Marye Skrevet 4. mai 2020 Del Skrevet 4. mai 2020 Nå har jeg kjøpt blender, miksmaster og food prossesor og bestilt masse grønnsaker og mat fra meny. Og lowcarb bakeingridienser fra sunkost Klar for lowcarb fremtiden 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/454769-yay/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4. mai 2020 Del Skrevet 4. mai 2020 25 minutter siden, Marye skrev: Nå har jeg kjøpt blender, miksmaster og food prossesor og bestilt masse grønnsaker og mat fra meny. Og lowcarb bakeingridienser fra sunkost Klar for lowcarb fremtiden Grattis! Hvor mange karbo ser du for deg å ligge på 🙂 Anonymkode: 92409...ab2 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/454769-yay/#findComment-3973480 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 4. mai 2020 Del Skrevet 4. mai 2020 1 time siden, Marye skrev: Nå har jeg kjøpt blender, miksmaster og food prossesor og bestilt masse grønnsaker og mat fra meny. Og lowcarb bakeingridienser fra sunkost Klar for lowcarb fremtiden Har du forslag til en sukkererstatning som faktisk smaker godt? Jeg har enda til gode å smake noe som er laget med sukrin og som er godt... Prøver nok en gang med sukrin gold (kjøpte en pose i dag) for å se om det faller litt bedre i smak til ulik søtning. Ikke at jeg er på lavkarbo, har prøvd, det funka ikke for meg, men at jeg utmerket godt kan kutte heftig ned på sukkerinntaket er det ingen tvil om... 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/454769-yay/#findComment-3973485 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4. mai 2020 Del Skrevet 4. mai 2020 28 minutter siden, Lillemus skrev: Har du forslag til en sukkererstatning som faktisk smaker godt? Jeg har enda til gode å smake noe som er laget med sukrin og som er godt... Prøver nok en gang med sukrin gold (kjøpte en pose i dag) for å se om det faller litt bedre i smak til ulik søtning. Ikke at jeg er på lavkarbo, har prøvd, det funka ikke for meg, men at jeg utmerket godt kan kutte heftig ned på sukkerinntaket er det ingen tvil om... Jeg bruker kun tagatesse, både i kaffe (sukring gold er også nydelig her) , til matlaging og karamellisering osv 🙂 Anonymkode: 92409...ab2 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/454769-yay/#findComment-3973498 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 4. mai 2020 Del Skrevet 4. mai 2020 2 minutter siden, AnonymBruker skrev: Jeg bruker kun tagatesse, både i kaffe (sukring gold er også nydelig her) , til matlaging og karamellisering osv 🙂 Anonymkode: 92409...ab2 Sukralose (som tagatesse er laget av) kan gjøre skade i naturen, det kommer ut via urinen vår og havner i naturen da det ikke er nedbrytbart. Man har bl.a. funnet spiseforstyrrelser hos kreps som lever i vann hvor man finner spor av sukralose. Derfor holder jeg meg unna det. https://forskning.no/forurensning/sotstoffer-strommer-ut-i-naturen/638898 Stevia er jo bra, men jeg vet ikke om det finnes i noen form som kan erstatte sukker i bakverk? Kan jo prøve med sukrin gold, men det koster jo skjorta om man skal ha litt mer enn noen ts liksom... 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/454769-yay/#findComment-3973501 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4. mai 2020 Del Skrevet 4. mai 2020 10 minutter siden, Lillemus skrev: Sukralose (som tagatesse er laget av) kan gjøre skade i naturen, det kommer ut via urinen vår og havner i naturen da det ikke er nedbrytbart. Man har bl.a. funnet spiseforstyrrelser hos kreps som lever i vann hvor man finner spor av sukralose. Derfor holder jeg meg unna det. https://forskning.no/forurensning/sotstoffer-strommer-ut-i-naturen/638898 Stevia er jo bra, men jeg vet ikke om det finnes i noen form som kan erstatte sukker i bakverk? Kan jo prøve med sukrin gold, men det koster jo skjorta om man skal ha litt mer enn noen ts liksom... Her bommer du litt. Tagatesse inneholder sukralose men kun 0,2%. Tagatesse er et naturlig sukker som finnes i visse typer frukt. Omfattende studier har vært gjort på bruk av Tagatose, og forskning har vist at Tagatose er et godt alternativ til sukker og andre søtstoffer. I 1999 erklærte FDA (Food and Drug Administration i Amerika) at Tagatose var helt trygt. Dette ble også bekreftet i 2007 av EFSA (European Food Safety Agency). Tagatose er verken et søtningsmiddel eller en sukkeralkohol. I 2005 klassifiserte Novel Food Unit Tagatose som en helt ny type mat. Fordi det er en ingrediens og ikke et tilsetningstoff, betyr det at det ikke får et E-nummer. Anonymkode: 92409...ab2 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/454769-yay/#findComment-3973503 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4. mai 2020 Del Skrevet 4. mai 2020 1 minutt siden, AnonymBruker skrev: Her bommer du litt. Tagatesse inneholder sukralose men kun 0,2%. Tagatesse er et naturlig sukker som finnes i visse typer frukt. Omfattende studier har vært gjort på bruk av Tagatose, og forskning har vist at Tagatose er et godt alternativ til sukker og andre søtstoffer. I 1999 erklærte FDA (Food and Drug Administration i Amerika) at Tagatose var helt trygt. Dette ble også bekreftet i 2007 av EFSA (European Food Safety Agency). Tagatose er verken et søtningsmiddel eller en sukkeralkohol. I 2005 klassifiserte Novel Food Unit Tagatose som en helt ny type mat. Fordi det er en ingrediens og ikke et tilsetningstoff, betyr det at det ikke får et E-nummer. Anonymkode: 92409...ab2 edit det skal være 0.02% Anonymkode: 92409...ab2 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/454769-yay/#findComment-3973504 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 4. mai 2020 Del Skrevet 4. mai 2020 2 minutter siden, AnonymBruker skrev: Her bommer du litt. Tagatesse inneholder sukralose men kun 0,2%. Tagatesse er et naturlig sukker som finnes i visse typer frukt. Omfattende studier har vært gjort på bruk av Tagatose, og forskning har vist at Tagatose er et godt alternativ til sukker og andre søtstoffer. I 1999 erklærte FDA (Food and Drug Administration i Amerika) at Tagatose var helt trygt. Dette ble også bekreftet i 2007 av EFSA (European Food Safety Agency). Tagatose er verken et søtningsmiddel eller en sukkeralkohol. I 2005 klassifiserte Novel Food Unit Tagatose som en helt ny type mat. Fordi det er en ingrediens og ikke et tilsetningstoff, betyr det at det ikke får et E-nummer. Anonymkode: 92409...ab2 Takk for info! Dette var interessant - og tagatesse inneholder faktisk kun 0,02% sukralose. Hmm... Kanskje man skal gjøre et forsøk med den allikevel. Vanlig sukrin makter jeg ikke, det er helt grusomt. Ser det finnes en komo av sukrin og stevia også, har du prøvd den? @Marye- sorry, var ikke meningen å kuppe tråden din! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/454769-yay/#findComment-3973506 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4. mai 2020 Del Skrevet 4. mai 2020 1 minutt siden, Lillemus skrev: Takk for info! Dette var interessant - og tagatesse inneholder faktisk kun 0,02% sukralose. Hmm... Kanskje man skal gjøre et forsøk med den allikevel. Vanlig sukrin makter jeg ikke, det er helt grusomt. Ser det finnes en komo av sukrin og stevia også, har du prøvd den? @Marye- sorry, var ikke meningen å kuppe tråden din! Nei, jeg makter ikke noen form for sukrin, det er som å sitte å spise metall, hehe! Men jeg er blitt veldig glad i sukrin gold Anonymkode: 92409...ab2 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/454769-yay/#findComment-3973507 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Eva Sofie Skrevet 4. mai 2020 Del Skrevet 4. mai 2020 54 minutter siden, Lillemus skrev: Takk for info! Dette var interessant - og tagatesse inneholder faktisk kun 0,02% sukralose. Hmm... Kanskje man skal gjøre et forsøk med den allikevel. Jeg har brukt Tagatese flere ganger når jeg har bakt til andre som ønsker kalorifritt alternativ og før da jeg selv fortsatt brukte tagatese (nå bruker jeg mest vanlig sukker fordi jeg ernæringsmessig har bruk for sukker) og jeg merker ingenting til smaken på tagatese. Ved sukrin kan du lett få en litt kjølende smak dersom mengden sukrin blir for stor. Jeg synes også de få gangene jeg har brukt sukrin at smaken blir litt kunstig, men dette har jeg ikke opplevd med tagatese. 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/454769-yay/#findComment-3973516 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Marye Skrevet 4. mai 2020 Forfatter Del Skrevet 4. mai 2020 1 time siden, Lillemus skrev: Takk for info! Dette var interessant - og tagatesse inneholder faktisk kun 0,02% sukralose. Hmm... Kanskje man skal gjøre et forsøk med den allikevel. Vanlig sukrin makter jeg ikke, det er helt grusomt. Ser det finnes en komo av sukrin og stevia også, har du prøvd den? @Marye- sorry, var ikke meningen å kuppe tråden din! No worries!!! 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/454769-yay/#findComment-3973525 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 8. mai 2020 Del Skrevet 8. mai 2020 På 4.5.2020 den 14.19, AnonymBruker skrev: Tagatose er verken et søtningsmiddel eller en sukkeralkohol. I 2005 klassifiserte Novel Food Unit Tagatose som en helt ny type mat. Fordi det er en ingrediens og ikke et tilsetningstoff, betyr det at det ikke får et E-nummer. Anonymkode: 92409...ab2 Takk for at du overtalte meg til å prøve tagatesse! Det smaker jo godt! Litt skuffende at det inneholder såpass mye kalorier som det gjør, selv om det er omtrent det halve av det vanlig sukker gjør forsåvidt. Men absolutt det beste alternativet jeg har vært borti! I morgen skal jeg prøve det på rømmegrøten. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/454769-yay/#findComment-3974456 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 8. mai 2020 Del Skrevet 8. mai 2020 46 minutter siden, Lillemus skrev: Takk for at du overtalte meg til å prøve tagatesse! Det smaker jo godt! Litt skuffende at det inneholder såpass mye kalorier som det gjør, selv om det er omtrent det halve av det vanlig sukker gjør forsåvidt. Men absolutt det beste alternativet jeg har vært borti! I morgen skal jeg prøve det på rømmegrøten. Kult at du prøvde! Anonymkode: 92409...ab2 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/454769-yay/#findComment-3974472 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 8. mai 2020 Del Skrevet 8. mai 2020 7 minutter siden, AnonymBruker skrev: Kult at du prøvde! Anonymkode: 92409...ab2 Gikk på en smell da jeg lagde muffins med mandelmel i stedet for hvetemel i kveld - hadde helt glemt at mandler selvfølgelig er mye fetere og dermed inneholder mandelmel dobbelt så mange kalorier som hvetemel... Jaja. Det var en liten porsjon (ble 9 stk, de ble kjempegode og kjæresten elsket dem!), neste gang skal jeg prøve med hvetemel i stedet. Prøve å lage noe som er litt søtt og godt og som kan det kan spises en liten bit av sånn til hverdags. Jada, i en perfekt verden skal man ikke spise søtt til hverdags, men hos oss er vi ikke akkurat perfekte... 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/454769-yay/#findComment-3974479 Del på andre sider Flere delingsvalg…
cilie Skrevet 9. mai 2020 Del Skrevet 9. mai 2020 10 timer siden, Lillemus skrev: Gikk på en smell da jeg lagde muffins med mandelmel i stedet for hvetemel i kveld - hadde helt glemt at mandler selvfølgelig er mye fetere og dermed inneholder mandelmel dobbelt så mange kalorier som hvetemel... Jaja. Det var en liten porsjon (ble 9 stk, de ble kjempegode og kjæresten elsket dem!), neste gang skal jeg prøve med hvetemel i stedet. Prøve å lage noe som er litt søtt og godt og som kan det kan spises en liten bit av sånn til hverdags. Jada, i en perfekt verden skal man ikke spise søtt til hverdags, men hos oss er vi ikke akkurat perfekte... Pass deg for for mye Tagatesse- det kan gi magebivirkninger. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/454769-yay/#findComment-3974544 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 9. mai 2020 Del Skrevet 9. mai 2020 3 timer siden, cilie skrev: Pass deg for for mye Tagatesse- det kan gi magebivirkninger. Jepp, isomalt kan gi luft i magen og løs mage, men en muffins går fint. 😊 Det er mange som har endt på ramma etter å ha lasset innpå med sukkerfritt godteri ja! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/454769-yay/#findComment-3974578 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.