AnonymBruker Skrevet 27. februar Skrevet 27. februar NorgesGruppen investerer i Invertapro: Vil produsere 70 tonn larver i uken ved hjelp av matavfall Invertapro er godkjent av Mattilsynet til å produsere og selge larver til humant konsum. – Insekter er i særklasse sammenlignet med andre proteinkilder når det kommer til CO2 utslipp og fôr-, areal og vannbehov. Produktene fremover kan være alt fra rene tørkede larver, mel av tørkede larver som ingrediens i matvarer, eller fisk, kylling. Jeg håper at slik mat blir skikkelig merket. Så kan de MDG folka kose seg med dette frivillig. https://www.norgesgruppen.no/presse/nyhetsarkiv/aktuelt/norgesgruppen-investerer-i-invertapro-vil-produsere-70-tonn-larver-i-uken-ved-hjelp-av-matavfall/ Anonymkode: 3cd4f...0f2 0 Siter
Gjest Adeie Skrevet 27. februar Skrevet 27. februar Nå gidder jeg ikke spise ting som er smakløst. Som jeg ser for meg innsekter er. Men har ingen avsky mot å spise innsekter. 0 Siter
morsan Skrevet 27. februar Skrevet 27. februar Jeg har ingenting i mot at insekter benyttes i dyrefôr eller i et slags mel eller tilsetningsstoffer i matprodukter, forutsatt at det ikke gir en bi(!)smak på maten. Men er overhodet ikke fristet til å spise insekter der du fortsatt ser at det er insekter. 1 Siter
psykedeliker Skrevet 27. februar Skrevet 27. februar AnonymBruker skrev (35 minutter siden): Jeg håper at slik mat blir skikkelig merket. Så kan de MDG folka kose seg med dette frivillig. Hva vil du egentlig frem til her? 0 Siter
AnonymBruker Skrevet 27. februar Skrevet 27. februar Får produsere sin egen mat heretter. Anonymkode: 16201...5db 0 Siter
AnonymBruker Skrevet 27. februar Skrevet 27. februar Syntes pannekakene fra Coops extra serie luktet surr etter en tur i mikroen. Leste på innhold og der stod det eddik på lista. Kjøper ikke der igjen selv om det ikke smakte eddik. Tipper det blir det samme med larver. Men nå er jeg ekstremt kresen. Anonymkode: 7b15c...e57 0 Siter
UtakknemligDiva Skrevet 27. februar Skrevet 27. februar Insekt i maten var noe Mattilsynet forbød. Nå skal det altså være insekt i maten. 0 Siter
Grendel Skrevet 28. februar Skrevet 28. februar Det frister ikke noe særlig. Jeg synes de har bablet om at "i fremtiden vil vi spise innsekter" veldig lenge. Det kan kanskje bli mer og mer av det. Jeg tror det har vært brukt fargestoffer fra innsekter i godteri lenge, men jeg får det i meg allikevel. 0 Siter
hattifnattus Skrevet 28. februar Skrevet 28. februar Grendel skrev (3 timer siden): Det frister ikke noe særlig. Jeg synes de har bablet om at "i fremtiden vil vi spise innsekter" veldig lenge. Det kan kanskje bli mer og mer av det. Jeg tror det har vært brukt fargestoffer fra innsekter i godteri lenge, men jeg får det i meg allikevel. Rødt fargestoff kommer vel fra lus (karmin)? 0 Siter
Worriesome Plenty 2 Skrevet 28. februar Skrevet 28. februar Joika kaker er fulle av rare ting, kanskje de burde begynne der. 1 Siter
Eva Sofie Skrevet 5. mars Skrevet 5. mars Det vil være krav til merking slik som annet vi spiser. Kom nå til å tenke på noen typer tortilla wraps som skal være farget i ulike farger, bl.a. grønt og mørkeblått, hhv. av spinat og fra blekksprut. Mulig andre farger også... Hensikten er å unngå kunstige tilsetningsstoffer. For meg er ikke blekksprutens blekk noe naturlig å spise... 1 Siter
Lillemus Skrevet 5. mars Skrevet 5. mars Eva Sofie skrev (30 minutter siden): Det vil være krav til merking slik som annet vi spiser. Kom nå til å tenke på noen typer tortilla wraps som skal være farget i ulike farger, bl.a. grønt og mørkeblått, hhv. av spinat og fra blekksprut. Mulig andre farger også... Hensikten er å unngå kunstige tilsetningsstoffer. For meg er ikke blekksprutens blekk noe naturlig å spise... Men hvorfor skal man farge tortilla wrapsene grønne og blå? Det er jo bare tull. 1 Siter
Grendel Skrevet 5. mars Skrevet 5. mars Eva Sofie skrev (1 time siden): Det vil være krav til merking slik som annet vi spiser. Kom nå til å tenke på noen typer tortilla wraps som skal være farget i ulike farger, bl.a. grønt og mørkeblått, hhv. av spinat og fra blekksprut. Mulig andre farger også... Hensikten er å unngå kunstige tilsetningsstoffer. For meg er ikke blekksprutens blekk noe naturlig å spise... Naturlig er ikke det samme som sunt heller. De mest horrible giftstoffene finnes i naturen. 3 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.