Gjest (ikke undertegnet) Skrevet 13. mai 2002 Del Skrevet 13. mai 2002 jeg går på en diett der jeg spiser mat med lav GI. Der er linser anbefalt som erstatning til poteter. Men er linser noe godt, da? Hva sånn ca smaker det? Og hvordan lager jeg feks linsestuing? 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
mcdoo Skrevet 13. mai 2002 Del Skrevet 13. mai 2002 linser smaker herk!! min far har plutselig blitt sunn og en dag måtte jeg smake på linser... tro meg... det vil du ikke smake! kan ikke forklare smaken... men godt er det ikke... 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Amiga Skrevet 13. mai 2002 Del Skrevet 13. mai 2002 linser smaker herk!! min far har plutselig blitt sunn og en dag måtte jeg smake på linser... tro meg... det vil du ikke smake! kan ikke forklare smaken... men godt er det ikke... Jeg lager linsesuppe nå jeg, og det er godt! :-) 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
mcdoo Skrevet 13. mai 2002 Del Skrevet 13. mai 2002 Jeg lager linsesuppe nå jeg, og det er godt! :-) ææææsj...... 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Atene Skrevet 13. mai 2002 Del Skrevet 13. mai 2002 Jeg lager linsesuppe nå jeg, og det er godt! :-) Enig. Tomatsuppe med røde linser, laget på kraften jeg får når jeg koker rull. Det er godt, og lettvint, for de røde linsene trenger ikke bløtlegging. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Amiga Skrevet 13. mai 2002 Del Skrevet 13. mai 2002 Enig. Tomatsuppe med røde linser, laget på kraften jeg får når jeg koker rull. Det er godt, og lettvint, for de røde linsene trenger ikke bløtlegging. De jeg bruker er amerikanske gråbrune, noen har et lite rødskjær, de trenger heller ikke bløtlegging og trenger bare 25-30 min. koketid! Jeg koker de med hvitløk, tomat, løk, persille, gulrot, chorizo og bacon, rød paprika, poteter, paprikapulver, laubærblad og spisskummin. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Slippen Skrevet 14. mai 2002 Del Skrevet 14. mai 2002 Ja, det er kjempegodt og sunt! Og du får i deg litt ekstra jern! Jeg bruker ofte de grønne linsene, og lager lapskaus. Noen ganger putter jeg opp i de oransje linsene også. Men jeg liker best de grønne! Litt mere å tygge i! Bruker gulrøtter, poteter (det kan du kutte ut), purre, løk, kålrabi, etc, tomatsaus/tomatpure, hvitløk, og krydder! Det blir faktisk kjempegodt!! Viktig med krydder, tomatpuree, gulrøtter, så får du litt farge og smak på lapskausen! Du kan også lage linsestek, linsekaker osv. Sjekk en vegetarisk kokebok! Eller gå på helsekosten og prøv linsekarbonadene de selger der! Prøv det, og lykke til! Håper det smaker! 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.