Gå til innhold

fisk tint.


Anbefalte innlegg

stjernestøv
Skrevet

Tok ut fisk fra frysen i går og la i kjøleskapet, kan jeg da fryse den igjen i dag? hadde jo tenkt å ha den i dag da men. 

Skrevet

Nei, det ville ikke jeg gjort. Tror ikke kjøtt (inkludert fisk) burde tines og så fryses igjen. Det kan lett bli harskt da, og kanskje også gi andre ufordelaktige konsekvenser. 

stjernestøv
Skrevet
Vendi skrev (2 minutter siden):

Nei, det ville ikke jeg gjort. Tror ikke kjøtt (inkludert fisk) burde tines og så fryses igjen. Det kan lett bli harskt da, og kanskje også gi andre ufordelaktige konsekvenser. 

Ok, får ha fisk i dag da. Takk for informasjonen :) 

Skrevet
stjernestøv skrev (1 minutt siden):

Ok, får ha fisk i dag da. Takk for informasjonen :) 

Fisk er jo god søndagsmiddag da 🥰 (synes jeg)

stjernestøv
Skrevet
Vendi skrev (2 minutter siden):

Fisk er jo god søndagsmiddag da 🥰 (synes jeg)

ja eventuelt holder den seg vel til i morgen? sønnen hadde lyst på bakt potet. 

Skrevet
stjernestøv skrev (1 minutt siden):

ja eventuelt holder den seg vel til i morgen? sønnen hadde lyst på bakt potet. 

Vil tro den holder seg til i morgen ja. Kos dere med bakt potet! :)

stjernestøv
Skrevet
Vendi skrev (1 minutt siden):

Vil tro den holder seg til i morgen ja. Kos dere med bakt potet! :)

Takk for det :) 

AnonymBruker
Skrevet
3 hours ago, stjernestøv said:

ja eventuelt holder den seg vel til i morgen? sønnen hadde lyst på bakt potet. 

Hva med fisk med bakt potet?

Anonymkode: a0665...6d2

AnonymBruker
Skrevet
stjernestøv skrev (5 timer siden):

Tok ut fisk fra frysen i går og la i kjøleskapet, kan jeg da fryse den igjen i dag? hadde jo tenkt å ha den i dag da men. 

Nei, smaken blir vond. La den ligge til i morgen heller :) 

Anonymkode: 0512f...9bd

stjernestøv
Skrevet
AnonymBruker skrev (1 time siden):

Hva med fisk med bakt potet?

Anonymkode: a0665...6d2

Potetbilen ikke åpen så det ble burger og pommes frites med for mye krydder. 

stjernestøv
Skrevet
AnonymBruker skrev (31 minutter siden):

Nei, smaken blir vond. La den ligge til i morgen heller :) 

Anonymkode: 0512f...9bd

Ok. Spørs om jeg ikke bare kaster den, vet ikke om jeg orker å lage en fullstendig middag til bare meg. 

Skrevet
stjernestøv skrev (1 time siden):

Spørs om jeg ikke bare kaster den, vet ikke om jeg orker å lage en fullstendig middag til bare meg. 

Pakk den i folie med grønnsaker og legg den i ovnen, det krever minimalt med ork...

stjernestøv
Skrevet
laban skrev (30 minutter siden):

Pakk den i folie med grønnsaker og legg den i ovnen, det krever minimalt med ork...

Ja kan jo gjøre det, hvor lenge skal det stå i ovnen? 200 grader på over og under varme? 

Skrevet
stjernestøv skrev (1 time siden):

Ja kan jo gjøre det, hvor lenge skal det stå i ovnen? 200 grader på over og under varme? 

Hvis du søker på "fisk folie", finner du mange oppskrifter. De fleste varierer mellom 200-220 grader og 10-20 min. Kommer sikkert litt an på størrelsen. Men med helt tint fisk hadde jeg sjekket om den var gjennomvarm etter 12-15 min i 200 grader. 

stjernestøv
Skrevet
laban skrev (12 timer siden):

Hvis du søker på "fisk folie", finner du mange oppskrifter. De fleste varierer mellom 200-220 grader og 10-20 min. Kommer sikkert litt an på størrelsen. Men med helt tint fisk hadde jeg sjekket om den var gjennomvarm etter 12-15 min i 200 grader. 

Ok. Takk får prøve. 

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...