Gå til innhold

Hvordan lage grovt brød?


Gjest tanya

Anbefalte innlegg

Jeg har begynt å lage brød selv, men jeg lurer på hva jeg kan ha i det?

Prøver å lage noe sunt og kalorifattig. Dessuten ønsker jeg å lage grovt brød. Hva slags korn vil dere anbefale?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Vi bruker mye forskjellig og har ikke noen oppskrift. Bare gjær og væske er sånn noenlunde det samme fra gang til gang. Hvis du er helt grønn, er det sikkert lurt å starte med en oppskrift så kan du variere mer etterhvert.

Forslag til mel/korn: linfrø, hvete helkorn, grov sammalt hvete, fin sammalt hvete, solsikkefrø, sesamfrø, kli, hvetekim, havregryn, havremel, rug. (Ikke alt på en gang altså...) Og så endel hvetemel da. Linfrø og helkorn av hvete bør ligge en stund i bløt først. Lykke til med baksten.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...