AnonymBruker Skrevet 29. november Skrevet 29. november Trenger tips til desserter. Fra det enkle og tradisjonsrike, til de litt nye og kreative Anonymkode: 0d7a5...ecb 0 Siter
AnonymBruker Skrevet 29. november Skrevet 29. november Tilslørte bondepiker, karamellpudding, sitronfromasj, Christmas pudding, byggkrem med kirsebærsaus. Anonymkode: b21df...0d6 0 Siter
Lillemus Skrevet 29. november Skrevet 29. november Vi har alltid riskrem med jordbær-/bringebærsaus på julaften og rester første juledag og det samme nyttårsaften og første nyttårsdag. Ellers har vi ikke så mye desserter i jula heller, men kanskje multekrem en dag. Tar heller noe søtt en stund etter maten, litt sjokolade, julegodis, marsipan eller kaker om vi har. 0 Siter
AnonymBruker Skrevet 29. november Skrevet 29. november Fruksalat, multekrem, mandelkjernpudding, pannacotta, iskake, Anonymkode: c567a...d5b 0 Siter
emilie321 Skrevet 29. november Skrevet 29. november Lillemus skrev (1 time siden): Vi har alltid riskrem med jordbær-/bringebærsaus på julaften og rester første juledag og det samme nyttårsaften og første nyttårsdag. Ellers har vi ikke så mye desserter i jula heller, men kanskje multekrem en dag. Tar heller noe søtt en stund etter maten, litt sjokolade, julegodis, marsipan eller kaker om vi har. God riskrem med god saus er så utrolig godt. Et år fikk jeg kjøpt en kirsebærsaus fra danmark og det tror jeg er det beste jeg har smakt på riskrem noen gang. Har ikke sett den i butikken senere, dessverre 0 Siter
påskelilje Skrevet 29. november Skrevet 29. november Vi har alltid moltekrem og riskrem. Lurte på om jeg i år skulle fleske til med hjemmelaget sitronfromasje en av dagene. Laget det i vinter til min bursdag, og det ble veldig godt! 1 Siter
Sokk Skrevet 29. november Skrevet 29. november Tiramisu. Sjokolademousse. Sjokoladefondant. Bakt ostekake. 0 Siter
AnonymBruker Skrevet 29. november Skrevet 29. november emilie321 skrev (44 minutter siden): God riskrem med god saus er så utrolig godt. Et år fikk jeg kjøpt en kirsebærsaus fra danmark og det tror jeg er det beste jeg har smakt på riskrem noen gang. Har ikke sett den i butikken senere, dessverre Det er noe av det beste jeg spiser... sinnsykt godt. Jeg holder meg til bringebær saus, synes den er friskere enn jordbær. Men jeg har skikkelig lyst til å prøve kirsebær, jeg må sjekke nettet og se om jeg finner noe. Sokk skrev (7 minutter siden): Tiramisu. Sjokolademousse. Sjokoladefondant. Bakt ostekake. Disse har jeg ikke tenkt på en gang, takk!! Ostekake er jo helt himmelsk. påskelilje skrev (15 minutter siden): Vi har alltid moltekrem og riskrem. Lurte på om jeg i år skulle fleske til med hjemmelaget sitronfromasje en av dagene. Laget det i vinter til min bursdag, og det ble veldig godt! Multekrem er en skikkelig vinner for min del. Sitronfromasj må jeg skrive opp, høres nydelig ut etter kraftige måltider. Lillemus skrev (2 timer siden): Vi har alltid riskrem med jordbær-/bringebærsaus på julaften og rester første juledag og det samme nyttårsaften og første nyttårsdag. Ellers har vi ikke så mye desserter i jula heller, men kanskje multekrem en dag. Tar heller noe søtt en stund etter maten, litt sjokolade, julegodis, marsipan eller kaker om vi har. Er slik jeg og har det. Jeg liker å ha litt forskjellige utvalg av snop fremme fremfor dessert egentlig. Men nå leser jeg om så mange gode desserter at det frister å forsøke seg på noe nytt Delig med litt ekstra kos i desember, midt i mørketiden. E7H7 skrev (53 minutter siden): Dronning Maude dessert! Aldri hørt om... skal sjekke den ut. Takk! AnonymBruker skrev (3 timer siden): Tilslørte bondepiker, karamellpudding, sitronfromasj, Christmas pudding, byggkrem med kirsebærsaus. Anonymkode: b21df...0d6 Xmas pudding synes jeg er grøss, men resten er godt. Men byggkrem med saus altså? Skeptisk... Anonymkode: 0d7a5...ecb 0 Siter
Lillemus Skrevet 29. november Skrevet 29. november AnonymBruker skrev (48 minutter siden): Men byggkrem med saus altså? Skeptisk... Anonymkode: 0d7a5...ecb Spør du meg så er det for spesielt interesserte. Men heldigvis har vi jo ulik smak! 😀 0 Siter
Nicklusheletida Skrevet 29. november Skrevet 29. november Vi pleier å ha multekrem og krumkake. I år er det datter som er sjef på julaften og vi får servert stekt eple med kanel og vaniljeis. Det blir sikkert kjempegodt 0 Siter
AnonymBruker Skrevet 29. november Skrevet 29. november Lillemus skrev (48 minutter siden): Spør du meg så er det for spesielt interesserte. Men heldigvis har vi jo ulik smak! 😀 Tenkte det Nicklusheletida skrev (11 minutter siden): Vi pleier å ha multekrem og krumkake. I år er det datter som er sjef på julaften og vi får servert stekt eple med kanel og vaniljeis. Det blir sikkert kjempegodt Det lager jeg også, spesielt nyttårsaften. Det er super godt Anonymkode: 0d7a5...ecb 1 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.