Soleil70 Skrevet 6. mai Skrevet 6. mai Lillemus skrev (2 minutter siden): Nå blir jeg litt sånn som en jeg kjenner som alltid rakker ned på en annen restaurantkjede - men hva i all verden er det dere synes er såååå godt på maccern!? Og jeg er ingen gourmet eller feinsmecker altså, men maccern!? Det er jo en eksplosjon av fett og salt og alt som sansene reagerer på! Har ikke vært på kanskje 5 år men tenker noen ganger på at jeg synes det smaker godt. Men føler meg litt uvel etter at jeg har spist, det er vel derfor jeg tenker på det som så godt, men ikke går likevel. Spiste derimot en McFlurry med nonstop for noen måneder siden - det var nydelig! 0 Siter
Lillemus Skrevet 6. mai Skrevet 6. mai Soleil70 skrev (2 minutter siden): Det er jo en eksplosjon av fett og salt og alt som sansene reagerer på! Har ikke vært på kanskje 5 år men tenker noen ganger på at jeg synes det smaker godt. Men føler meg litt uvel etter at jeg har spist, det er vel derfor jeg tenker på det som så godt, men ikke går likevel. Spiste derimot en McFlurry med nonstop for noen måneder siden - det var nydelig! Vi har nylig fått maccern her vi bor og mannen har prøvd ut 3 ulike burgere, kyllingvinger og McFlurry cookiedough og mener at burgerne ikke er noe gode, pommes fritesen er grei, men at kyllingvingene og McFlurryen er god. Jeg har prøvd McNuggets, søtpotet fries og McFlurry cookiedough, det kan hende det blir en McFlurry (av en annen variant som kanskje ikke er såååå søt?), men ellers står jeg greit over. Men folk her er jo spinnville, det er smekkfullt der hver eneste ettermiddag og ofte når jeg kjører forbi så er det kø ved drive-throughen. Men jeg ser den med salt, fett og søtt - slike produkter har vel ofte samme fett-kh-protein-sammensetning som morsmelk som vi jo er programmerte til å få i oss så mye som mulig av på kortest mulig tid. 1 Siter
Dorthe Skrevet 6. mai Skrevet 6. mai Lillemus skrev (4 timer siden): Nå blir jeg litt sånn som en jeg kjenner som alltid rakker ned på en annen restaurantkjede - men hva i all verden er det dere synes er såååå godt på maccern!? Og jeg er ingen gourmet eller feinsmecker altså, men maccern!? Jeg kjøper bare den tynneste hamburgeren, de tykke liker jeg ikke. BigMac er også godt. Og frysen er god, men Colaen er dispenser cola og smaker grusomt. Men man er ofte sulten når man drar dit og kanskje det smaker ekstra godt. 0 Siter
Dinolina Skrevet 6. mai Forfatter Skrevet 6. mai I dag er det godt med blomkålsuppe og brokkoli. 0 Siter
emilie321 Skrevet 6. mai Skrevet 6. mai Her ble det brødskive med røkelaks og egg + blåbær med mager vanilje kesam til dessert 😋 0 Siter
hattifnattus Skrevet 6. mai Skrevet 6. mai Lillemus skrev (10 timer siden): Vi har nylig fått maccern her vi bor og mannen har prøvd ut 3 ulike burgere, kyllingvinger og McFlurry cookiedough og mener at burgerne ikke er noe gode, pommes fritesen er grei, men at kyllingvingene og McFlurryen er god. Jeg har prøvd McNuggets, søtpotet fries og McFlurry cookiedough, det kan hende det blir en McFlurry (av en annen variant som kanskje ikke er såååå søt?), men ellers står jeg greit over. Men folk her er jo spinnville, det er smekkfullt der hver eneste ettermiddag og ofte når jeg kjører forbi så er det kø ved drive-throughen. Men jeg ser den med salt, fett og søtt - slike produkter har vel ofte samme fett-kh-protein-sammensetning som morsmelk som vi jo er programmerte til å få i oss så mye som mulig av på kortest mulig tid. Det er så enkelt som at folk har forskjellig smak og liker forskjellige ting. Jeg forstår f.eks ikke hvordan folk frivillig klarer å ete knekkebrød og riskaker fordi jeg syns det smaker så vondt, men det er jo søkkevis med mennesker som spiser det med glede hver eneste dag uansett. Samme med havregrøt. Jeg skal være bra utsultet og gått uten mat i flere dager før jeg kan spise det uten å ha sterkt trang til å spytte det ut igjen, og jeg er et menneske som liker og spiser det aller meste. Angående mcdonalds så varierer det også veldig fra sted til sted. Jeg har vært innom flere hvor maten har vært seig og tørr, men min lokale mcdonalds her i oslo er blant de bedre og har ganske god quarterpounder og fries. 1 Siter
hattifnattus Skrevet 6. mai Skrevet 6. mai Idag skal jeg ha kyllingsuppe bestående av curry, san marzanotomater, eple og litt annet. Blir hjemmelagd foccacia fra fryseren ved siden av 🤤 0 Siter
AnonymBruker Skrevet 6. mai Skrevet 6. mai hattifnattus skrev (1 time siden): Det er så enkelt som at folk har forskjellig smak og liker forskjellige ting. Jeg forstår f.eks ikke hvordan folk frivillig klarer å ete knekkebrød og riskaker fordi jeg syns det smaker så vondt, men det er jo søkkevis med mennesker som spiser det med glede hver eneste dag uansett. Samme med havregrøt. Jeg skal være bra utsultet og gått uten mat i flere dager før jeg kan spise det uten å ha sterkt trang til å spytte det ut igjen, og jeg er et menneske som liker og spiser det aller meste. Angående mcdonalds så varierer det også veldig fra sted til sted. Jeg har vært innom flere hvor maten har vært seig og tørr, men min lokale mcdonalds her i oslo er blant de bedre og har ganske god quarterpounder og fries. Vi kan ikke snakke mer om maccern! Jeg er på slankekur! Drømmer om Tasty McBacon eller hva den nå heter. Og McFlurry med cookiedough, tenk at det finnes noe slikt! Men her blir jeg og spiser en fullkornstoast og grønnsaker 🤣 Anonymkode: 2d37f...388 0 Siter
hattifnattus Skrevet 6. mai Skrevet 6. mai AnonymBruker skrev (5 minutter siden): Vi kan ikke snakke mer om maccern! Jeg er på slankekur! Drømmer om Tasty McBacon eller hva den nå heter. Og McFlurry med cookiedough, tenk at det finnes noe slikt! Men her blir jeg og spiser en fullkornstoast og grønnsaker 🤣 Anonymkode: 2d37f...388 🤣😬 0 Siter
Babette Skrevet 6. mai Skrevet 6. mai I dag ble det en kremet pastarett som er lettlaget og kjempegod. Kokte 6 nøster tagliatelle, de siste 2 minuttene av koketiden tilsatte jeg en god slump frosne selskapserter og rikelig med frisk grønn asparges i små biter. I en annen (liten) kjele freses en halv hakket løk, som så tilsettes 2 dl kremfløte, kokes opp. Vannet helles av pasta + grønt, fløte/løk blandes i og så rørte jeg i rikelig med revet parmesan, litt olje samt salt og pepper. Til slutt strøs hakkede friske urter over. 0 Siter
Vhanja Skrevet 6. mai Skrevet 6. mai Babette skrev (16 minutter siden): I dag ble det en kremet pastarett som er lettlaget og kjempegod. Kokte 6 nøster tagliatelle, de siste 2 minuttene av koketiden tilsatte jeg en god slump frosne selskapserter og rikelig med frisk grønn asparges i små biter. I en annen (liten) kjele freses en halv hakket løk, som så tilsettes 2 dl kremfløte, kokes opp. Vannet helles av pasta + grønt, fløte/løk blandes i og så rørte jeg i rikelig med revet parmesan, litt olje samt salt og pepper. Til slutt strøs hakkede friske urter over. Hørtes digg ut! 0 Siter
Dorthe Skrevet 6. mai Skrevet 6. mai Lillemus skrev (13 timer siden): Nå blir jeg litt sånn som en jeg kjenner som alltid rakker ned på en annen restaurantkjede - men hva i all verden er det dere synes er såååå godt på maccern!? Og jeg er ingen gourmet eller feinsmecker altså, men maccern!? Jeg kjøper bare den tynneste hamburgeren, de tykke liker jeg ikke. BigMac er også godt. Og frysen er god, men Colaen er dispenser cola og smaker grusomt. Men man er ofte sulten når man drar dit og kanskje det smaker ekstra godt. I dag ble det kylling i curry. 1 Siter
Babette Skrevet 6. mai Skrevet 6. mai Vhanja skrev (2 timer siden): Hørtes digg ut! Ja det er veldig godt. 0 Siter
morsan Skrevet 7. mai Skrevet 7. mai Lillemus skrev (På 4.5.2025 den 14.03): Spises rå? Yuk, de hadde ikke så deilig konsistens akkurat. Da skal jeg se om jeg finner et eget vårrullpapir. Det sto på pakken at de kunne brukes til vårruller. Takk for hjelp! ❤️ De rullene som spises rå er annerledes enn de som stekes. Se fx her: https://meny.no/oppskrifter/kylling/sommerruller-med-kylling/ Det er godt og enkelt å lage. 1 Siter
Lillemus Skrevet 7. mai Skrevet 7. mai morsan skrev (3 minutter siden): De rullene som spises rå er annerledes enn de som stekes. Se fx her: https://meny.no/oppskrifter/kylling/sommerruller-med-kylling/ Det er godt og enkelt å lage. Men jeg er ute etter stekte vårruller! 😂 Men jeg kan jo teste noe slikt med de siste risplatene. 0 Siter
morsan Skrevet 7. mai Skrevet 7. mai Lillemus skrev (1 time siden): Men jeg er ute etter stekte vårruller! 😂 Men jeg kan jo teste noe slikt med de siste risplatene. Ja, skjønner at det var de stekte du skulle ha. Jeg kommenterte på den "yuk" til at man spiser noen andre typer ruller uten at de stekes. 0 Siter
Lillemus Skrevet 7. mai Skrevet 7. mai morsan skrev (28 minutter siden): Ja, skjønner at det var de stekte du skulle ha. Jeg kommenterte på den "yuk" til at man spiser noen andre typer ruller uten at de stekes. Skjønner. Konsistensen på de våte risarkene var liksom ikke sånn at det tilsa at de skulles spises sånn liksom... 1 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.