Babette Skrevet 12. april 2002 Del Skrevet 12. april 2002 Terninger med fetaost, liggende i krydret olivenolje på glass. Det er bare så godt! Jeg bruker den i gresk salat, med tomat, rød løk og agurk m.m. - men går det an å lage noe annet av fetaosten? Noen som har noen oppskrifter? Går det f. eks. an å putte den i en omelett? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/47816-hekta-p%C3%A5-fetaost/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Miromurr Skrevet 12. april 2002 Del Skrevet 12. april 2002 Fetaosten er god smelta også, så du kan godt bruke den på omelett. Prøv pizza med feta, det er fantastisk godt! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/47816-hekta-p%C3%A5-fetaost/#findComment-182054 Del på andre sider Flere delingsvalg…
nanna Skrevet 12. april 2002 Del Skrevet 12. april 2002 Fetaosten er god smelta også, så du kan godt bruke den på omelett. Prøv pizza med feta, det er fantastisk godt! Pizza med feta er schteingodt! Og den oljen som bitene ligger i lager god smak når man steker i den. Men fetaen _smelter_ vel ikke? Har aldri jeg fått til, iallefall ;-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/47816-hekta-p%C3%A5-fetaost/#findComment-182062 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Miromurr Skrevet 12. april 2002 Del Skrevet 12. april 2002 Pizza med feta er schteingodt! Og den oljen som bitene ligger i lager god smak når man steker i den. Men fetaen _smelter_ vel ikke? Har aldri jeg fått til, iallefall ;-) Hm, har ikke prøvd med den fetaosten vi får i Norge, men den i Hellas var i hvertfall "disfigurert", om ikke smelta i jarlsbergforstand, så var den myk og "utover" 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/47816-hekta-p%C3%A5-fetaost/#findComment-182064 Del på andre sider Flere delingsvalg…
nanna Skrevet 12. april 2002 Del Skrevet 12. april 2002 Hm, har ikke prøvd med den fetaosten vi får i Norge, men den i Hellas var i hvertfall "disfigurert", om ikke smelta i jarlsbergforstand, så var den myk og "utover" *tørke sikkel* 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/47816-hekta-p%C3%A5-fetaost/#findComment-182068 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Miromurr Skrevet 12. april 2002 Del Skrevet 12. april 2002 *tørke sikkel* *sender det store badehånklet over til nanna* Vi spiser vel ikke pizza med fetaost vi, gjør vi vel????? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/47816-hekta-p%C3%A5-fetaost/#findComment-182074 Del på andre sider Flere delingsvalg…
nanna Skrevet 12. april 2002 Del Skrevet 12. april 2002 *sender det store badehånklet over til nanna* Vi spiser vel ikke pizza med fetaost vi, gjør vi vel????? Nei, vi gjør vel ikke det. :-/ 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/47816-hekta-p%C3%A5-fetaost/#findComment-182127 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Zarine Skrevet 12. april 2002 Del Skrevet 12. april 2002 Fetaost er KJEMPEGODT i omelett. Og som miromurr seier så er det deilig på pizza også. Gjerne saman med soltörka tomat, oliven og litt olje over (eg bruker soltörka tomat innlagt i solsikkeolje med urter og det er SÅ nydeleg viss du drypper litt over pizzaen!) Når det gjeld slikt så er det fantasien som setter grenser, men av oppskrifter frå den greske kokeboka så kan eg nemne: Makaronigrateng med fetaost (Pastítsio mé féta) Osteomelett (Omelétta mé tirí) Små spinatposteier frå Kreta (Spanakoskaltsúnia Krítis) Krydrete ostetrekanter (Tiropitákia) Boka eg snakkar om er forövrig "Græsk køkken" ISBN 87-15-08801-4 Lykke til med kokkeleringa :-) No fikk eg lyst på fetaost, eg også... 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/47816-hekta-p%C3%A5-fetaost/#findComment-182210 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.