Gå til innhold

om slag-doktor


Gjest anonymuss

Anbefalte innlegg

Gjest anonymuss

En mann ble rammet av slag i ung alder.Ingen medisinske årsaker ble funnet, annet enn muligens stress på jobben.Han var ikke forsikret.Ikke fagorganisert(i dag er han begge deler,tror han).Han var 100%sykemeldt i ca.6mnd. og hadde aktiv sykemelding 6mnd. Altså full lønn i et år.Så ble han 50% sykemeldt og nå 25%(da han ikke har råd til å være mer sykemeldt, selv om han kunne trengt det)Han faller mellom to stoler når det gjelder "pengebackup".Han er for ung.Jeg mener han skal være forsikret gjennom jobben!?At arbeidsgiver er pliktig til å ha forsikring på sine ansatte!?Stemmer dette?Og hvor kan han hendvende seg for å søke om evt.tapt arbeidsfortjeneste?Hva hvis han ikke var forsikret på jobb, hvor går man da?Hva kan han gjøre for å få økonomisk kompensasjon for tiden han ikke greide å arbeide for fullt?Takknemlig for svar!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Bente Thommessen, Lege

Kjære anonymuss

Hvilke rettigheter man har når man blir rammet av sykdom, er ofte vanskelig å ha oversikt over. Det er også en av grunnene til at Doktoronline har et eget Forum om trygdespørsmål. Ditt spørsmål hører avgjort hjemme i sistnevnte forum, da man skal ha god kjennskap til lover og regler for å kunne gi deg et godt svar. Jeg ble derfor glad da jeg så at du også har stilt spørsmålet ditt nettopp til forumet om trygdespørsmål, hvor du vil få svar fra en spesialist på ulike trygdespørsmål.

Informasjon via Internett erstatter ikke konsultasjon med lege eller annet kvalifisert medisinsk personell. For en sikker vurdering av problemstillingen du tar opp i brevet, bør du rådføre deg med din kontaktperson i det offentlige helsevesen.

Vennlig hilsen

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...