Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Ville dere spist en ytrefilet av svin som gikk ut på dato for to dager siden? 

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Bare å lukte og smake. Du finner ut med aller første bit om den er dårlig eller ikke. 

Skrevet

Generelt sett så foretrekker man jo å lage biff av kjøtt som har gått ut på dato for noen dager siden, det er mørere. Men vet ikke om det bare gjelder okse.

Skrevet
Vhanja skrev (Akkurat nå):

Generelt sett så foretrekker man jo å lage biff av kjøtt som har gått ut på dato for noen dager siden, det er mørere. Men vet ikke om det bare gjelder okse.

Har kun hørt at det er sånn med okse, men vet ikke. 

Skrevet
Glitter skrev (29 minutter siden):

Ville dere spist en ytrefilet av svin som gikk ut på dato for to dager siden? 

Hvis den har vært oppbevart kaldt, stekes ordentlig og lukter/smaker greit: Ja, absolutt. 

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...