Gå til innhold

Hva skal du ha til middag i dag?


Anbefalte innlegg

Soleil70
Skrevet
Lillemus skrev (2 minutter siden):

Nå blir jeg litt sånn som en jeg kjenner som alltid rakker ned på en annen restaurantkjede - men hva i all verden er det dere synes er såååå godt på maccern!? Og jeg er ingen gourmet eller feinsmecker altså, men maccern!?

Det er jo en eksplosjon av fett og salt og alt som sansene reagerer på! Har ikke vært på kanskje 5 år men tenker noen ganger på at jeg synes det smaker godt. Men føler meg litt uvel etter at jeg har spist, det er vel derfor jeg tenker på det som så godt, men ikke går likevel. Spiste derimot en McFlurry med nonstop for noen måneder siden - det var nydelig!

Lillemus
Skrevet
Soleil70 skrev (2 minutter siden):

Det er jo en eksplosjon av fett og salt og alt som sansene reagerer på! Har ikke vært på kanskje 5 år men tenker noen ganger på at jeg synes det smaker godt. Men føler meg litt uvel etter at jeg har spist, det er vel derfor jeg tenker på det som så godt, men ikke går likevel. Spiste derimot en McFlurry med nonstop for noen måneder siden - det var nydelig!

Vi har nylig fått maccern her vi bor og mannen har prøvd ut 3 ulike burgere, kyllingvinger og McFlurry cookiedough og mener at burgerne ikke er noe gode, pommes fritesen er grei, men at kyllingvingene og McFlurryen er god. Jeg har prøvd McNuggets, søtpotet fries og McFlurry cookiedough, det kan hende det blir en McFlurry (av en annen variant som kanskje ikke er såååå søt?), men ellers står jeg greit over. Men folk her er jo spinnville, det er smekkfullt der hver eneste ettermiddag og ofte når jeg kjører forbi så er det kø ved drive-throughen.

Men jeg ser den med salt, fett og søtt - slike produkter har vel ofte samme fett-kh-protein-sammensetning som morsmelk som vi jo er programmerte til å få i oss så mye som mulig av på kortest mulig tid.

Skrevet
Lillemus skrev (4 timer siden):

Nå blir jeg litt sånn som en jeg kjenner som alltid rakker ned på en annen restaurantkjede - men hva i all verden er det dere synes er såååå godt på maccern!? Og jeg er ingen gourmet eller feinsmecker altså, men maccern!?

Jeg kjøper bare den tynneste hamburgeren, de tykke liker jeg ikke.  BigMac er også godt.  Og frysen er god, men Colaen er dispenser cola og smaker grusomt.  
Men man er ofte sulten når man drar dit og kanskje det smaker ekstra godt.  

stjernestøv
Skrevet

pølse, potetmos og grønnsaker. 

Dinolina
Skrevet

I dag er det godt med blomkålsuppe og brokkoli. 

Skrevet

Fullkornspasta med kjøttsaus

emilie321
Skrevet

Her ble det brødskive med røkelaks og egg + blåbær med mager vanilje kesam til dessert 😋

hattifnattus
Skrevet
Lillemus skrev (10 timer siden):

Vi har nylig fått maccern her vi bor og mannen har prøvd ut 3 ulike burgere, kyllingvinger og McFlurry cookiedough og mener at burgerne ikke er noe gode, pommes fritesen er grei, men at kyllingvingene og McFlurryen er god. Jeg har prøvd McNuggets, søtpotet fries og McFlurry cookiedough, det kan hende det blir en McFlurry (av en annen variant som kanskje ikke er såååå søt?), men ellers står jeg greit over. Men folk her er jo spinnville, det er smekkfullt der hver eneste ettermiddag og ofte når jeg kjører forbi så er det kø ved drive-throughen.

Men jeg ser den med salt, fett og søtt - slike produkter har vel ofte samme fett-kh-protein-sammensetning som morsmelk som vi jo er programmerte til å få i oss så mye som mulig av på kortest mulig tid.

Det er så enkelt som at folk har forskjellig smak og liker forskjellige ting.

Jeg forstår f.eks ikke hvordan folk frivillig klarer å ete knekkebrød og riskaker fordi jeg syns det smaker så vondt, men det er jo søkkevis med mennesker som spiser det med glede hver eneste dag uansett. Samme med havregrøt. Jeg skal være bra utsultet og gått uten mat i flere dager før jeg kan spise det uten å ha sterkt trang til å spytte det ut igjen, og jeg er et menneske som liker og spiser det aller meste.

Angående mcdonalds så varierer det også veldig fra sted til sted. Jeg har vært innom flere hvor maten har vært seig og tørr, men min lokale mcdonalds her i oslo er blant de bedre og har ganske god quarterpounder og fries.

 

hattifnattus
Skrevet

Idag skal jeg ha kyllingsuppe bestående av curry, san marzanotomater, eple og litt annet. Blir hjemmelagd foccacia fra fryseren ved siden av 🤤

AnonymBruker
Skrevet
hattifnattus skrev (1 time siden):

Det er så enkelt som at folk har forskjellig smak og liker forskjellige ting.

Jeg forstår f.eks ikke hvordan folk frivillig klarer å ete knekkebrød og riskaker fordi jeg syns det smaker så vondt, men det er jo søkkevis med mennesker som spiser det med glede hver eneste dag uansett. Samme med havregrøt. Jeg skal være bra utsultet og gått uten mat i flere dager før jeg kan spise det uten å ha sterkt trang til å spytte det ut igjen, og jeg er et menneske som liker og spiser det aller meste.

Angående mcdonalds så varierer det også veldig fra sted til sted. Jeg har vært innom flere hvor maten har vært seig og tørr, men min lokale mcdonalds her i oslo er blant de bedre og har ganske god quarterpounder og fries.

 

Vi kan ikke snakke mer om maccern! Jeg er på slankekur! Drømmer om Tasty McBacon eller hva den nå heter. Og McFlurry med cookiedough, tenk at det finnes noe slikt! Men her blir jeg og spiser en fullkornstoast og grønnsaker 🤣

Anonymkode: 2d37f...388

hattifnattus
Skrevet
AnonymBruker skrev (5 minutter siden):

Vi kan ikke snakke mer om maccern! Jeg er på slankekur! Drømmer om Tasty McBacon eller hva den nå heter. Og McFlurry med cookiedough, tenk at det finnes noe slikt! Men her blir jeg og spiser en fullkornstoast og grønnsaker 🤣

Anonymkode: 2d37f...388

🤣😬

Babette
Skrevet

I dag ble det en kremet pastarett som er lettlaget og kjempegod.

Kokte 6 nøster tagliatelle, de siste 2 minuttene av koketiden tilsatte jeg en god slump frosne selskapserter og rikelig med frisk grønn asparges i små biter. I en annen (liten) kjele freses en halv hakket løk, som så tilsettes 2 dl kremfløte, kokes opp.

Vannet helles av pasta + grønt, fløte/løk blandes i og så rørte jeg i rikelig med revet parmesan, litt olje samt salt og pepper.

Til slutt strøs hakkede friske urter over.

Skrevet
Babette skrev (16 minutter siden):

I dag ble det en kremet pastarett som er lettlaget og kjempegod.

Kokte 6 nøster tagliatelle, de siste 2 minuttene av koketiden tilsatte jeg en god slump frosne selskapserter og rikelig med frisk grønn asparges i små biter. I en annen (liten) kjele freses en halv hakket løk, som så tilsettes 2 dl kremfløte, kokes opp.

Vannet helles av pasta + grønt, fløte/løk blandes i og så rørte jeg i rikelig med revet parmesan, litt olje samt salt og pepper.

Til slutt strøs hakkede friske urter over.

Hørtes digg ut!

Skrevet
Lillemus skrev (13 timer siden):

Nå blir jeg litt sånn som en jeg kjenner som alltid rakker ned på en annen restaurantkjede - men hva i all verden er det dere synes er såååå godt på maccern!? Og jeg er ingen gourmet eller feinsmecker altså, men maccern!?

Jeg kjøper bare den tynneste hamburgeren, de tykke liker jeg ikke.  BigMac er også godt.  Og frysen er god, men Colaen er dispenser cola og smaker grusomt.  
Men man er ofte sulten når man drar dit og kanskje det smaker ekstra godt.  

I dag ble det kylling i curry.

Babette
Skrevet
Vhanja skrev (2 timer siden):

Hørtes digg ut!

Ja det er veldig godt.

Skrevet
Lillemus skrev (På 4.5.2025 den 14.03):

Spises rå? Yuk, de hadde ikke så deilig konsistens akkurat. Da skal jeg se om jeg finner et eget vårrullpapir. Det sto på pakken at de kunne brukes til vårruller. Takk for hjelp! ❤️ 

De rullene som spises rå er annerledes enn de som stekes. Se fx her: 

https://meny.no/oppskrifter/kylling/sommerruller-med-kylling/

Det er godt og enkelt å lage. 

Skrevet
Lillemus skrev (1 time siden):

Men jeg er ute etter stekte vårruller! 😂 Men jeg kan jo teste noe slikt med de siste risplatene. :) 

Ja, skjønner at det var de stekte du skulle ha. Jeg kommenterte på den "yuk" til at man spiser noen andre typer ruller uten at de stekes.

stjernestøv
Skrevet

Her blir det kinamat i dag, biff i shushan. 

Lillemus
Skrevet
morsan skrev (28 minutter siden):

Ja, skjønner at det var de stekte du skulle ha. Jeg kommenterte på den "yuk" til at man spiser noen andre typer ruller uten at de stekes.

Skjønner. Konsistensen på de våte risarkene var liksom ikke sånn at det tilsa at de skulles spises sånn liksom...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...