stjernestøv Skrevet 7. februar 2019 Del Skrevet 7. februar 2019 (endret) Kjøpte en pakke kylling og det ble hull i plasten, har tatt en pose rundt nå. Men bør den spisest fortes mulig? Holder den seg til i morgen? Endret 7. februar 2019 av stjernestøv 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/446845-kylling/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
laban Skrevet 7. februar 2019 Del Skrevet 7. februar 2019 Rå kyllingfilet eller noe slags bearbeidet kylling? Uansett er det ikke rare forskjellen på den opprinnelige plasten og den du har pakket den inn i. Den lå vel ikke uten emballasje så lenge. Jeg ville helt klart spist den i morgen hvis datoen tillater det, du har sikkert tenkt å steke / varme den. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/446845-kylling/#findComment-3890579 Del på andre sider Flere delingsvalg…
stjernestøv Skrevet 7. februar 2019 Forfatter Del Skrevet 7. februar 2019 5 minutter siden, laban skrev: Rå kyllingfilet eller noe slags bearbeidet kylling? Uansett er det ikke rare forskjellen på den opprinnelige plasten og den du har pakket den inn i. Den lå vel ikke uten emballasje så lenge. Jeg ville helt klart spist den i morgen hvis datoen tillater det, du har sikkert tenkt å steke / varme den. Den er halvstekt. Får ta den i morgen da. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/446845-kylling/#findComment-3890581 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 7. februar 2019 Del Skrevet 7. februar 2019 58 minutter siden, stjernestøv skrev: Kjøpte en pakke kylling og det ble hull i plasten, har tatt en pose rundt nå. Men bør den spisest fortes mulig? Holder den seg til i morgen? Det går fint. Anonymkode: 3160a...b15 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/446845-kylling/#findComment-3890588 Del på andre sider Flere delingsvalg…
stjernestøv Skrevet 7. februar 2019 Forfatter Del Skrevet 7. februar 2019 1 minutt siden, AnonymBruker skrev: Det går fint. Anonymkode: 3160a...b15 Ok. Det er bra. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/446845-kylling/#findComment-3890589 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 7. februar 2019 Del Skrevet 7. februar 2019 Akkurat nå, stjernestøv skrev: Ok. Det er bra. Så lenge hullet ikke allerede var der når du kjøpte den da. Anonymkode: 3160a...b15 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/446845-kylling/#findComment-3890590 Del på andre sider Flere delingsvalg…
stjernestøv Skrevet 7. februar 2019 Forfatter Del Skrevet 7. februar 2019 1 minutt siden, AnonymBruker skrev: Så lenge hullet ikke allerede var der når du kjøpte den da. Anonymkode: 3160a...b15 Ja det var det da. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/446845-kylling/#findComment-3890591 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Trine Skrevet 7. februar 2019 Del Skrevet 7. februar 2019 Jeg tror du lukter det dersom den er dårlig. Jeg kjøpte en hel kylling en gang. Syns det stinka da jeg åpnet pakken, men det gjør det jo ofte uansett. Men den smakte rart selv etter at den hadde blitt kokt sammen med masse hvitløk bl.a. Jeg ble ikke syk, men det smakte suspetk 😂 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/446845-kylling/#findComment-3890592 Del på andre sider Flere delingsvalg…
laban Skrevet 7. februar 2019 Del Skrevet 7. februar 2019 13 minutter siden, stjernestøv skrev: Ja det var det da. Jeg forutsatte også at det ble hull i plasten under hjemtransport og ikke har vært der siden den ble lagt ut i butikken. Du kan vel anta noe om dette ut fra hvor riften er (du ville ikke tatt en pakke med synlig hull i)? Ellers er jeg enig med Trine i at hvis halvstekt kylling virkelig er dårlig, vil du merke det på lukt og smak. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/446845-kylling/#findComment-3890593 Del på andre sider Flere delingsvalg…
stjernestøv Skrevet 7. februar 2019 Forfatter Del Skrevet 7. februar 2019 2 minutter siden, laban skrev: Jeg forutsatte også at det ble hull i plasten under hjemtransport og ikke har vært der siden den ble lagt ut i butikken. Du kan vel anta noe om dette ut fra hvor riften er (du ville ikke tatt en pakke med synlig hull i)? Ellers er jeg enig med Trine i at hvis halvstekt kylling virkelig er dårlig, vil du merke det på lukt og smak. La ikke merke til noe hull jeg, men jeg er ganske distre og bare hiver oppi korga. Får lukte på det før jeg steker det da. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/446845-kylling/#findComment-3890594 Del på andre sider Flere delingsvalg…
stjernestøv Skrevet 7. februar 2019 Forfatter Del Skrevet 7. februar 2019 10 minutter siden, Trine skrev: Jeg tror du lukter det dersom den er dårlig. Jeg kjøpte en hel kylling en gang. Syns det stinka da jeg åpnet pakken, men det gjør det jo ofte uansett. Men den smakte rart selv etter at den hadde blitt kokt sammen med masse hvitløk bl.a. Jeg ble ikke syk, men det smakte suspetk 😂 Ok. Får lukte på den og smake på den etter den er stekt. Håper det ble hull i plasten etter at jeg kjøpte den. 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/446845-kylling/#findComment-3890596 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 12. februar 2019 Del Skrevet 12. februar 2019 På 7.2.2019 den 13.06, stjernestøv skrev: Den er halvstekt. Får ta den i morgen da. Kylling holder seg fint en dag i kjøleskapet selv om plasten er sprukken. Den kan holde seg i to dager i kjøleskapet, men du kan fryse den da holder den seg lengre. Anonymkode: a87f8...3bb 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/446845-kylling/#findComment-3891629 Del på andre sider Flere delingsvalg…
stjernestøv Skrevet 13. februar 2019 Forfatter Del Skrevet 13. februar 2019 2 timer siden, AnonymBruker skrev: Kylling holder seg fint en dag i kjøleskapet selv om plasten er sprukken. Den kan holde seg i to dager i kjøleskapet, men du kan fryse den da holder den seg lengre. Anonymkode: a87f8...3bb Ok. Da vet jeg det til neste gang 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/446845-kylling/#findComment-3891640 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.