Gå til innhold

Linser - er det noe godt, da?


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Enig. Tomatsuppe med røde linser, laget på kraften jeg får når jeg koker rull. Det er godt, og lettvint, for de røde linsene trenger ikke bløtlegging.

De jeg bruker er amerikanske gråbrune, noen har et lite rødskjær, de trenger heller ikke bløtlegging og trenger bare 25-30 min. koketid!

Jeg koker de med hvitløk, tomat, løk, persille, gulrot, chorizo og bacon, rød paprika, poteter, paprikapulver, laubærblad og spisskummin.

Annonse

Ja, det er kjempegodt og sunt! Og du får i deg litt ekstra jern!

Jeg bruker ofte de grønne linsene, og lager lapskaus. Noen ganger putter jeg opp i de oransje linsene også. Men jeg liker best de grønne! Litt mere å tygge i!

Bruker gulrøtter, poteter (det kan du kutte ut), purre, løk, kålrabi, etc, tomatsaus/tomatpure, hvitløk, og krydder! Det blir faktisk kjempegodt!!

Viktig med krydder, tomatpuree, gulrøtter, så får du litt farge og smak på lapskausen! Du kan også lage linsestek, linsekaker osv. Sjekk en vegetarisk kokebok! Eller gå på helsekosten og prøv linsekarbonadene de selger der!

Prøv det, og lykke til! Håper det smaker!

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...