stjernestøv Skrevet søndag kl 10:14 Del Skrevet søndag kl 10:14 Tok ut fisk fra frysen i går og la i kjøleskapet, kan jeg da fryse den igjen i dag? hadde jo tenkt å ha den i dag da men. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/490230-fisk-tint/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Vendi Skrevet søndag kl 10:18 Del Skrevet søndag kl 10:18 Nei, det ville ikke jeg gjort. Tror ikke kjøtt (inkludert fisk) burde tines og så fryses igjen. Det kan lett bli harskt da, og kanskje også gi andre ufordelaktige konsekvenser. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/490230-fisk-tint/#findComment-4355398 Del på andre sider Flere delingsvalg…
stjernestøv Skrevet søndag kl 10:21 Forfatter Del Skrevet søndag kl 10:21 Vendi skrev (2 minutter siden): Nei, det ville ikke jeg gjort. Tror ikke kjøtt (inkludert fisk) burde tines og så fryses igjen. Det kan lett bli harskt da, og kanskje også gi andre ufordelaktige konsekvenser. Ok, får ha fisk i dag da. Takk for informasjonen 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/490230-fisk-tint/#findComment-4355399 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Vendi Skrevet søndag kl 10:23 Del Skrevet søndag kl 10:23 stjernestøv skrev (1 minutt siden): Ok, får ha fisk i dag da. Takk for informasjonen Fisk er jo god søndagsmiddag da 🥰 (synes jeg) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/490230-fisk-tint/#findComment-4355400 Del på andre sider Flere delingsvalg…
stjernestøv Skrevet søndag kl 10:26 Forfatter Del Skrevet søndag kl 10:26 Vendi skrev (2 minutter siden): Fisk er jo god søndagsmiddag da 🥰 (synes jeg) ja eventuelt holder den seg vel til i morgen? sønnen hadde lyst på bakt potet. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/490230-fisk-tint/#findComment-4355401 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Vendi Skrevet søndag kl 10:29 Del Skrevet søndag kl 10:29 stjernestøv skrev (1 minutt siden): ja eventuelt holder den seg vel til i morgen? sønnen hadde lyst på bakt potet. Vil tro den holder seg til i morgen ja. Kos dere med bakt potet! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/490230-fisk-tint/#findComment-4355403 Del på andre sider Flere delingsvalg…
stjernestøv Skrevet søndag kl 10:31 Forfatter Del Skrevet søndag kl 10:31 Vendi skrev (1 minutt siden): Vil tro den holder seg til i morgen ja. Kos dere med bakt potet! Takk for det 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/490230-fisk-tint/#findComment-4355404 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet søndag kl 14:04 Del Skrevet søndag kl 14:04 3 hours ago, stjernestøv said: ja eventuelt holder den seg vel til i morgen? sønnen hadde lyst på bakt potet. Hva med fisk med bakt potet? Anonymkode: a0665...6d2 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/490230-fisk-tint/#findComment-4355452 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet søndag kl 15:19 Del Skrevet søndag kl 15:19 stjernestøv skrev (5 timer siden): Tok ut fisk fra frysen i går og la i kjøleskapet, kan jeg da fryse den igjen i dag? hadde jo tenkt å ha den i dag da men. Nei, smaken blir vond. La den ligge til i morgen heller Anonymkode: 0512f...9bd 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/490230-fisk-tint/#findComment-4355468 Del på andre sider Flere delingsvalg…
stjernestøv Skrevet søndag kl 15:51 Forfatter Del Skrevet søndag kl 15:51 AnonymBruker skrev (1 time siden): Hva med fisk med bakt potet? Anonymkode: a0665...6d2 Potetbilen ikke åpen så det ble burger og pommes frites med for mye krydder. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/490230-fisk-tint/#findComment-4355470 Del på andre sider Flere delingsvalg…
stjernestøv Skrevet søndag kl 15:52 Forfatter Del Skrevet søndag kl 15:52 AnonymBruker skrev (31 minutter siden): Nei, smaken blir vond. La den ligge til i morgen heller Anonymkode: 0512f...9bd Ok. Spørs om jeg ikke bare kaster den, vet ikke om jeg orker å lage en fullstendig middag til bare meg. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/490230-fisk-tint/#findComment-4355471 Del på andre sider Flere delingsvalg…
laban Skrevet søndag kl 17:02 Del Skrevet søndag kl 17:02 stjernestøv skrev (1 time siden): Spørs om jeg ikke bare kaster den, vet ikke om jeg orker å lage en fullstendig middag til bare meg. Pakk den i folie med grønnsaker og legg den i ovnen, det krever minimalt med ork... 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/490230-fisk-tint/#findComment-4355489 Del på andre sider Flere delingsvalg…
stjernestøv Skrevet søndag kl 17:34 Forfatter Del Skrevet søndag kl 17:34 laban skrev (30 minutter siden): Pakk den i folie med grønnsaker og legg den i ovnen, det krever minimalt med ork... Ja kan jo gjøre det, hvor lenge skal det stå i ovnen? 200 grader på over og under varme? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/490230-fisk-tint/#findComment-4355501 Del på andre sider Flere delingsvalg…
laban Skrevet søndag kl 18:52 Del Skrevet søndag kl 18:52 stjernestøv skrev (1 time siden): Ja kan jo gjøre det, hvor lenge skal det stå i ovnen? 200 grader på over og under varme? Hvis du søker på "fisk folie", finner du mange oppskrifter. De fleste varierer mellom 200-220 grader og 10-20 min. Kommer sikkert litt an på størrelsen. Men med helt tint fisk hadde jeg sjekket om den var gjennomvarm etter 12-15 min i 200 grader. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/490230-fisk-tint/#findComment-4355526 Del på andre sider Flere delingsvalg…
stjernestøv Skrevet mandag kl 07:40 Forfatter Del Skrevet mandag kl 07:40 laban skrev (12 timer siden): Hvis du søker på "fisk folie", finner du mange oppskrifter. De fleste varierer mellom 200-220 grader og 10-20 min. Kommer sikkert litt an på størrelsen. Men med helt tint fisk hadde jeg sjekket om den var gjennomvarm etter 12-15 min i 200 grader. Ok. Takk får prøve. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/490230-fisk-tint/#findComment-4355590 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.