Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Skal begynne å bake brød og mangler form, (hvis man over hodet trenger en form nå til dags). Har blitt redd for alle mulige belegg som non-stick og ser bare non stick over alt, og aluminium som heller ikke er bra. Og silikon av alle ting. 

Hva i all verden var det man bakte brød i før i tiden. Skal man stikke det på en pinne og sveive det over bålet eller grave en underjordisk liten kullovn? Litt upraktisk her jeg bor. 

Hva baker dere brødet i? 

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...