Gjest (ikke undertegnet) Skrevet 4. april 2002 Del Skrevet 4. april 2002 Hvilken næringsverdi har villris? 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
flisa Skrevet 4. april 2002 Del Skrevet 4. april 2002 Hva med affeksjonsverdien? :-) http://216.239.33.100/search?q=cache:1YnwFxyZyLwC:www.nopal.no/ris.htm+n%E6ringsinnhold+villris&hl=no 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ernæringsfysiolog Monica F Dahlseide Skrevet 7. april 2002 Del Skrevet 7. april 2002 Hei, Villris er en kilde til proteiner, karbohydrater, fiber, B-vitaminer, og mineraler som f.eks kalium, magnesium, sink, etc. 1 kopp (ca 2.4 dl eller 165 gram) kokt villris gir deg bl.a 6.5 g proteiner, 35 g karbohydrater hvorav 3 gram er fiber, 2.1 mg niacin, 0.2 mg vitamin B6, 43 mikrogram folsyre, 166 mg kalium, 52 mg magnesium, og 2.2 mg sink. Vennlig hilsen 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.