Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Ernæringsfysiolog Monica F Dahlseide

Hei slankern,

Det er riktig at det sånn delvis opereres med to forskjellige retningslinjer for BMI. En BMI mellom 20 og 25 er assosiert med den laveste faren for sykdommer og lavest dødelighet. Overvekt er gradert i 3 nivåer. BMI på 25-29.9 er grad 1, 30-40 er grad 2, og mer enn 40 er grad 3. Dødelighet og helseproblemer øker for hver grad. Det har derimot vist seg i studier at det er først en BMI på 27 og høyere som mest signifikant øker helseproblemer og dødelighet. Det er derfor 27 ofte er brukt som ’cut-off’ punkt.

Vennlig hilsen

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/42862-ulike-bmi/#findComment-161047
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...