Gjest Mizzy Skrevet 30. mai 2002 Skrevet 30. mai 2002 Noen som har noen tips utover det å slenge den i steikepanna? Saus? tilbehør? "venter spent" 0 Siter
Solsikke Skrevet 30. mai 2002 Skrevet 30. mai 2002 mmmm stekt seifilet med rømmesaus er jo bare nammers:o) Filet vendes i en melblanding med salt og pepper og stekes. Ha i masse smør og hel en boks utvannet rømme over. Da får du snadder mat:o) 0 Siter
Chloe Skrevet 30. mai 2002 Skrevet 30. mai 2002 Ta en tur innom: http://www.godfisk.no/ Og søk på 'sei'. Da får du masse gode oppskrifter. Mange er enkle og veldig gode. Mvh 0 Siter
Gjest Mizzy Skrevet 30. mai 2002 Skrevet 30. mai 2002 mmmm stekt seifilet med rømmesaus er jo bare nammers:o) Filet vendes i en melblanding med salt og pepper og stekes. Ha i masse smør og hel en boks utvannet rømme over. Da får du snadder mat:o) mmm, høres godt ut. Må ut å kjøpe rømme da. 0 Siter
Gjest Mizzy Skrevet 30. mai 2002 Skrevet 30. mai 2002 Ta en tur innom: http://www.godfisk.no/ Og søk på 'sei'. Da får du masse gode oppskrifter. Mange er enkle og veldig gode. Mvh Bra side! Legger den i favoritter. 0 Siter
trøtt Skrevet 30. mai 2002 Skrevet 30. mai 2002 Stek masse løk først. Stek så fisken i melblanding. Legg løken over fisken og hell en putt med matfløte over. Det blir kjempe godt. Kokte poteter og erter ved siden av. 0 Siter
Tornerose Skrevet 30. mai 2002 Skrevet 30. mai 2002 Legg fileten oppå et tykt ark med folie, etter å ha gnidd den med salt og pepper. Dryss over hakket purre. Legg på noen smårklatter og stek i ovnen, 200 grader i ca 20 minutter. Saus får du av kraften i folien, eventuelt kan du smelte smør eller bruke annen fiskesaus, server med kokte gulrøtter og kokte poteter. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.