Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Gjest raskt svar

Har det noe ernæringsmessig betydning om man tiner kjøtt i kaldt vann,i tedenfor i kjøleskapet?

Lager ofte mat av kjøtt som har vært opptint,og som har holdbarhetsdato same dag jeg lager det.Restene fryser jeg ned igjen.Det hender også at jeg bruker frosne matvarer,som har utgått holdbarhetsdato,som jeg lager middag av.Også disse restene fryser jeg ned.Så kan det gå uker,før jeg bruker det igjen.Er det noe fare med dette?

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/47171-holbarhet-p%C3%A5-matvarer/
Del på andre sider

Fortsetter under...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...