Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

I fryste grønnsaker er det mye næringsstoffer da de fryses fort ned etter høsting. MEN ved feks koking mister de jo mye næringsstoffer igjen. Om de dampes mister de ikke like mange. Best er det å spise rå, men det er jo ikke særlig godt når de har vært fryst.

Grønnsakene i fjordland kokes med sous vide. Når grønnsaker behandles på den måten ivaretaes mye av næringstoffene i grønnsakene. Så hvis grønnsakene Fjordland bruker er frosset ned rett etter høsting for å så behandles med sous vide så skulle jeg tro det er en av de beste måtene å ivareta næringstoffer i kokte grønnsaker på. Om Fjordlands grønnsaker ligger og slenger i noen dager før bruk derimot vet jeg ikke hva som er aller best. Kanskje å sous vide dine egne frosne grønnsaker eller ting du nettopp plukket opp fra jorden?

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...