Gå til innhold

kryssallergi


kkj

Anbefalte innlegg

Når man har kryssallergi står det på en tabell at ved bjørkepollen-allergi gjelder potet, gulrot etc. Gjelder dette i like stor grad rå varer som kokte/stekte ?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Ernæringsfysiolog Monica F Dahlseide

Hei kkj,

Ofte tolererer man kokte/stekte matvarer bedre enn rå. Kjenner til flere som sliter med sterk kryssallergi, og det er svært lite kokte og stekte matvarer de reagerer på. Men dette må du bare prøve deg frem med og se hvordan du reagerer.

Vennlig hilsen

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...