stjernestøv Skrevet 12. november 2021 Del Skrevet 12. november 2021 (endret) Hvordan tilbereder man lutefisk så den ikke går i oppløsning? Endret 12. november 2021 av stjernestøv 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/463730-lutefisk/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
adhoc Skrevet 12. november 2021 Del Skrevet 12. november 2021 (endret) stjernestøv skrev (11 minutter siden): Hvordan tilbereder man lutefisk så den ikke går i oppløsning? Bak den i langpanne med skinnsiden ned - og salt godt minimum en time før du baker den, det trekker ut væske og strammer opp kjøttet 😊 Dekk til med aluminiumsfolie, men pass på at folien ikke kommer i kontakt med fisken. 200 grader varmluft eller 225 grader for-og undervarme, baketiden varierer veldig med tykkelsen på stykkene, tipper 25-45 min. Jeg synes fremdeles ikke det smaker godt, da 😅 Endret 12. november 2021 av adhoc 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/463730-lutefisk/#findComment-4065534 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 12. november 2021 Del Skrevet 12. november 2021 Hvis du vil koke den i kjele: Strø salt over 1-2 timer i forkant, da blir fisken mer fast. Legg fisken med skinnsiden ned i kjelen, hell på vann og kok opp på svak varme. La den trekke ca 10 min. Anonymkode: a6996...bb7 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/463730-lutefisk/#findComment-4065539 Del på andre sider Flere delingsvalg…
stjernestøv Skrevet 12. november 2021 Forfatter Del Skrevet 12. november 2021 adhoc skrev (14 minutter siden): Bak den i langpanne med skinnsiden ned - og salt godt minimum en time før du baker den, det trekker ut væske og strammer opp kjøttet 😊 Dekk til med aluminiumsfolie, men pass på at folien ikke kommer i kontakt med fisken. 200 grader varmluft eller 225 grader for-og undervarme, baketiden varierer veldig med tykkelsen på stykkene, tipper 25-45 min. Jeg synes fremdeles ikke det smaker godt, da 😅 Takk Fra fryst tilstand da? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/463730-lutefisk/#findComment-4065540 Del på andre sider Flere delingsvalg…
stjernestøv Skrevet 12. november 2021 Forfatter Del Skrevet 12. november 2021 AnonymBruker skrev (4 minutter siden): Hvis du vil koke den i kjele: Strø salt over 1-2 timer i forkant, da blir fisken mer fast. Legg fisken med skinnsiden ned i kjelen, hell på vann og kok opp på svak varme. La den trekke ca 10 min. Anonymkode: a6996...bb7 Takk Skal prøve det og. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/463730-lutefisk/#findComment-4065541 Del på andre sider Flere delingsvalg…
adhoc Skrevet 12. november 2021 Del Skrevet 12. november 2021 stjernestøv skrev (1 time siden): Fra fryst tilstand da? Nei, må være tint. Forsøker du å tilberede den fra frossen tilstand, går den garantert i oppløsning! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/463730-lutefisk/#findComment-4065558 Del på andre sider Flere delingsvalg…
stjernestøv Skrevet 12. november 2021 Forfatter Del Skrevet 12. november 2021 adhoc skrev (5 minutter siden): Nei, må være tint. Forsøker du å tilberede den fra frossen tilstand, går den garantert i oppløsning! Ok. Da vet jeg det 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/463730-lutefisk/#findComment-4065563 Del på andre sider Flere delingsvalg…
adhoc Skrevet 12. november 2021 Del Skrevet 12. november 2021 Langsom tining i kjøleskapet er best - i hvert fall ikke hurtigtining i vannbad, som jeg en gang måtte drive med 😅 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/463730-lutefisk/#findComment-4065567 Del på andre sider Flere delingsvalg…
stjernestøv Skrevet 12. november 2021 Forfatter Del Skrevet 12. november 2021 adhoc skrev (2 timer siden): Langsom tining i kjøleskapet er best - i hvert fall ikke hurtigtining i vannbad, som jeg en gang måtte drive med 😅 Okay 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/463730-lutefisk/#findComment-4065579 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.