Gå til innhold

fisk tint.


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Vendi skrev (2 minutter siden):

Nei, det ville ikke jeg gjort. Tror ikke kjøtt (inkludert fisk) burde tines og så fryses igjen. Det kan lett bli harskt da, og kanskje også gi andre ufordelaktige konsekvenser. 

Ok, får ha fisk i dag da. Takk for informasjonen :) 

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/490230-fisk-tint/#findComment-4355399
Del på andre sider

Annonse

Annonse

stjernestøv skrev (1 time siden):

Ja kan jo gjøre det, hvor lenge skal det stå i ovnen? 200 grader på over og under varme? 

Hvis du søker på "fisk folie", finner du mange oppskrifter. De fleste varierer mellom 200-220 grader og 10-20 min. Kommer sikkert litt an på størrelsen. Men med helt tint fisk hadde jeg sjekket om den var gjennomvarm etter 12-15 min i 200 grader. 

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/490230-fisk-tint/#findComment-4355526
Del på andre sider

laban skrev (12 timer siden):

Hvis du søker på "fisk folie", finner du mange oppskrifter. De fleste varierer mellom 200-220 grader og 10-20 min. Kommer sikkert litt an på størrelsen. Men med helt tint fisk hadde jeg sjekket om den var gjennomvarm etter 12-15 min i 200 grader. 

Ok. Takk får prøve. 

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/490230-fisk-tint/#findComment-4355590
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...