Gjest tanya Skrevet 30. april 2002 Del Skrevet 30. april 2002 Jeg har begynt å lage brød selv, men jeg lurer på hva jeg kan ha i det? Prøver å lage noe sunt og kalorifattig. Dessuten ønsker jeg å lage grovt brød. Hva slags korn vil dere anbefale? 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
turte Skrevet 30. april 2002 Del Skrevet 30. april 2002 Vi bruker mye forskjellig og har ikke noen oppskrift. Bare gjær og væske er sånn noenlunde det samme fra gang til gang. Hvis du er helt grønn, er det sikkert lurt å starte med en oppskrift så kan du variere mer etterhvert. Forslag til mel/korn: linfrø, hvete helkorn, grov sammalt hvete, fin sammalt hvete, solsikkefrø, sesamfrø, kli, hvetekim, havregryn, havremel, rug. (Ikke alt på en gang altså...) Og så endel hvetemel da. Linfrø og helkorn av hvete bør ligge en stund i bløt først. Lykke til med baksten. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.