kkj Skrevet 15. april 2002 Del Skrevet 15. april 2002 Når man har kryssallergi står det på en tabell at ved bjørkepollen-allergi gjelder potet, gulrot etc. Gjelder dette i like stor grad rå varer som kokte/stekte ? 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ernæringsfysiolog Monica F Dahlseide Skrevet 18. april 2002 Del Skrevet 18. april 2002 Hei kkj, Ofte tolererer man kokte/stekte matvarer bedre enn rå. Kjenner til flere som sliter med sterk kryssallergi, og det er svært lite kokte og stekte matvarer de reagerer på. Men dette må du bare prøve deg frem med og se hvordan du reagerer. Vennlig hilsen 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.