Kashmir- Skrevet 19. juli 2023 Del Skrevet 19. juli 2023 (endret) Jeg er opptatt av kosthold, og nei det har nada og null med vekt å gjøre. Eller, jeg skal ikke veie for mye pga fysisk tilstand, men det er ikke noen bekymring her. Jeg har prøvd å finne kosthold jeg trives med fordi jeg er glad i mat og må like det jeg spiser. Tåler ikke gjær og er ikke særlig glad i brød heller. Men nå har jeg funnet en måte å steke brød i stekepanne på som jeg syns er godt. Lager de som små "pannekaker". Blander kun grovt sammalt mel, salt og litt bakepulver pluss vann til tykk "grøt" og steker i litt smør. Nå har jeg kjøpt chiafrø, solsikkefrø og linfrø, og da er spørsmålet om jeg kan blande dette i deigen og la det stå i kjøleskap i lukket plastbeger noen dager? Det er mulig noen tenker at dette er et idiotisk spørsmål, men jeg finner ikke noe om det på nett. Alt jeg ser er at det kan være på toppen av vanlige brød før steking. Så kan de frøene være i deigen i deigen over noen dager? Endret 19. juli 2023 av Kashmir 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/474021-praktisk-sp%C3%B8rsm%C3%A5l-om-mat/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
lavender Skrevet 19. juli 2023 Del Skrevet 19. juli 2023 (endret) Det går helt fint å ha frøene i deigen ja. Hvor lenge deigen vil holde seg i kjøleskap er jeg usikker på, men jeg vil tro det går fint ett par dager i alle fall. Endret 19. juli 2023 av lavender 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/474021-praktisk-sp%C3%B8rsm%C3%A5l-om-mat/#findComment-4186450 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kayia Skrevet 19. juli 2023 Del Skrevet 19. juli 2023 (endret) Kashmir skrev (8 minutter siden): Jeg er opptatt av kosthold, og nei det har nada og null med vekt å gjøre. Eller, jeg skal ikke veie for mye pga fysisk tilstand, men det er ikke noen bekymring her. Jeg har prøvd å finne kosthold jeg trives med fordi jeg er glad i mat og må like det jeg spiser. Tåler ikke gjær og er ikke særlig glad i brød heller. Men nå har jeg funnet en måte å steke brød i stekepanne på som jeg syns er godt. Lager de som små "pannekaker". Blander kun grovt sammalt mel, salt og litt bakepulver pluss vann til tykk "grøt" og steker i litt smør. Nå har jeg kjøpt chiafrø, solsikkefrø og linfrø, og da er spørsmålet om jeg kan blande dette i deigen og la det stå i kjøleskap i lukket plastbeger noen dager? Det er mulig noen tenker at dette er et idiotisk spørsmål, men jeg finner ikke noe om det på nett. Alt jeg ser er at det kan være på toppen av vanlige brød før steking. Så kan de frøene være i deigen i deigen over noen dager? Det kan du helt sikkert, det skader iallfall ikke å prøve. Jeg oppbevarer pizzadeig i kjøleskapet et par dager, og kan ikke tenke meg at det skal være annerledes med bakepulver. Tror jeg må prøve din variant, det hørtes godt ut Endret 19. juli 2023 av Kayia 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/474021-praktisk-sp%C3%B8rsm%C3%A5l-om-mat/#findComment-4186452 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 19. juli 2023 Del Skrevet 19. juli 2023 Kashmir skrev (20 minutter siden): Jeg er opptatt av kosthold, og nei det har nada og null med vekt å gjøre. Eller, jeg skal ikke veie for mye pga fysisk tilstand, men det er ikke noen bekymring her. Jeg har prøvd å finne kosthold jeg trives med fordi jeg er glad i mat og må like det jeg spiser. Tåler ikke gjær og er ikke særlig glad i brød heller. Men nå har jeg funnet en måte å steke brød i stekepanne på som jeg syns er godt. Lager de som små "pannekaker". Blander kun grovt sammalt mel, salt og litt bakepulver pluss vann til tykk "grøt" og steker i litt smør. Nå har jeg kjøpt chiafrø, solsikkefrø og linfrø, og da er spørsmålet om jeg kan blande dette i deigen og la det stå i kjøleskap i lukket plastbeger noen dager? Det er mulig noen tenker at dette er et idiotisk spørsmål, men jeg finner ikke noe om det på nett. Alt jeg ser er at det kan være på toppen av vanlige brød før steking. Så kan de frøene være i deigen i deigen over noen dager? Det kan du, det går helt fint Anonymkode: bef2a...dee 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/474021-praktisk-sp%C3%B8rsm%C3%A5l-om-mat/#findComment-4186456 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kashmir- Skrevet 19. juli 2023 Forfatter Del Skrevet 19. juli 2023 (endret) Kayia skrev (15 minutter siden): Det kan du helt sikkert, det skader iallfall ikke å prøve. Jeg oppbevarer pizzadeig i kjøleskapet et par dager, og kan ikke tenke meg at det skal være annerledes med bakepulver. Tror jeg må prøve din variant, det hørtes godt ut Det er godt fordi jeg spiser de jo varme, og det var det jeg kom fram til smakte godt 🙂 da satser jeg på det, for med litt frø blir det jo sunnere og mer næring. Takk for svar 😊 Endret 19. juli 2023 av Kashmir 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/474021-praktisk-sp%C3%B8rsm%C3%A5l-om-mat/#findComment-4186459 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kashmir- Skrevet 19. juli 2023 Forfatter Del Skrevet 19. juli 2023 lavender skrev (18 minutter siden): Det går helt fint å ha frøene i deigen ja. Hvor lenge deigen vil holde seg i kjøleskap er jeg usikker på, men jeg vil tro det går fint ett par dager i alle fall. Ja, det er det jeg satser på 🙂 og supper med fisk og kjøtt til middag. Da får jeg i meg næring og det metter. Og det er godt. 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/474021-praktisk-sp%C3%B8rsm%C3%A5l-om-mat/#findComment-4186460 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 19. juli 2023 Del Skrevet 19. juli 2023 Ev. kan du jo steke opp en stekeplate med små brød og legge i fryseren? De tiner jo kjapt i micro eller på varmluft, om du ikke lager dem så tykke. 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/474021-praktisk-sp%C3%B8rsm%C3%A5l-om-mat/#findComment-4186466 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kashmir- Skrevet 19. juli 2023 Forfatter Del Skrevet 19. juli 2023 Lillemus skrev (1 minutt siden): Ev. kan du jo steke opp en stekeplate med små brød og legge i fryseren? De tiner jo kjapt i micro eller på varmluft, om du ikke lager dem så tykke. Ja, men jeg har ikke mikro 🙃 det går fort å steke er par sånne "pannekaker" i på størrelse med en kaffeskål. Tynne som litt tykke kjeks. De blir mer sprø i olje, men jeg er svak for smør, og litt fett må jeg ha pga at vitaminer blir tatt opp i kroppen. Men ser absolutt at ditt forslag fungerer for de med mikro også 🙂 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/474021-praktisk-sp%C3%B8rsm%C3%A5l-om-mat/#findComment-4186467 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 19. juli 2023 Del Skrevet 19. juli 2023 Kashmir skrev (6 minutter siden): Ja, men jeg har ikke mikro 🙃 det går fort å steke er par sånne "pannekaker" i på størrelse med en kaffeskål. Tynne som litt tykke kjeks. De blir mer sprø i olje, men jeg er svak for smør, og litt fett må jeg ha pga at vitaminer blir tatt opp i kroppen. Men ser absolutt at ditt forslag fungerer for de med mikro også 🙂 Bruk varmluftsfunksjonen på stekeovnen, blir bedre enn i micro og tar ikke mange minuttene. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/474021-praktisk-sp%C3%B8rsm%C3%A5l-om-mat/#findComment-4186468 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kashmir- Skrevet 19. juli 2023 Forfatter Del Skrevet 19. juli 2023 Lillemus skrev (Akkurat nå): Bruk varmluftsfunksjonen på stekeovnen, blir bedre enn i micro og tar ikke mange minuttene. Ja 😄 Men jeg har ikke stekeovn heller 🤣 akkurat nå, men ikke hjemme. Bor på knøttliten plass med en kvm kjøkken. Hehe Har kun sånn hybelkjøkken jeg. Det ER plass til en benk med stekeovn. Har vært på tanken å kjøpe det da jeg er veldig glad i ovnsbakte grønnsaker. Så mulig jeg kjøper det 🙂 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/474021-praktisk-sp%C3%B8rsm%C3%A5l-om-mat/#findComment-4186469 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 19. juli 2023 Del Skrevet 19. juli 2023 Kashmir skrev (7 minutter siden): Ja 😄 Men jeg har ikke stekeovn heller 🤣 akkurat nå, men ikke hjemme. Bor på knøttliten plass med en kvm kjøkken. Hehe Har kun sånn hybelkjøkken jeg. Det ER plass til en benk med stekeovn. Har vært på tanken å kjøpe det da jeg er veldig glad i ovnsbakte grønnsaker. Så mulig jeg kjøper det 🙂 Ah! Du steker dem i stekepanne! Da blir det noe annet ja. Det finnes vel fremdeles slike små hybelkomfyrer med stekeovn under og to kokeplater oppå? På størrelse med en micro. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/474021-praktisk-sp%C3%B8rsm%C3%A5l-om-mat/#findComment-4186477 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kashmir- Skrevet 19. juli 2023 Forfatter Del Skrevet 19. juli 2023 Lillemus skrev (1 minutt siden): Ah! Du steker dem i stekepanne! Da blir det noe annet ja. Det finnes vel fremdeles slike små hybelkomfyrer med stekeovn under og to kokeplater oppå? På størrelse med en micro. Ja 😄 det fins. Og mye mulig jeg faktisk kjøper det. 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/474021-praktisk-sp%C3%B8rsm%C3%A5l-om-mat/#findComment-4186478 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Dorthe Skrevet 19. juli 2023 Del Skrevet 19. juli 2023 Kashmir skrev (2 minutter siden): Ja 😄 det fins. Og mye mulig jeg faktisk kjøper det. Jeg hadde nok heller kjøpt en airfryer enn en stekovn siden du er alene og har liten plass. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/474021-praktisk-sp%C3%B8rsm%C3%A5l-om-mat/#findComment-4186480 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kayia Skrevet 19. juli 2023 Del Skrevet 19. juli 2023 Lillemus skrev (10 minutter siden): Ah! Du steker dem i stekepanne! Da blir det noe annet ja. Det finnes vel fremdeles slike små hybelkomfyrer med stekeovn under og to kokeplater oppå? På størrelse med en micro. Haha, må le litt. Hvorfor kan hun ikke bare steke dem i pannen, som hun liker? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/474021-praktisk-sp%C3%B8rsm%C3%A5l-om-mat/#findComment-4186482 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kayia Skrevet 19. juli 2023 Del Skrevet 19. juli 2023 (endret) Kashmir skrev (53 minutter siden): Det er godt fordi jeg spiser de jo varme, og det var det jeg kom fram til smakte godt 🙂 da satser jeg på det, for med litt frø blir det jo sunnere og mer næring. Takk for svar 😊 Skal faktisk på hytta nå, skal prøve dette der Det blir som litt luftige kjeks vil jeg tro? Vender du dem forresten eller blir de gjennomstekt på kitt lavere varme? Bruker du lokk? Har du en oppskrift? Endret 19. juli 2023 av Kayia 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/474021-praktisk-sp%C3%B8rsm%C3%A5l-om-mat/#findComment-4186483 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kashmir- Skrevet 19. juli 2023 Forfatter Del Skrevet 19. juli 2023 (endret) Kayia skrev (8 minutter siden): Skal faktisk på hytta nå, skal prøve dette der Det blir som litt luftige kjeks vil jeg tro? Vender du dem forresten eller blir de gjennomstekt på kitt lavere varme? Bruker du lokk? Har du en oppskrift? De blir som tykke kjeks egentlig. Har ikke målt noe, bare slump 🙂 Bruker ikke lokk. Jeg vender dem.. Blander som tykk "grøt" Endret 19. juli 2023 av Kashmir 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/474021-praktisk-sp%C3%B8rsm%C3%A5l-om-mat/#findComment-4186491 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 19. juli 2023 Del Skrevet 19. juli 2023 Kayia skrev (11 minutter siden): Haha, må le litt. Hvorfor kan hun ikke bare steke dem i pannen, som hun liker? Bare så for meg at det var lettere å steke opp en haug og slenge i fryseren, fikk ikke med meg at hun ikke hadde stekeovn. 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/474021-praktisk-sp%C3%B8rsm%C3%A5l-om-mat/#findComment-4186495 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kashmir- Skrevet 19. juli 2023 Forfatter Del Skrevet 19. juli 2023 Lillemus skrev (3 minutter siden): Bare så for meg at det var lettere å steke opp en haug og slenge i fryseren, fikk ikke med meg at hun ikke hadde stekeovn. Jeg har blitt minimalist 😄 det er ikke alle som får med seg alt her fra alle. Det er forståelig. 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/474021-praktisk-sp%C3%B8rsm%C3%A5l-om-mat/#findComment-4186499 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kayia Skrevet 19. juli 2023 Del Skrevet 19. juli 2023 Kashmir skrev (24 minutter siden): De blir som tykke kjeks egentlig. Har ikke målt noe, bare slump 🙂 Bruker ikke lokk. Jeg vender dem.. Blander som tykk "grøt" Kun mel, salt og bakepulver i vann da eller? Pluss - nå - frø? 😊 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/474021-praktisk-sp%C3%B8rsm%C3%A5l-om-mat/#findComment-4186501 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kayia Skrevet 19. juli 2023 Del Skrevet 19. juli 2023 Lillemus skrev (22 minutter siden): Bare så for meg at det var lettere å steke opp en haug og slenge i fryseren, fikk ikke med meg at hun ikke hadde stekeovn. Ja skjønte det ut fra de første svarene dine. Det var imidlertid ditt siste svar, der du hadde fått med deg dette, og likevel mente at hun måtte da kunne kjøpe seg hybelkomfyr og steke dem i at jeg humret litt… 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/474021-praktisk-sp%C3%B8rsm%C3%A5l-om-mat/#findComment-4186502 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.