AnonymBruker Skrevet 26. oktober 2019 Skrevet 26. oktober 2019 Jeg elsker salat, utrolig godt, men jeg har dessverre en tendens til å bryte i meg masse dressing når jeg først spiser det! Så hvis noen har en oppskrift på en litt «snillere» dressing med lite kalorier så kjør på å skriv det hær. Takk for svar folkens! Anonymkode: 04349...163 0 Siter
Gjest Xtra Skrevet 26. oktober 2019 Skrevet 26. oktober 2019 Litt enkelt råd, kanskje, men: Jeg er glad i gid, fransk vinaigrette med mye smak. «Hemmeligheten» for å begrense kaloriinnholdet er å blande ut med vann. Med gode råvarer, ordentlig god olivenolje, vinedikk og nok urter, salt og pepper, smaker det godt likevel. 0 Siter
emilie321 Skrevet 26. oktober 2019 Skrevet 26. oktober 2019 Jeg bruker en gresk olivenolje som har litt pepperaktig aroma. Kjempe god og jeg bruker svært lite av den. Har helt dilla på salat med den på. Og olivenolje er også sunt (iallefall i små mengder) 0 Siter
AnonymBruker Skrevet 26. oktober 2019 Skrevet 26. oktober 2019 Jeg vil ha en saus som er hvit liksom kremaktig om dere skjønner ? Liker at det har en spesiel konsistens, ikke for vannaktig, oljete... Anonymkode: 04349...163 0 Siter
chickpea Skrevet 27. oktober 2019 Skrevet 27. oktober 2019 Jeg bruker mager kesam,Drømmelett-rømme eller naturell yoghurt som base, og tilsetter for eksempel (smak deg frem): • Knorr gresk dressingmix (+ evt. revet agurk) for en tzatziki-variant. Er godt til gresk salat, grillede grønnsaker m.m. • En dæsj sennep og litt honning/kunstig søtning, samt gjerne noe urtekrydder. Med tørket estragon kan denne minne litt om bearnaise-saus. Sennepsdressingen passer til mye, både sunnere potetsalat (da tilsetter jeg også noe hakket purreløk og sylteagurk i dressingen), pastasalat med kylling, salat med laks og egg etc. • Karri, og enten mangochutney eller sweet chilisaus synes jeg er spesielt godt til kyllingsalat. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.