Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Hei

Viser til de nyere forskn.resultatene fra Sverige om at akrylamid (kreftframkallende stoff) dannes ved steking av mat.

Det ble spesielt nevnt ved steking av poteter og brød.

Jeg lurer på om dette gjelder ved steking av all mat (kjøtt, fisk, grønnsaker, kaker m.m)?

Det ble sagt at det spesielt ble dannet i "hardt stekt brød", -hva menes med det?

Blir det dannet ytterligere ved risting av brød?

Takker for svar

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/56503-akrylamid/
Del på andre sider

Fortsetter under...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...