Gå til innhold

Pålegg


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

AnonymBruker skrev (4 minutter siden):

Noen som har ideer til pålegg på brødskiva? Eier ikke fantasi og det går liksom bare i pålegg som smøres på slik som tubeost og kaviar. 

Hva liker du å ha på brødskiva? 

Anonymkode: 85874...d90

Salami, makrell i tomat med majones, leverpostei og rødbetsalat. 

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/462246-p%C3%A5legg/#findComment-4053330
Del på andre sider

påskelilje skrev (50 minutter siden):

Jeg har dilla på det nye laksepålegget fra Mills

Det pålegget var jeg med på å teste 😊 Husker ikke hvilket jeg likte best, men jeg har registrert at noen av variantene er i salg.

Som jeg har skrevet her før, elsker jeg peppermakrell uten tomat. Men det er bare Rema og Europris som har de Sunnmøre-boksene. 

For å svare på hovedspørsmålet: Når jeg ikke har hjemmekontor, er det skinke og nøkkelost i matpakka. Jeg blir aldri lei av ost. Prøv f.eks. Vestavind. 

Endret av laban
Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/462246-p%C3%A5legg/#findComment-4053335
Del på andre sider

AnonymBruker skrev (1 time siden):

Noen som har ideer til pålegg på brødskiva? Eier ikke fantasi og det går liksom bare i pålegg som smøres på slik som tubeost og kaviar. 

Hva liker du å ha på brødskiva? 

Anonymkode: 85874...d90

Kaviar og hvitost sammen, makrell i tomat, peanøttsmør, sukkerfritt sjokoladepålegg (og gjerne sammen med peanøttsmør! smaker nesten som snickers!), syltetøy...

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/462246-p%C3%A5legg/#findComment-4053343
Del på andre sider

Annonse

Gjest miamerino

Kokt skinke (gjerne med ost og tomat eller paprika), hamburgerrygg, syltetøy, leverpostei, roastbiff (og annet kjøttpålegg som feks skinkestek), egg (gjerne med majones), kremost, baconost, tomatost, namdalsgomme, rømme med sukker, salami med agurk, banan, eple, toma, makrell, laks… 

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/462246-p%C3%A5legg/#findComment-4053344
Del på andre sider

AnonymBruker skrev (2 timer siden):

Noen som har ideer til pålegg på brødskiva? Eier ikke fantasi og det går liksom bare i pålegg som smøres på slik som tubeost og kaviar. 

Hva liker du å ha på brødskiva? 

Anonymkode: 85874...d90

Kaviar (Mills såklart!) er jo det beste pålegget! Det er et pålegg jeg alltid vender tilbake til 🙂

påskelilje skrev (2 timer siden):

Jeg har dilla på det nye laksepålegget fra Mills 🙂 Helst den med pepper, men den med vårløk er også god. Ikke alle butikker som har det. Super godt! Makrell i tomat har jeg også dilla på innimellom - nå er det noen uker siden sist.

Jeg liker også det nye pålegget fra Mills, men i motsetning til deg synes jeg det med vårløk er det beste. 🙂 Jeg savner et tubepålegg med tunfisk som var i salg for noen år siden.

--

Ellers spiser jeg.. makrell i tomat, tubeost, Jarlsberg, kalkunpålegg, spekeskinke eller -pølse, leverpostei og vegetarpostei. Mange av påleggene suppleres ofte med slikt som tomat, fersk basilikum, rød paprika, sylteagurk, rødbeter, salt og pepper. 

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/462246-p%C3%A5legg/#findComment-4053348
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...