Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Ernæringsfysiolog Monica F Dahlseide

Hei på deg,

Faren med å varme opp mat flere ganger er bl.a bakterieveksten som skjer. Det er farlige bakterier som kan utvikle seg ved oppvarmingen, og ikke minst ved nedkjølingen. Temperaturer mellom ca 5 og 60 grader er faresone for bakterievekst. Jo oftere og lengre maten har denne temperaturen, jo mer bakterievekst foregår. Synes derfor ikke du bør varme opp maten så mye som 3-4 ganger (selv ville jeg holdt meg til 2 ganger - den gangen den lages, og 1 gang senere). I tillegg til bakteriene tapes viktige nærinsstoffer i oppvarmingen.

Vennlig hilsen

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...