Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Ernæringsfysiolog Monica F Dahlseide

Hei pirko,

Ja, det er sant at det er mye antioxidanter i mørk sjokolade, men jeg ser likevel ikke på sjokolade som sunt. Jeg synes ikke sjokolade er en god måte å få de daglige antioxidantene på, når man kan få disse gjennom sunn og næringsrik mat som f.eks frukt, grønnsaker, nøtter og korn. Det er mye annet man får i sjokoladen som ikke har like gunstige helse-effekter – som f.eks sukker, samt koffein og dens ’slektning’ teobromin, og rikelig med kalorier. Det er viktig å se på helheten av en matvare og ikke bare deler av den…

Men dersom du vil ha litt sjokolade i blant, er mørk det beste valget.

Vennlig hilsen

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...