snusmumeriken96 Skrevet 22. august Del Skrevet 22. august Jeg prøver å redusere sukker i kostholdet og jeg lurer på hvor mye det er vanlig å spise av det? Tåler ikke sukker lenger. F.eks i helmelk (drikker ikke lettmelk,altså bruker det i havregrøt)? er det 4,5 gram sukkerarter. Er det mye sukker? Dette kommer fra en dummie altså, hehe 🤪 Jeg prøver å holde et stabilt blodsukker, men nesten alle meiriprodukter slik som melk og yoghurt er tilsatt sukkerarter. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/485708-hvor-mye-ermye-sukker/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 22. august Del Skrevet 22. august reduser på raske karber og søtsaker sjokolade, kaker, o.l. så er mye gjort. Bruk app på mobilen. Anonymkode: 25339...3fb 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/485708-hvor-mye-ermye-sukker/#findComment-4311814 Del på andre sider Flere delingsvalg…
snusmumeriken96 Skrevet 22. august Forfatter Del Skrevet 22. august AnonymBruker skrev (1 minutt siden): reduser på raske karber og søtsaker sjokolade, kaker, o.l. så er mye gjort. Bruk app på mobilen. Anonymkode: 25339...3fb Spiser ikke godteri mer. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/485708-hvor-mye-ermye-sukker/#findComment-4311815 Del på andre sider Flere delingsvalg…
frosken Skrevet 22. august Del Skrevet 22. august snusmumeriken96 skrev (10 minutter siden): Jeg prøver å redusere sukker i kostholdet og jeg lurer på hvor mye det er vanlig å spise av det? Tåler ikke sukker lenger. F.eks i helmelk (drikker ikke lettmelk,altså bruker det i havregrøt)? er det 4,5 gram sukkerarter. Er det mye sukker? Dette kommer fra en dummie altså, hehe 🤪 Jeg prøver å holde et stabilt blodsukker, men nesten alle meiriprodukter slik som melk og yoghurt er tilsatt sukkerarter. Det er ikke mye sukker i vanlige melkeprodukter. Unntaket kan være noen av de smaksatte yoghurtene. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/485708-hvor-mye-ermye-sukker/#findComment-4311821 Del på andre sider Flere delingsvalg…
snusmumeriken96 Skrevet 22. august Forfatter Del Skrevet 22. august frosken skrev (Akkurat nå): Det er ikke mye sukker i vanlige melkeprodukter. Unntaket kan være noen av de smaksatte yoghurtene. Jo men hvis du bruker feks vanilhelettmelk i kjøleskap grøt blir det jo 10 gram sukker?? Er det samme av sukker som i vanlig melk. Jeg skjønner ikke dette med sukker bare. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/485708-hvor-mye-ermye-sukker/#findComment-4311822 Del på andre sider Flere delingsvalg…
frosken Skrevet 22. august Del Skrevet 22. august snusmumeriken96 skrev (6 minutter siden): Jo men hvis du bruker feks vanilhelettmelk i kjøleskap grøt blir det jo 10 gram sukker?? Er det samme av sukker som i vanlig melk. Jeg skjønner ikke dette med sukker bare. Du må skille mellom tilsatt sukker og de sukkerartene som er en naturlig del av produktet. Vanlig lettmelk har ikke tilsatt sukker, så ingen grunn til å ikke innta den. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/485708-hvor-mye-ermye-sukker/#findComment-4311826 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Martine Skrevet 22. august Del Skrevet 22. august (endret) snusmumeriken96 skrev (8 minutter siden): Jo men hvis du bruker feks vanilhelettmelk i kjøleskap grøt blir det jo 10 gram sukker?? Er det samme av sukker som i vanlig melk. Jeg skjønner ikke dette med sukker bare. Det stemmer at det er sukker i vanlig melk (laktose), men det påvirker ikke blodsukkeret ditt i like stor grad som vanlig tilsatt sukker. Du kan trygt ha det til havregrøten. Endret 22. august av Martine 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/485708-hvor-mye-ermye-sukker/#findComment-4311828 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 23. august Del Skrevet 23. august snusmumeriken96 skrev (7 timer siden): Jeg prøver å holde et stabilt blodsukker, men nesten alle meiriprodukter slik som melk og yoghurt er tilsatt sukkerarter. Vanlig melk og naturell yoghurt er ikke tilsatt sukker, men inneholder naturlig melkesukker. Jeg bruker naturell yoghurt fra Rørosmeieriet og smaksetter med hjemmelaget eplemos eller plommemos (laget med stevia som søtning) og hjemmelaget granola (frø, nøtter, kokos og sukrin gold). 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/485708-hvor-mye-ermye-sukker/#findComment-4311868 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Dorthe Skrevet 23. august Del Skrevet 23. august Lillemus skrev (6 timer siden): Vanlig melk og naturell yoghurt er ikke tilsatt sukker, men inneholder naturlig melkesukker. Jeg bruker naturell yoghurt fra Rørosmeieriet og smaksetter med hjemmelaget eplemos eller plommemos (laget med stevia som søtning) og hjemmelaget granola (frø, nøtter, kokos og sukrin gold). Jeg bruker endel stevia, men vet vel egentlig ikke hvor mye sukker f.eks en teskje stevia tilsvarer. Så det går på slump. Og hvordan det funker å bake med. Så nå lurer jeg på om du har noen anelse. Har prøvd å Google, men har ikke funnet det. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/485708-hvor-mye-ermye-sukker/#findComment-4311952 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 23. august Del Skrevet 23. august Dorthe skrev (32 minutter siden): Jeg bruker endel stevia, men vet vel egentlig ikke hvor mye sukker f.eks en teskje stevia tilsvarer. Så det går på slump. Og hvordan det funker å bake med. Så nå lurer jeg på om du har noen anelse. Har prøvd å Google, men har ikke funnet det. Jeg bruker det ikke i bakverk, nå baker ikke av vanlig mel, men selv ikke til lavkarbobakst bruker jeg steviapulver. Det skal såpass lite til at konsistensen på deig/røre blir ganske annerledes, så der bruker jeg finesse bakesukker. Ikke noe man bør spise mengder av, men det gjør jeg da heller ikke. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/485708-hvor-mye-ermye-sukker/#findComment-4311955 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Dorthe Skrevet 23. august Del Skrevet 23. august Lillemus skrev (14 minutter siden): Jeg bruker det ikke i bakverk, nå baker ikke av vanlig mel, men selv ikke til lavkarbobakst bruker jeg steviapulver. Det skal såpass lite til at konsistensen på deig/røre blir ganske annerledes, så der bruker jeg finesse bakesukker. Ikke noe man bør spise mengder av, men det gjør jeg da heller ikke. Jeg har brukt det i vafler 😉. Men kunne tenke meg å prøve å bake f.eks boller med det. Noe sukker og noe stevia. Mannen er helt anti søtningsstoffer så jeg må lure det i. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/485708-hvor-mye-ermye-sukker/#findComment-4311961 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.