment-3792765 Del på andre sider Flere delingsvalg…
nick Skrevet 22. september 2017 Del Skrevet 22. september 2017 Grandiosa 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/422940-hvilken-matrett-er-din-spesialitet/#findComment-3792780 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Trine Skrevet 22. september 2017 Del Skrevet 22. september 2017 Jeg kan ikke lage mat. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/422940-hvilken-matrett-er-din-spesialitet/#findComment-3792837 Del på andre sider Flere delingsvalg…
emilie321 Skrevet 22. september 2017 Del Skrevet 22. september 2017 Jeg hadde to spesialiteter, enkle, men gode. Koteletter i fat og en selvkomponert kyllingrett. Pleide også å lage innbakte horn med ost, skinke og krydder. Den dagen jeg lagde de så ble de dagens middag. Pleide å lage 64 stykker og så frøs jeg ned resten. Kjempe godt som kvelds kos eller hvis vi fikk gjester. Hmm.... lenge siden jeg har bakt de. Ikke så gøy å lage når det bare er meg. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/422940-hvilken-matrett-er-din-spesialitet/#findComment-3792839 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gargamel Skrevet 22. september 2017 Del Skrevet 22. september 2017 Ostesmørbrød. Trikset er nok smør og lang tid i stekepanne under lokk. Da blir de sprø uten å bli brent. Jeg vil helst ha bare skinke ost og sennep. Også en kopp English Breakfast te til. Synes ketchup og krydder bare gir gatekjøkkensmak, men noen i familien vil absolutt ha det så da så. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/422940-hvilken-matrett-er-din-spesialitet/#findComment-3792840 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Worrisome Plenty Skrevet 22. september 2017 Del Skrevet 22. september 2017 Signaturretten er vel å lage Lasagne. Trikset er å droppe bechamelsaus. Det smaker mye bedre med bare ett glass barilla Basillico og masse ost. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/422940-hvilken-matrett-er-din-spesialitet/#findComment-3792841 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Dorthe Skrevet 22. september 2017 Del Skrevet 22. september 2017 Biff stroganoff og chili con carne. Og det er lager fra bunnen av, ingen pose. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/422940-hvilken-matrett-er-din-spesialitet/#findComment-3792853 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.