Gå til innhold

Kan fryst kyllingfilet bli for gammel?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker

Jeg har rå kyllingfilet i fryseren som jeg ikke aner hvor lenge har ligget der, sett bort fra at jeg har bodd her i 3 år da så det kan ikke være lenger enn det. Kan det være farlig på noen måte å spise denne kyllingen dersom den har vært fryst for lenge? Tenker ta den opp, legge den rett i kjøleskap og la den tine der. Tenker bruke den i morgen.

Anonymkode: 54647...ba3

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/477643-kan-fryst-kyllingfilet-bli-for-gammel/
Del på andre sider

Fortsetter under...

slabbedask
AnonymBruker skrev (3 minutter siden):

Jeg har rå kyllingfilet i fryseren som jeg ikke aner hvor lenge har ligget der, sett bort fra at jeg har bodd her i 3 år da så det kan ikke være lenger enn det. Kan det være farlig på noen måte å spise denne kyllingen dersom den har vært fryst for lenge? Tenker ta den opp, legge den rett i kjøleskap og la den tine der. Tenker bruke den i morgen.

Anonymkode: 54647...ba3

Hvor lenge kan kylling og and ligge i fryseren?

Kylling

Maks frysetid: 8-9 måneder.

Kjekt å vite: Du kan godt spise fjærkre etter åtte–ni måneder i fryseren, men det er viktig å vite at kjøttet blir tørrere jo lenger det ligger i fryseren.

https://iform.nu/sunn-mat/fryser-mat-holdbarhet

AnonymBruker
Everybody skrev (Akkurat nå):

Ja den kan bli gammel og dårlig selv om den er fryst. Du bør nok kaste den hvis den har ligget i flere år.

https://www.kk.no/helse/kylling-kjott-og-fisk---sa-lenge-holder-mat-seg-i-fryseren/67750588

Ok. Da får jeg nok heller kjøpe ny og huske å merke med dato når jeg fryser ned neste gang.

Anonymkode: 54647...ba3

AnonymBruker
slabbedask skrev (6 minutter siden):

Hvor lenge kan kylling og and ligge i fryseren?

Kylling

Maks frysetid: 8-9 måneder.

Kjekt å vite: Du kan godt spise fjærkre etter åtte–ni måneder i fryseren, men det er viktig å vite at kjøttet blir tørrere jo lenger det ligger i fryseren.

https://iform.nu/sunn-mat/fryser-mat-holdbarhet

Vil det da si at jeg kan spise en potensiell 3 år gammel kyllingfilet uten å bekymre meg for noe annet enn tørt kjøtt? Eller?

Anonymkode: 54647...ba3

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...