Gjest raskt svar Skrevet 5. april 2002 Del Skrevet 5. april 2002 Har hørt at det er farlig,men har aldri selv el.hørt,at noen andre har blitt alvorlig syke av det.Men likevel blir jeg litt urolig.Kansje jeg bare har vært heldig,men jeg trøster meg med at man må jo bygge opp immunforsvaret sitt. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ernæringsfysiolog Monica F Dahlseide Skrevet 7. april 2002 Del Skrevet 7. april 2002 Hei på deg, Faren med å varme opp mat flere ganger er bl.a bakterieveksten som skjer. Det er farlige bakterier som kan utvikle seg ved oppvarmingen, og ikke minst ved nedkjølingen. Temperaturer mellom ca 5 og 60 grader er faresone for bakterievekst. Jo oftere og lengre maten har denne temperaturen, jo mer bakterievekst foregår. Synes derfor ikke du bør varme opp maten så mye som 3-4 ganger (selv ville jeg holdt meg til 2 ganger - den gangen den lages, og 1 gang senere). I tillegg til bakteriene tapes viktige nærinsstoffer i oppvarmingen. Vennlig hilsen 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.