Babette Skrevet 22. april 2002 Skrevet 22. april 2002 I det siste har jeg sett flere oppskrifter med couscous. Slik jeg forstår det , brukes det som tilbehør, på linje med ris, pasta og poteter. Men hva er couscous, og hvor fås det kjøpt? Tviler på at de har det på Coopen. Det er afrikansk, hvis jeg ikke husker feil? 0 Siter
targa Skrevet 22. april 2002 Skrevet 22. april 2002 http://www.epicurious.com/run/fooddictionary/browse?entry_id=7373 :-) 0 Siter
Babette Skrevet 22. april 2002 Forfatter Skrevet 22. april 2002 http://www.epicurious.com/run/fooddictionary/browse?entry_id=7373 :-) Så det er altså semule? Takk skal du ha! 0 Siter
Gjest motisaz Skrevet 23. april 2002 Skrevet 23. april 2002 Så det er altså semule? Takk skal du ha! men du må ikke kjøpe semulegryn og bruke det som couscous, tror ikke det ville funke. Faktisk så har de couscous i de fleste matbutikker jeg har sett. Står sammen med ris. Vet at uncle bens har det i hvertfall. Men det er ikke veldig godt, syns jeg da 0 Siter
Helene Skrevet 28. april 2002 Skrevet 28. april 2002 Couscous er små hvetekuler. Har ikke sett så mye til dem på butikken enda, så benyttet sjansen da jeg var i Paris. Navnet couscous kommer av lyden de lager når de koker (heldigvis trenger de kort koketid :-) ) 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.