Gå til innhold

Anbefalte innlegg

I helgen hadde jeg et mislykket sorbetforsøk i ismaskinen min. Jeg lot den gå og gå, men den ble bare iskald suppe. Jeg hadde ikke tilsatt sukker i den. Er det grunnen? Må jeg virkelig tilsette sukker for at det skal bli noe fres på sorbeten? Jeg brukte agavesirup til å søte med, den er da seig nok...

Anyone?

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/43806-%C3%A5-lage-sorbet/
Del på andre sider

Fortsetter under...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...