AnonymBruker Skrevet 7. oktober 2021 Skrevet 7. oktober 2021 Det gjør jeg. Anonymkode: 41458...afa 0 Siter
AnonymBruker Skrevet 7. oktober 2021 Skrevet 7. oktober 2021 Nei. Jeg liker ikke det. Jeg foretrekker ekstra poteter. Det pleier jeg å si om jeg bestiller kjøttkaker med type ertestuing og syltetøy, jeg vil heller ha mer poteter sier jeg da. Anonymkode: 31465...556 0 Siter
Ekstra Skrevet 7. oktober 2021 Skrevet 7. oktober 2021 (endret) Nå var det lenge siden vi hørte om kjøttkakene med stuede tyttebær! 😍😁 Sånn er det nok. Men men. 🤪 Endret 7. oktober 2021 av Ekstra 3 Siter
Lillemus Skrevet 7. oktober 2021 Skrevet 7. oktober 2021 Ekstra skrev (Akkurat nå): Nå var det lenge siden vi hørte om kjøttkakenemed stuede tyttebær! 😍😁 Sånn er det nok. Men men. 🤪 Hvordan lager man egentlig stuede tyttebær? Stuinger - består ikke de av en råvare og hvit saus? Ser ikke for meg at det passer med tyttebær... Rørte eller kokte tyttebær til kjøtt derimot, det er godt. 0 Siter
Grendel Skrevet 7. oktober 2021 Skrevet 7. oktober 2021 Ja. Der har resten av verden noe å lære. 0 Siter
AnonymBruker Skrevet 7. oktober 2021 Skrevet 7. oktober 2021 Ekstra skrev (8 minutter siden): Sånn er det nok. Men men. 🤪 Hææ? Hva skal det bety? Anonymkode: 41458...afa 0 Siter
nick Skrevet 8. oktober 2021 Skrevet 8. oktober 2021 Tyttebær med kjøttretter er et merkelig påfunn. Funnet på av noen som har hatt alt for mye tyttebær, og som har lurt på hva man kan bruke dette til. Svaret er svært lite. Selv trollkrem er dølt. Sukker med tyttebær tilsatt, ellers er det ikke spisende. Rørt tyttebær er i samme klassen. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.